Canon styrker utvalget av dokumentskannere med nye imageFORMULA DR-C230

Oslo, 3. juli 2017 – Canon, en verdensledende leverandør av bildeløsninger, lanserer i dag en ny dokumentskanner – DR-C230 – som inngår i den populære imageFORMULA-serien. imageFORMULA DR-C230 gir førsteklasses verdi og ytelse i både små og mellomstore organisasjoner og er utstyrt med de nyeste teknologiene og funksjonene som kreves for enkel skanning og avanserte arbeidsflyter. Modellen er det nyeste tilskuddet i Canons prisbelønte imageFORMULA-serie med effektive skrivebordsskannere for arbeidsgrupper.

imageFORMULA DR-C230 bygger videre på populære imageFORMULA DR-C240 og er en kompakt, robust og pålitelig enhet med skannehastighet på 30 sider / 60 bilder per minutt, og den leveres med programvare.

Takket være solid matemekanisme håndterer den nye skanneren en rekke ulike medier, inkludert 6 mm tykke pass gjennom arkmateren med plass til 60 ark.

Kompakte imageFORMULA DR-C230 har også en rekke avanserte bildebehandlingsfunksjoner, blant annet tekstforbedring, automatisk skjevhetskorrigering og gjenkjenning av tekstretning, noe som er tidsbesparende og gir bilder med eksepsjonelt høy kvalitet.

Modellen er utstyrt med Canons CaptureOnTouch Pro-programvare som gir enkel skanning av både ad-hoc og rutinemessige transaksjoner. CaptureOnTouch Pro inneholder optisk tegngjenkjenning (OCR) og verktøy for bunkesortering og støtter skanning til ulike plasseringer som delte mapper, e-post, FTP, skriver og nettskybaserte programmer. DR-C230-skannere har i tillegg standard ISIS/TWAIN-drivere for Windows-operativsystemet og Mac TWAIN-driver for Mac OS.

imageFORMULA DR-C230 er tilgjengelig hos alle Canons salgskontor og hos utvalgte distributører fra 3. juli 2017.

imageFORMULA DR-C230

  • Skannehastighet på opptil 30 sider/min og 60 bilder/min (én passering)
  • Støtte for en rekke ulike medier, inkludert pass og tykke ID-kort
  • Solid og pålitelig design
  • 60-arks automatisk dokumentmater
  • Ultrakompakt
  • Avansert programvarepakke med blant annet CaptureOnTouch Pro
  • Effektiv bunkeskanning med OCR-funksjon
  • Programtillegg for nettskytjenester som Google Docs, Evernote og SharePoint