Enkel utskrift, skanning og kopiering med Canons nye multifunksjonsprodukt PIXMA TS3150

Oslo, 19. juli 2017 – Canon, en verdensledende leverandør av bildeløsninger, lanserer i dag et nytt blekkbasert multifunksjonsprodukt beregnet på utskrift, skanning og kopiering hjemme. PIXMA TS3150 er brukervennlig, har flott design og trådløs tilkobling og er et utmerket valg for familier, studenter og andre som ønsker å skrive ut både dokumenter og flotte bilder av minneverdige øyeblikk.

PIXMA TS3150-serien er fullspekket med en rekke nye funksjoner og kan blant annet skilte med ny, lekker og solid design, sensor for papirregistrering, kantløs fotoutskrift1 og trådløs tilkobling for bruk av Canons stadig voksende utvalg av apper. Elegante og brukervennlige PIXMA TS3150 finnes i både sort og hvit2 utførelse.

Lekker ny design
Den solide overflaten er ripebestandig og enkel å rengjøre, noe som betyr at foreldre ikke trenger bekymre seg for klissete barnefingre. Den blanke rutenettmønstrede overflaten hinder uønskede merker og sørger for at PIXMA TS3150 alltid tar seg like godt ut.

Enkel å bruke
Denne brukervennlige, prisgunstige skriveren har LCD-skjerm på 3,8 cm og knapper for raskt og enkelt trådløst oppsett. Skjermen gir deg også mulighet til å sjekke utskrifts- og papirinnstillinger raskt og enkelt. Skriveren har også enkel tilkobling – med ett enkelt knappetrykk startes tilgangspunktmodus for tilkobling av skriveren uten behov for ruter. Den nye sensoren for papirregistrering sørger for at både familier og studenter får enklere og raskere utskrift i en travel hverdag.

Forbedrede muligheter for tilkobling og deling
PIXMA TS3150 har pålitelig Wi-Fi-tilkobling som gjør at du kan skrive ut direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet, noe som gir enda raskere utskrift og større fleksibilitet.

Canons PRINT-app eliminerer behovet for PC eller Mac når du skriver ut, kopierer eller skanner og gir en effektiv, trådløs prosess.

Med Canons PRINT-app kan du bruke PIXMA Cloud Link til å skrive ut fra og laste opp dokumenter og bilder til sosiale nettverk og vanlige nettskylagringsløsninger som Google Drive. Om det er snakk om utskrift eller skanning3, er PIXMA Cloud Link perfekt for fotoentusiaster og Instagram-fans som vil skrive ut flotte bilder direkte fra sosiale kanaler. PIXMA TS3150 støtter utskrifter4 i Instagrams tradisjonelle kvadratiske format5 og støtter utskrift av kantløse bilder, noe som gir deg mulighet til å skrive ut i høy kvalitet hjemme.

PIXMA TS3150 støtter også AirPrint™ for Apple iOS™, Mopria® for Android™ og Windows 10-mobilenheter slik at du kan skrive ut med det samme.

Endeløse kreative muligheter for hele familien
Med den nye Canon-appen, Message in Print6, kan du bygge inn usynlige meldinger i fotoutskrifter, det være seg animasjoner, musikk, video eller tekst. Mottakeren kan dekode meldingen ved å holde iPhonen over fotoutskriften. Ved å dele minner på denne personlige og unike måten gir Canon deg mulighet til å dele historiene bak bildene dine.

PIXMA TS3150 er kompatibel med familievennlige tjenester og programvare fra Canon, inkludert Creative Park, CREATIVE PARK PREMIUM, Easy Photo-Print+ og My Image Garden, som byr på moro for hele familien og inspirerer til kreativitet med nye interaktive måter å dele bilder på. Om du skriver ut personlige kort eller kalendere, eller skriver ut bilder til familiealbumet, vil barna være opptatt i timevis.

Fra utskrift av flotte bilder av minneverdige øyeblikk til viktige dokumenter gir PIXMA TS3150 utskrifter av høy kvalitet til en rimelig pris. Elegante PIXMA TS3150 passer for alle og er brukervennlig, pålitelig og teknisk avansert.1Kantløs fotoutskrift på opptil 13 x 17 cm (5 x 7”).
2Fargene kan variere avhengig av sted.
3Skanning til nettskyen og e-post er kun tilgjengelige ved bruk av ekte Canon-blekk.
4Støttes av My Image Garden, PIXMA Cloud Link, Easy-PhotoPrint+ og Canon PRINT-appen.
5Med fotopapiret Canon Glossy II Photo Paper Plus i formatet 13 x 13 cm (5 x 5”).
6For øyeblikket kun tilgjengelig på iPhone med iOS9 og nyere.