Skriv ut flotte fotoutskrifter med Canons nye PIXMA multifunksjonsskrivere for hjemmet

Oslo, 21. august 2017 – Canon, en verdensledende produsent av bildeløsninger, presenterer i dag en ny serie multifunksjonsprodukter for utskrift, skanning og kopiering hjemmefra. PIXMA-serien har Wi-Fi-tilkobling, elegant og kompakt design og er enkle å bruke. Den nye serien er perfekt til familiens behov – fra lekser til familiebilder – og lar deg skrive ut ethvert øyeblikk som flotte fotoutskrifter.

PIXMA TS5150 Series

PIXMA TS6150 Series

PIXMA TS8150 Series

PIXMA TS9150 Series

Hele PIXMA-serien kan skilte med en rekke nye funksjoner; et smart brukergrensesnitt, automatisk tosidig utskrift, Wi-Fi- og Bluetooth Low Energy (BLE)-1 tilkobling som gjør det enkelt å skrive ut bilder i høy kvalitet hjemme. Seriens lekre og kompakte design gjør det enkelt å plassere skriveren i et rom som alle har tilgang til. I tillegg til den høye utskriftskvaliteten kan hele familien også utforske kreativiteten med PIXMA-seriens utvalg av morsomme nye funksjoner, for eksempel utskrift av skjulte meldinger eller kvadratiske bilder direkte fra Instagram.

De fire nye skriverne i serien er:

  • PIXMA TS5150 – en praktisk og rimelig modell som tar brukervennlighet til et helt nytt nivå. Denne modellen bruker separate FINE-kassetter og passer godt til dokumentutskrifter hjemme.
  • PIXMA TS6150 – en solid og kompakt modell med høy ytelse og fem blekkfarger – enkel å bruke for hele familien.
  • PIXMA TS8150 – elegant design med splitter nytt blekksystem i seks farger.
  • PIXMA TS9150 – toppmodellen i serien som leverer flotte fotoutskrifter.

Enkel å bruke
Aldri har det vært enklere å forvandle viktige øyeblikk til flotte fotoutskrifter i høy kvalitet hjemme. Brukergrensesnittet er intuitivt og enkelt å bruke med skjermstørrelser fra 2,5 tommer med knapper (PIXMA TS5150), til 5-tommers LCD-berøringsskjerm (PIXMA TS9150). Det smarte brukergrensesnittet gjør trådløs tilkobling lekende lett, og du kan sjekke papir- og utskriftinnstillinger med et kjapt øyekast. Tosidige dokumenter kan også skrives ut takket være funksjonen for automatisk tosidig utskrift som sparer både tid og papir. Med toveis papirmating kan du kan ha to papirtyper i skriveren samtidig – vanlig papir i papirkassetten foran og fotopapir i papirkassetten bak.

Forbedrede tilkoblingsmuligheter og deling på sekunder
Med PIXMA-seriens pålitelig Wi-Fi-tilkobling kan du skrive ut direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet i løpet av sekunder, noe som gir enda raskere utskrift og større fleksibilitet.

Canon PRINT-appen eliminerer behovet for PC eller Mac når du skriver ut, kopierer eller skanner og gir en sømløs opplevelse og mulighet til forhåndsvisning før du skriver ut.

Ved å bruke Canon PRINT-appen og PIXMA Cloud Link kan du skrive ut fra og laste opp dokumenter og bilder til sosiale nettverk og populære lagringstjenester som Google Drive. Om du skriver ut eller skanner2, er PIXMA Cloud Link perfekt for fotoentusiaster og Instagram-tilhengere som ønsker å skrive ut flotte bilder fra sosiale kanaler. Alle skriverne i serien støtter utskrift3 i Instagrams tradisjonelle kvadratiske format4, og du kan skrive ut bilder både med og uten hvit kant for utskrift i proff finish hjemme.

PIXMA-serien har støtte for mobile enheter med AirPrint™ for Apple iOS™, Mopria® for Android™ og Windows 10, som lar deg skrive ut på et øyeblikk. Den nye serien er utstyrt med en helt ny BLE-funksjon som gjør det mulig å opprette en konstant tilkobling mellom skriveren og kompatible smartenheter ved å pare dem. Brukere med Android-enheter kan aktivere BLE på skriveren for enkel aktivering av full Wi-Fi-tilkobling og skrive ut dokumenter fra tilkoblede enheter. Når enheten og skriveren er paret ved hjelp av Bluetooth, mottar både iOS- og Android-brukere automatisk feilmeldinger fra skriveren via Canon PRINT-appen og henvises til den aktuelle nettbaserte brukerhåndboken for rask og enkel problemløsning.

Endeløs kreativitet for hele familien
Med den nye Canon-appen, Message in Print5, kan brukerne bygge inn usynlige meldinger i fotoutskrifter, for eksempel animasjoner, musikk, video eller tekst. Mottakeren kan dekode meldingen ved å laste ned appen og holde iPhone over fotoutskriften. Ved å dele minner på denne personlige og unike måten gir Canon deg mulighet til å fortelle historiene bak bildene dine.

PIXMA-serien er kompatibel med familievennlige tjenester og programvare fra Canon, som Creative Park, CREATIVE PARK PREMIUM, Easy Photo-Print+ og My Image Garden, som byr på moro for hele familien og inspirerer til kreativitet med nye interaktive måter å dele bilder på. Om du skriver ut personlige kort eller kalendere, eller skriver ut bilder til familiealbumet, vil barna være opptatt i timevis. Med PIXMA TS9150 kan du legge til kreative filtre direkte på bildene via den 5,0 tommer store berøringsskjermen når du skriver ut direkte fra et SD-kort, noe som gjør det utrolig enkelt å gi utskriften et personlig, kreativt preg.

Lekker ny design
PIXMA-seriens kompakte firkantede design gjør at skriveren passer interiøret i de fleste hjem. PIXMA TS9150 har premium design med ulike teksturer og farger, samt et gravert emblem på toppen som gir et elegant preg.

Førsteklasses utskrift
PIXMA TS6150, PIXMA TS8150 og PIXMA TS9150 har alle nytt blekk som gir hjemmeutskrift av høyeste kvalitet, forbedret fargegjengivelse og beskyttelse mot falming. Brukere kan velge standard, XL eller XXL blekkassetter6 avhengig av utskriftsbehov. De som skriver ut mye, vil få dobbelt så mange utskrifter med XL-kassetter sammenlignet med standardkassetter, mens XXL gir tre ganger så mange utskrifter.

Skriv ut skarpe og mer naturtro bilder med det nye blekksystemet med seks farger på PIXMA TS8150 og PIXMA TS9150. Pigmentsort blekk gir tydelig og skarp tekst og er velegnet for dokumentutskrifter, mens et nytt fotoblått blekk reduserer kornethet som finnes i lysere farger fra blått til hvitt7.

Når du skal gjenfortelle de viktige familieøyeblikkene, ønsker du at de lever opp til forventningene, og du kan være trygg på at PIXMA-serien yter bildene rettferdighet. PIXMA-serien dekker alle familiens utskriftsbehov i best mulig kvalitet – fra utskrift av skolearbeid til familiebilder i flott kvalitet.1 Utstyrt med Bluetooth® Low Energy-teknologi (utskrift og skanning med Bluetooth er kun tilgjengelig på Android-enheter). Funksjonene som er tilgjengelige med Bluetooth-kommunikasjon og Canon PRINT Inkjet/SELPHY-appen, kan ikke garanteres på alle Android-smarttelefoner. Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc. Canon Inc. bruker disse merkene under lisens. Andre varemerker og varenavn tilhører de respektive eierne.

2 Funksjonen for skanning til nettsky og til e-post er kun tilgjengelig når du bruker Canons originale blekk.

3 Støttes av My Image Garden, PIXMA Cloud Link, Easy-PhotoPrint+ og Canon PRINT-appen.

4 Med Canons Glossy II Photo Paper Plus på 13 x 13 cm.

5 Message in Print-appen lanseres 31. oktober 2017 og er kun tilgjengelig på iPhone med iOS 9 eller nyere.

6 Tilgangen på standard-, XL- og XXL-kassetter varierer avhengig av region.

7 Effekten oppnås under spesifikke utskriftsforhold