PIXMA Home Office: Canon introduserer de nye 4-i-1-skriverne PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550

21. august 2017 – Canon Europe, verdensledende innen bildebehandlingsløsninger, har i dag lansert to nye 4-i-1 PIXMA-skrivere for hjemmekontor som gir brukerne økt produktivitet og flere tilkoblingsmuligheter når de skriver ut, kopierer, skanner og fakser hjemme. PIXMA Home Office-serien er perfekt for personer som jobber hjemmefra, og gir dem en fleksibilitet som oppfyller alle kontorkrav og profesjonelle behov.

PIXMA TR7550

PIXMA TR8550

PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 har nye nøkkelfunksjoner som gjør det enklere å jobbe eksternt, for eksempel en automatisk dokumentmater (ADF) for 20 ark, automatisk tosidig utskrift, Bluetooth Low Energy (BLE)1, store berøringsskjermer og forbedret brukergrensesnitt. Den nye kompakte størrelsen gir brukerne mer plass å arbeide på, uten at det går ut over funksjonaliteten eller utskriftkvaliteten.

Enkelt og praktisk hjemmekontor

Et forbedret brukergrensesnitt gjør det enkelt å optimalisere funksjonene til de nye skriverne ved å navigere gjennom kontrollene. PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 har store berøringsskjermer på henholdsvis 3,0 og 4,3 tommer, og frontpanelet kan vippes slik at brukeren kan se det tydelig. Den store skjermen gjør det enda enklere å betjene funksjonene, noe som er ideelt hvis skriveren brukes jevnlig gjennom hele arbeidsdagen.

PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 har en funksjon for automatisk tosidig utskrift som er tilgjengelig med bare et knappetrykk, slik at brukerne kan være mer produktive og spare tid og papir. Skriverne har også toveis papirmating som gjør det mulig å skrive ut fra både baksiden2 og forsiden3 på skriveren, noe som betyr at ulike papirstørrelser kan ligge i skriveren samtidig. Papirmaterne har plass til opptil 100 vanlige papirark4, så med en kapasitet på opptil 200 vanlige papirark i A4-format er det mulig å skrive ut store dokumenter uten å måtte fylle på papir underveis.

Funksjonen for påminnelse om å fjerne dokumenter varsler brukeren når et skannet dokument blir liggende i skanneenheten, slik at brukerne aldri glemmer viktige dokumenter. ADF-funksjonen for 20 ark gjør det mulig å skanne store dokumenter i én enkelt operasjon, noe som gir enkel filhåndtering og sparer verdifull tid.

Hold kontakten hjemmefra

PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 har Wi-Fi-tilkobling som gir brukerne flere valg, slik at de kan skrive ut trådløst fra en smarttelefon, et nettbrett eller en bærbar PC. PIXMA Cloud Link er kompatibel med serien og gir brukerne mulighet til å skrive ut og skanne dokumenter fra og til nettbaserte tjenester som Google Drive, Evernote og Dropbox, for økt hastighet og flere delingsmuligheter. Brukerne kan åpne og lagre filer ved hjelp av PIXMA Cloud Link via Canon PRINT-appen eller skjermen på skriveren, slik at de enkelt kan jobbe hjemmefra. Med Smartphone Capture and Copy-funksjonen som er tilgjengelig via Canon PRINT-appen, kan brukerne fotografere et papirdokument med en smarttelefon og konvertere det til et elektronisk dokument direkte på enheten.

PIXMA TR8550 kan også kobles til et helt nettverk ved hjelp av en Ethernet-kabel, slik at brukerne kan skrive ut og skanne fra flere skrivere samtidig. PIXMA TR8550 har også en ekstra fordel med innebygd SD-kortspor som gir brukerne mulighet til å skanne og skrive ut direkte til og fra SD-kortet, slik at de ikke trenger å koble til en annen enhet.

Den nye serien har en helt ny BLE-funksjon som gir en konstant parkobling mellom enhver kompatibel smartenhet og skriver. Brukere av Android-enheter kan enkelt aktivere BLE på skriveren for å få full Wi-Fi-tilkobling, noe som gjør det mulig å skrive ut dokumenter fra tilkoblede enheter. Når enheten og skriveren er parkoblet ved hjelp av Bluetooth, mottar både iOS- og Android-brukere automatiske feilmeldinger fra skriveren via Canon PRINT-appen som veileder dem til den aktuelle håndboken på nettet, slik at de raskt og enkelt kan feilsøke problemet.

Forbedret blekkassettsystem

Den nye serien har plass til fem separate blekkassetter6 og et hybridblekksystem med bedre fargegjengivelse som gir utskrifter av høy kvalitet og skarp tekst. PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 har falmebestandig blekk og tilbyr fordelen med å bruke fargemiddel- og pigmentbasert blekk samtidig for å oppnå høyest mulig kvalitet.

Skriverne er kompatible med blekkassetter i tre størrelser7 som brukerne kan velge mellom, enten de skal skrive ut store volumer eller et og annet dokument. Kassettene med stor kapasitet passer for brukere som skal skrive ut store volumer, ettersom de gir kostnadseffektiv utskrift med færre kassettbytter8. Det forbedrede brukergrensesnittet varsler brukerne om nesten tomme eller tomme kassetter.

Kreativitet for arbeid og lek

PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 forvandler historier fra hjemmet til profesjonelle utskrifter, og oppfyller behovene for jobben og hele familien. De nye skriverne inspirerer til kreativitet og moro og er kompatible med den nye Message in Print-appen9 som gjør det mulig å legge til usynlige meldinger i fotoutskrifter. Brukerne kan legge til animasjoner, musikk, URL-koblinger eller tekst i bildet på utskriften som mottakeren kan dekode ved å holde en iPhone over utskriften. Canon gjør det morsomt å skrive ut med flere applikasjoner fra My Image Garden til Creative Park og Easy-Photo-Print+, slik at alle kan få mest mulig ut av PIXMA Home Office-skriveren. Brukerne kan lage gratulasjonskort og kalendere, samt få tilgang til eksklusivt innhold.

Den nye PIXMA Home Office-serien gir utskrifter av høy kvalitet med flere tilkoblingsmuligheter som gjør det enkelt å jobbe hjemmefra. Det kompakte nye designet tar liten plass og øker produktiviteten med automatisk tosidig utskrift, ADF-funksjon for 20 ark og individuelle blekkassetter. Serien av flerfunksjonelle 4-i-1-skrivere dekker behovene til både hjemmekontoret og hele familien, og gjør det enkelt å forvandle betydningsfulle øyeblikk til kvalitetsutskrifter hjemme.1Utstyrt med Bluetooth® Low Energy-teknologi (utskrift og skanning via Bluetooth er bare tilgjengelig på Android-enheter). Funksjonene som er tilgjengelig med Bluetooth-kommunikasjon og Canon PRINT Inkjet/SELPHY-appen, er ikke garantert på alle Android-smarttelefoner. Bluetooth®-merket og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og all bruk av slike merker fra Canon Inc. er underlagt lisens. Andre varemerker og merkenavn tilhører sine respektive eiere.

2 Kapasitet for vanlig papir og fotopapir i opptil A4-format

3 Kapasitet for vanlig papir i A4-, A5-, B5- og LTR-format

4 Antallet ark varierer avhengig av papirtype og -tykkelse

6 Pigmentsvart (PGBK), svart, cyan, magenta og gul

7 Tilgangen på STD, XL og XXL avhenger av regionen

8 XL gir dobbelt så mange utskrifter som STD, og XXL gir tre ganger så mange utskrifter som standardkassetten

9 Message in Print-appen blir lansert 31. oktober 2017 og er bare tilgjengelig på iPhone med iOS 9 og nyere