PIXMA Home Office: Canon lanserer nye 4-i-1-skrivere: PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550

Oslo, 21. august 2017 – Canon, en verdensledende produsent av bildeløsninger, lanserer i dag to nye multifunksjonsprodukter i PIXMA Home Office-serien. Med funksjoner for utskrift, kopiering, skanning og faks, får du økt produktivitet og flere tilkoblingsmuligheter hjemmefra. PIXMA Home Office-serien sørger for fleksibilitet, med de mange funksjonene man trenger for å jobbe effektivt og profesjonelt hjemme.

PIXMA TR7550

PIXMA TR8550

PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 kan skilte med nye funksjoner som legger til rette for høy produktivitet med for eksempel 20-arks automatisk dokumentmater, automatisk tosidig utskrift, Bluetooth Low Energy (BLE)1, større berøringsskjermer og forbedret brukergrensesnitt. Den kompakte størrelsen betyr at du får bedre plass til å arbeide, uten at det går ut over funksjonaliteten eller utskriftskvaliteten.

Jobb hjemmefra på en enkel måte

Forbedret brukergrensesnitt gjør det enkelt å navigere gjennom kontrollene og optimalisere innstillinger for de ulike funksjonene. PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 har store berøringsskjermer på henholdsvis 3,0 og 4,3 tommer, og frontpanelet kan vippes slik at det passer brukerens synslinje. Den store skjermstørrelsen gjør det enda enklere å betjene funksjonene – perfekt når skriveren brukes regelmessig gjennom hele arbeidsdagen.

Øk produktiviteten med funksjonen for automatisk tosidig utskrift på PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550
Med ett enkelt knappetrykk skriver du automatisk ut tosidige dokumenter, så du kan spare både tid og papir. Skriverne har også toveis papirmating slik at du kan skrive ut både bak2 og foran3, noe som betyr at du kan bruke to ulike papirstørrelser samtidig. Det er plass til opptil 100 ark med vanlig papir i hver av papirkassettene4, og med en samlet papirkapasitet på opptil 200 vanlige A4-ark skriver du ut store dokumenter uten å måtte fylle på papir underveis.

Hvis et skannet dokument blir liggende i skannerenheten, varsler en egen funksjon om at du må fjerne dokumentet, og du unngår at viktige dokumenter blir glemt. En 20-arks automatisk dokumentmater gir enkel filbehandling ved at du kan skanne større dokumenter i én operasjon, noe som sparer dyrebar tid.

Vær oppkoblet hjemme

PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 har Wi-Fi-tilkobling som gir deg flere valg og lar deg skrive ut trådløst fra smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare pc-en. Serien er kompatibel med PIXMA Cloud Link som gir deg mulighet til å skrive ut og skanne5 dokumenter fra og til nettbaserte tjenester som GoogleDrive, Evernote og Dropbox, noe som sparer tid og gir enklere deling. Du får tilgang til og kan lagre filer ved hjelp PIXMA Cloud Link via Canon PRINT-appen eller skjermen på skriveren, noe som gjør det enkelt å jobbe eksternt. Med tilgang til skanning og kopiering med smarttelefon via Canon PRINT-appen kan du ta et bilde av en utskrift med smarttelefonen for å konvertere den til en digital kopi direkte til enheten.

Brukere som ønsker mer fra skriveren, kan koble PIXMA TR8550 til en Ethernet-kabel, og dermed kobles skriveren opp til hele nettverket slik at brukere når som helst kan skrive ut og skanne fra flere skrivere. PIXMA TR8550 er i tillegg utstyrt med innebygd SD-kortleser, for skanning og utskrift direkte til og fra SD-kort uten å måtte koble til noen andre enheter.

Den nye serien er utstyrt med en helt ny BLE-funksjon som gjør det mulig å opprette en konstant tilkobling mellom skriveren og kompatible smartenheter ved å pare dem. Brukere med Android-enheter kan aktivere BLE på skriveren for enkel aktivering av full wi-fi-tilkobling, og skrive ut dokumenter fra tilkoblede enheter. Når enheten og skriveren er paret ved hjelp av Bluetooth, mottar både iOS- og Android-brukere automatisk feilmeldinger fra skriveren via Canon PRINT-appen og henvises til den aktuelle nettbaserte brukerhåndboken for rask og enkel problemløsning.

Forbedret blekkassettsystem

Den nye serien har 5 separate blekkassetter6 og er utstyrt med et hybrid blekksystem som gir forbedret fargegjengivelse for utskrifter med høy kvalitet og skarp tekst. PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 har falmebestandig blekk og gir deg fordelen av både fargestoff- og pigmentbasert blekk for best mulig kvalitet.

Skriverne er kompatible med blekkassetter i tre størrelser7 slik at du kan kjøpe kassetter basert på behov – om du skriver ut mye eller kun ett og annet dokument. Kassettene med større kapasitet passer for brukere som skriver ut større volumer og gir kostnadseffektiv utskrift og lenger intervall mellom kassettskiftene8. Det forbedrede brukergrensesnittet varsler deg om kassetter med lavt blekknivå eller tomme kassetter, slik at du slipper å gå tom for blekk.

Kreativitet for arbeid og moro

PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 har alt du trenger for å arbeide hjemmefra, og dekker også familiens behov for utskrifter i førsteklasses kvalitet. De nye skriverne inspirerer til kreativitet og moro og støtter den nye Message in Print-appen9 som lar deg bygge inn usynlige meldinger i fotoutskrifter. Du kan legge til animasjoner, musikk, URL-koblinger eller tekst i bildeutskriften som mottakeren kan dekode ved å holde iPhone over utskriften. Canons applikasjoner som My Image Garden, Creative Park og Easy-Photo-Print+, gjør det gøy å skrive ut og sørger for at alle får mest mulig ut av PIXMA Home Office-skriveren. Du kan for eksempel lage dine egne kort og kalendere og få tilgang til eksklusivt innhold.

Nye PIXMA Home Office leverer utskrifter i høy kvalitet og har forbedrede tilkoblingsmuligheter som gjør det enkelt å jobbe hjemmefra. Den nye og kompakte designen sparer plass og øker produktiviteten med automatisk tosidig utskrift, 20-arks automatisk dokumentmater og separate blekkassetter. Multifunksjonsskrivere gir deg fire enheter i én, dekker behovene for både familier og de som vil jobbe hjemmefra, og gjør det enkelt å forvandle viktige øyeblikk til utskrifter med høy kvalitet hjemme.1 Utstyrt med Bluetooth® Low Energy-teknologi (utskrift og skanning med Bluetooth er kun tilgjengelig på Android-enheter). Funksjonene som er tilgjengelige med Bluetooth-kommunikasjon og Canon PRINT Inkjet/SELPHY-appen, kan ikke garanteres på alle Android-smarttelefoner. Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc. Canon Inc. bruker disse merkene under lisens. Andre varemerker og varenavn tilhører de respektive eierne.

2 Støtter vanlig papir og fotopapir opptil A4-format

3 Støtter vanlig papir i formatene A4, A5, B5 og LTR

4 Antall ark varierer avhengig av papirtype og -tykkelse

5 Funksjonene for skanning til nettsky og e-post er kun tilgjengelige for de som bruker Canons originale blekk

6 Pigmentsort (PGBK), sort, cyan, magenta og gul

7 Tilgangen på STD-, XL- og XXL-kassetter varierer avhengig av region.

8 XL-kassetter gir dobbelt så mange utskrifter som standardkassetter (STD), mens XXL-kassetter gir tre ganger så mange utskrifter.

9 Message in Print-appen lanseres 31. oktober 2017 og er kun tilgjengelig på iPhone med iOS 9 eller nyere