Canon lanserer SELPHY CP 1300 – en elegant og kompakt skriver for øyeblikkelig utskrift og kreativitet

Oslo, 9. august 2017 – Canon, en verdensledende leverandør av bildeløsninger, lanserer i dag ultrakompakte SELPHY CP 1300. SELPHY CP 1300 er designet for å sikre varige minner i fotokvalitet, og gir brukerne mulighet til å koble til og skrive ut direkte fra smarttelefonen eller kameraet.

Den nye skriveren har innebygd wi-fi-tilkobling slik at du kan skrive ut bilder hvor som helst – enten du er hjemme eller på farten. Brukervennlige SELPHY CP 1300 gir rom for kreativitet med en rekke etterbehandlings- og formatalternativer, og den vippbare LCD-skjerm på 8,1 cm (3,2”) sørger for praktisk og enkel visning.

Utskrift av høy kvalitet på under 60 sekunder
Med SELPHY CP 1300 får du profesjonell utskriftskvalitet hjemme, og du kan dele favorittøyeblikkene dine med familie og venner med det samme. SELPHY CP 1300 bruker sublimeringsteknologi til å skrive ut opptil 256 nyanser av hver farge¹, noe som gir hele 16,3 millioner farger for strålende og naturtro fotoutskrifter.

Med ett enkelt knappetrykk kan du velge ulike utskriftsoverflater – bestrøket eller tre ulike halvblanke alternativer – uten å måtte bytte papir eller farge. I løpet av 47² sekunder har du en flott utskrift i fotokvalitet som er beskyttet mot falming over tid og tåler både kaffesøl og skitne fingeravtrykk.

Brukervennlige SELPHY CP 1300 gjenkjenner automatisk motiv og bakgrunn i bildet, og fjerner støy og forbedrer fargene slik at du får fotoutskrifter i best mulig kvalitet. Du skriver enkelt ut ID-bilder med Face Frame Guide-funksjonen og 43 ulike forhåndsdefinerte størrelser, mens skjærelinjene sikrer sylskarpe kanter og lite svinn.

Utskrift på farten
Med SELPHY CP 1300 og wi-fi-tilkobling kan du enkelt skrive ut hvor som helst – uansett om kobler til et kamera, en smarttelefon eller et nettbrett. SELPHY CP 1300 er kompatibel med både Apple iOS™- og Android™³ -enheter som har henholdsvis AirPrint™ og Mopria®, og gir deg mulighet til å skrive ut uten å måtte laste ned en app først. SELPHY CP 1300 har også en praktisk SD-kortleser for sømløs utskrift uten overføring av et eneste bilde til en annen enhet.

Legger du til en batteripakke med stor kapasitet er alle muligheter åpne. Med den lave vekten er det enkelt å ta med seg SELPHY CP 1300 til familieselskapet og forevige og skrive ut øyeblikkene med det samme. Med Canon PRINT-appen kan alle koble seg til skriveren med Shuffle Print-funksjonen. Grupper kan dele bilder og lage unike kollasjer med opptil åtte bilder av dyrebare familieøyeblikk.

Kreativ utskrift
SELPHY CP 1300 har et stort utvalg utskriftsalternativer som gjør den til et utmerket valg for alle som ønsker kreativ utskrift. Med SELPHY CP 1300 kan du skrive ut alt fra postkort og visittkort til miniklistremerker, og du kan sette ditt personlige preg på utskriften – om du lager en bildekollasj eller limer inn et bilde i et bursdagskort.

Med SELPHY CP 1300 kan du si farvel til det ordinære og lage originale bilderemser som minner om fotoboksbilder. Du kan også skrive ut bilder i Instagrams kvadratiske format⁴ og hente minner fra skjermen rett inn i hjemmet.

Praktisk og elegant
Det er enkelt å skrive ut med SELPHY CP 1300 som har intuitive ikoner og meldinger som hjelper nybegynnere med å få mest mulig ut av skriveren. Skjermen på 8,1 cm (3,2”) gir skarp og tydelig visning og kan vippes om skarpt lys gjør det vanskelig å se det som er på skjermen. Elegante SELPHY CP 1300 finnes i fargene hvitt, sort og rosa, og passer interiøret i ethvert hjem.

SELPHY CP 1300 er et utmerket valg for alle som vil ha flere kreative muligheter og optimal utskriftskvalitet. Ønsker du fotokvalitet når du skriver ut fra kameraer eller smarttelefoner, gir SELPHY CP 1300 deg kostnadseffektiv utskrift ved ett enkelt knappetrykk – uansett hvor du befinner deg.

Flere høyoppløselige bilder kan lastes ned fra www.canon.no/press_centre¹ Utskriftshastigheten for bestrøkede utskrifter kan variere
² Utskriftshastigheten for bestrøkede utskrifter kan variere
³ Må være Android 4.4 eller nyere
⁴ 50 x 50 mm