Canon styrker sitt utvalg av profesjonelle referanseskjermer med DP-V2411 for 4K HDR-produksjon

Oslo, 12. september 2017 – Canon lanserer i dag DP-V2411, en 24-tommers profesjonell referanseskjerm utviklet for arbeidsflyter innen tv- og filmproduksjon i 4K HDR. Med førsteklasses bildekvalitet med høy luminans og stort fargespekter, samt omfattende funksjonalitet og avanserte grensesnitt, er DP-V2411 et perfekt verktøy til tv- og filmproduksjon.

Canon DP-V2411

Perfekt oppløsning og høy luminans
DP-V2411 har høy luminans – helt hvit skjerm på 600 cd/m2 med mulighet til å øke luminansen opptil 1 000 cd/m2 ved hjelp av modusen for økt kontrast (Boost Contrast)*. Canons originale, innebygde system for baklysstyring kan korrigere lysstyrken for å sikre ensartet, stabilt og presist bilde i høy kvalitet.

DP-V2411 har presis fargegjengivelse, takket være direct matrix backlight LED, som er optimalisert for IPS LCD-skjermer og har mye større fargespekter. Skjermen støtter en rekke ulike standarder, inkludert ITU-R BT.2020 Ultra HD for kringkasting, ITU-R BT.709, EBU og SMPTE-C, samt DCI-P3-standarden for digital kino. DP-V2411 støtter også ACES Proxy – overføringsstandardene til ACES – som har et rammeverk for fargestyring som anbefales av Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS).

Samsvar med det siste innen HDR EOTF (Electro Optical Transfer Functions), PQ, Hybrid Log Gamma, samt Canon Log 2/3, gir DP-V2411 presis bildegjengivelse for HDR-produksjon. DP-V2411 kan vise metadata fra Canons Cinema EOS-kameraer og ARRI-kameraer. DP-V2411 har forhåndsdefinerte LUT-er installert for både Canon Log- og ARRI Log C for HDR-overvåking. Du kan koble kameraet til DP-V2411uten behov for spesielle LUT-er for å sjekke kvaliteten på HDR-signalet.

Avanserte grensesnitt og omfattende støttefunksjoner for HDR
DP-V2411 inkluderer en rekke avanserte 4K HDR-grensesnitt som sørger for at kringkastere og filmskapere er rustet for fremtiden. DP-V2411 er den første Canon-skjermen med 12G-SDI som kan sende 4K 50P-signal med én kabel, noe som reduserer utstyrsmengden og gir strømlinjeformet og effektiv kringkasting. DP-V2411 har også HDMI-terminal som støtter 4K 50P-signal med én kabel for enkel tilkobling av kameraer eller playout-systemer.

HDR-funksjonene på DP-V2411 støtter høyeste kvalitet for HDR-produksjon. En innebygget 4K kurveformmonitor kan vise skalaer for PQ- og Hybrid Log-Gamma-signal, mens HDR False Colour-funksjonen også støtter både PQ- og Hybrid Log-Gamma-signal. HDR False Colour viser en annen farge basert på inngangssignalnivå på skjermen. I tillegg til False Colour-funksjonen kan DP-V2411 vise HDR-bilde og False Colour-bilde samtidig i et delt skjermbilde fra samme 4K-inndata. DP-V2411 har også funksjon for sammenligning av HDR og SDR, som gir deg mulighet til å sammenligne bilder i et delt bilde på skjermen. Dette eliminerer behovet for to skjermer og gir en enda mer effektiv produksjonsprosess.

Robust og lett design
Med kompakt størrelse på 24 tommer, tykkelse på kun 105 mm, vekt på 12 kilo og en solid aluminiumsramme, tar kostnadseffektive DP-V2411 liten plass. Den er også utstyrt med et praktisk avtakbart bærehåndtak. Fronten på DP-V2411 har samme diskré design som DP-V2410, som ikke virker forstyrrende på produksjonsarbeidet.

DP-V2411 stilles ut på Canons stand (Hall 12, stand D60) på IBC i Amsterdam, fra 14. til 19. september.

DP-V2411 – nøkkelfunksjoner:

  • 24-tommers 4K-oppløsning og høy luminans for 4K HDR-produksjon
  • Avanserte 4K-grensesnitt
  • Omfattende hjelpefunksjoner for 4K HDR-opptak
  • Presis bildekvalitet og multiformat
  • Kamerakompatibilitet
  • Robust og lett konstruksjon

* Luminans for boost-funksjonen er typisk verdi (målt av Canon) på sendetidspunktet og garanteres ikke.