Canon LEGRIA GX10 – det ultimate 4K-videokameraet for moderne innholdsskapere

Oslo, 12. september 2017 - Canon lanserer i dag en ny videokameraklasse for videoentusiaster som er lidenskapelig opptatt av å forevige historiene, øyeblikkene og innholdet som betyr mest. Canon LEGRIA GX10 har det som skal til for å bevare det hele i eksepsjonell kvalitet – fra store eventyr til dyrebare minner. Det pålitelige videokameraet med 4K 50p og avanserte funksjoner, er et utmerket verktøy for alle som vil ha imponerende opptakskvalitet og ønsker ta filmingen et steg videre.

LEGRIA GX10

Fremtidssikret bildekvalitet
LEGRIA GX10 gir opptak i bildekvalitet som tåler tidens tann. Med mulighet for 4K 50p-opptak får du fire ganger oppløsningen til 1080p full HD, slik at hver minste lille detalj gjengis og de spesielle øyeblikkene vekkes til live på skjermen. LEGRIA GX10 byr på allsidige opptaksmuligheter med støtte for MP4 med 35 Mbps for full HD eller 150 Mbps for 4K 50p som er perfekt til action i høyt tempo. Med opptil 100 bilder i sekundet gir det nye videokameraet deg mulighet til å produsere forskjellig innhold, fra intervallopptak til 0,25x sakte film.

Profesjonell kvalitet på en enkel måte
Med LEGRIA GX10 lager du videoer i profesjonell kvalitet på en enkel og rask måte. LEGRIA GX10 er det første videokameraet med 1.0-type sensor som er utstyrt med Canons Dual Pixel CMOS AF-teknologi, som gir en liten dybdeskarphet og responsiv, presis og tilpassbar fokusering. Tre optiske ND-filtre gir eksponeringskontroll i to, fire eller åtte trinn, for suveren bildekvalitet i de mørkeste og lyseste opptaksforholdene. Et nyutviklet 4K-vidvinkelobjektiv med 15x zoom sikrer at du får den kvaliteten som 4K lover.

Takket være programmet for stort dynamisk område (WDR), utvides det dynamiske området til 800 prosent for flere detaljer i høylys og skygger. Dermed får du skarpe, livfulle bilder som er klare til deling uten redigering. På den store, intuitive og vribare berøringsskjermen får du raskt og enkelt tilgang til funksjonene du trenger i dynamiske opptakssituasjoner, for eksempel når du filmer en fest, et bryllup eller en actionfylt ferie. Videre er kameraets 5-aksede bildestabilisator optimalisert for å gi deg stabilt opptak i hele zoomområdet.

Praktisk og pålitelig
LEGRIA GX10 er kompakt, lett og robust, og utstyrt med en rekke profesjonelle funksjoner som gjør det til et pålitelig videokamera for enhver anledning. Den ergonomiske designen minner om profesjonelle videokameraer, med vippbar søker, profesjonell zoomknapp og egendefinerte funksjonsknapper. Med Manuell-innstillingen kan du variere graden av kontroll basert på behov og erfaring, mens de automatiske programmene gir superenkel betjening. Med to SD-kortspor til sikkerhetskopiering og kontinuerlig opptak, går du ikke glipp av et eneste øyeblikk. Legg til lang batteritid og du har et perfekt verktøy til opptak av ethvert eventyr – fra safari til skikjøring.

Med tobånds Wi-Fi kan du ta opptak eksternt og overføre filer når du er på farten, slik at du kan fange og dele alle de viktige øyeblikkene. Kameraet har også trådløs fjernkontroll som lar deg betjene kameraet på avstand.

Klar for nye utfordringer når du er det
Videokameraet har kraftig, innebygd stereomikrofon som gir imponerende lydkvalitet, samt ekstra 3,5 mm mikrofoninngang, en avansert mini tilbehørssko og 3,5 mm hodetelefonutgang som gir deg mulighet til å skreddersy LEGRIA GX10 til dine lydbehov. Den enkle tilkoblingen av tilbehør gir innholdsskapere mulighet til å forvandle interesser og hobbyer til en karriere.