Canon Europa beholder sin posisjon blant topp tre leverandører innen administrerte utskrifts- og dokumenttjenester (MPDS) i Vest-Europa

Oslo, 4. september 2017 – Canon Europa beholder sin posisjon blant topp tre leverandører innen administrerte utskrifts- og dokumenttjenester (MPDS) i Vest-Europa. Det slår IDC fast i sin siste rapport «Western Europe Basic Print and Managed Print and Document Services Market Shares, 2016: The Battle for the Midmarket Begins» (IDC #EMEA41558217, august 2017). Rapporten er basert på kontraktinntekter som direkteleverandør av MPDS, der leverandøren har hatt stabil vekst, år etter år, i Vest-Europa.

-Vi er glade for at IDC-rapporten igjen anerkjenner Canons kontinuerlige investering i løsninger og tjenester for administrering av dokumentarbeidsflyt. Det gjenspeiler også Canons overordnede mål om å tilby kundene de beste løsningene, skreddersydd deres forretningsbehov. Markedet for dokument- og informasjonsforvaltning er i stadig endring, og vi vil fortsette utviklingen av vårt tilbud innen administrerte utskriftstjenester for å imøtekomme økt etterspørsel fra kontorer og hustrykkerier (CRD), inkludert utskriftsmiljøer med virksomhet på flere steder eller i flere land, sier Chris Holgate, Senior Manager for EMEA MPS Strategy & Business Development hos Canon Europa.

Som rapporten viser, har Canon opprettholdt en stabil posisjon i bransjen, mens andre aktører i markedet opplever en periode med omskiftning. Canon opprettholder og styrker sin posisjon i bransjen gjennom investeringer, utvidelser og soliditet, og bygger videre på selskapets tradisjon for markedsledende teknologiinnovasjon, samt utvikling av nye MPS-applikasjoner og -løsninger som imøtekommer aktuelle utfordringer innen sikkerhet, samsvar og bærekraft.