Canon mottar UL GREENGUARD GOLD-sertifisering for sitt UV-herdede blekk og UVgel-blekk

Oslo, 20. oktober 2017 – Canon, en ledende produsent av digitale bildeløsninger, mottar UL Environments GREENGUARD Gold-sertifisering for sitt utvalg av UV-herdet blekk til flatbedskrivere i Océ Arizona-serien og Canon UVgel-blekk til rull-til-rull-skriveren Océ Colorado, som nylig ble lansert.

Canons UV-herdede blekk til Océ Arizona- og Colorado-skriverne har blitt GREENGUARD Gold-sertifisert.

Canons UV-herdede blekk til Océ Arizona- og Colorado-skriverne er GREENGUARD-sertifisert, som bekrefter at de har lave utslippsnivåer og er egnet til bruk i sensitive miljøer innendørs.

Canons UVgel-blekk er en del av den unike og innovative teknologien bak Océs 64-tommers rull-til-rull-skriver; Océ Colorado 1640.

For å bli tildelt denne anerkjente og uavhengige sertifiseringen må produktene leve opp til noen av markedets strengeste standarder for utslipp. GREENGUARD-sertifiseringen har definert ytelsesbaserte standarder som brukes til å kontrollere produkter og prosesser for innendørs bruk med lave kjemiske utslipp. Standardene er først og fremst beregnet på byggematerialer, interiørmaterialer, møbler, rengjøringsprodukter og elektrisk utstyr.

-UL oppfordrer selskaper til å teste helseegenskapene ved nye teknologier. Dette er spesielt viktig for bruk i sensitive miljøer som sykehus, skoler og andre offentlige steder. Derfor gratulerer vi Canon med bærekraftsertifiseringene de har fått for sine teknologier, slik som GREENGUARD-sertifiseringen, sier Alberto Uggetti, Vice President og General Manager for UL Environment.

Canon har mange storformatkunder innen ulike segmenter i dekormarkedet, og det understreker hvor viktig det er med en uavhengig validering av blekkets kjemiske utslipp, slik at skilt- og grafikkprodusenter og deres kunder får pålitelig informasjon om produktenes egnethet.

Océ UV-blekk til storformatskrivere i Arizona-serien gir fra seg lite lukt, har lavt utslipp og produserer bildeutskrifter i enestående kvalitet. UV-blekket er velegnet til en rekke utskriftsmedier, inkludert stive materialer som brukes til produksjon av en rekke dekorprosjekter.

Canons UVgel-blekk er en del av den unike og innovative teknologien bak rull-til-rull-skriveren Océ Colorado 1640 Den nye skriveren på 64 tommer er spesialutviklet for utskrift av et bredt produktspekter til både innendørs og utendørs bruk. Skriveren har enestående fargeomfang og utskriftskvalitet, og er velegnet til produksjon av kvalitetsprodukter for innendørs bruk. Med sikkerhetssertifisering kan utskriftsleverandører trygt promotere og produsere Canon UVgel-utskrifter, for eksempel veggdekor og skilt, til sensitive innendørsmiljøer.

-GREENGUARD-sertifiseringen bekrefter Canon sin forpliktelse til å utvikle produkter som gir kundene mulighet til å utvide produksjonsområdene. Det er viktig at våre storformatkunder vet at vi jobber iherdig, både internt og med våre partnere, for å få blekkene testet og de lave utslippene verifisert, sier Mark Lawn, Director for Graphic & Communications Group hos Canon Europa.

Sertifiserte Océ Arizona UV-blekk per i dag:

  • IJC156
  • IJC255
  • IJC256
  • IJC257
  • IJC258
  • IJC261
  • IJC262

Sertifiserte Océ UVgel-blekk per i dag:

  • UVgel 355