Canon lanserer nye imageRUNNER ADVANCE multifunksjonsskrivere for energieffektive dokumentløsninger av høy kvalitet

Oslo, 2. oktober 2017 – Canon, en verdensledende produsent av bildeløsninger, utvider i dag den populære imageRUNNER ADVANCE-serien med nye multifunksjonsskrivere (MFP): imageRUNNER ADVANCE C256i, imageRUNNER ADVANCE C356i og imageRUNNER ADVANCE C356P. MFP-ene er utviklet med fokus på effektivitet, og nye imageRUNNER ADVANCE C256/C356-serien byr på skreddersydde dokumentløsninger som reduserer den totale utskriftskostnaden, forbedrer arbeidsflyten og garanterer suveren bildekvalitet til virksomheter av alle størrelser.

imageRUNNER ADVANCE C356i

The imageRUNNER ADVANCE C256/356 serien bygger videre på de populære imageRUNNER ADVANCE C255- og imageRUNNER ADVANCE C355-seriene og gir virksomheten et moderne multifunksjonsprodukt med utskriftshastighet på opptil 35 sider i minuttet*. De nye modellene er utstyrt med brukervennlig 10,1-tommers berøringsskjerm i farger som gir enkel tilgang, og de har en kompakt utforming som gjør at de passer inn i en rekke moderne virksomheter – fra hjemmekontor og SMB-er til større kontorbygg.

Med en kombinasjon av Canons V2-fargeteknologi med forbedret trommelfunksjonalitet og ny CS-toner som gir økt dokumentholdbarhet og fargestabilitet, leverer imageRUNNER ADVANCE C256/356-serien konsekvent imponerende resultater, også ved store utskriftsvolumer. Brukerne har også tilgang til en rekke forbedrede funksjoner for etterbehandling, for eksempel stifting og sortering som gir profesjonelt resultat og sparer tid.

Den allsidige imageRUNNER ADVANCE C256/356-serien sørger for effektiv dokumentbehandling takket være kompatibilitet med Canons unifLOW- og Therefore-programvare som gir sentralisert styring av utskrift og skanning i hele utstyrsparken. Med funksjonen for mobil utskrift kan produktiviteten økes enda mer, ettersom brukerne kan skrive ut og skanne mens de er på farten. Direkte trådløs tilkobling gir brukerne tilgang til applikasjoner som Canons mobil-app, Canons PRINT Business, Apple AirPrint og Mopria, mens Universal Login Manger (ULM) gjør det enkelt å administrere kostnader og definere retningslinjer for utskrift.

I tillegg til å sørge for sikker brukertilgang, gir enhetenes avanserte skannefunksjonalitet også muligheter til å dele dokumenter på flere nettskyplattformer, inkludert Google Drive, Evernote og Dropbox.

De nye MFP-ene støtter de siste sikkerhetsstandardene, inkludert harddiskkryptering, Common Criteria-sertifisering, IP/MAC-adressefilter, IPSEC, og ny trådløs LAN-autentisering som standard. Dette gir enklere administrasjon og implementering av sikkerhetsinnstillinger og - retningslinjer.

Med bransjeledende typisk energiforbruk (TEC) bruker enhetene lite strøm (0,8 W i dvalemodus), og de har bærekraftig design med resirkulerte materialer og bioplast som gir minst mulig miljøpåvirkning. Samtlige modeller har Energy Star-sertifisering og oppfyller de strenge kravene til miljømerket Blå engel (Der Blaue Engel).

imageRUNNER ADVANCE C256- og imageRUNNER ADVANCE C356-seriene er tilgjengelige hos Canons salgskontor og hos utvalgte forhandlere fra 1. november 2017.

Nøkkelfunksjoner

imageRUNNER ADVANCE C256/356-serien

  • MFP med A4 fargeutskrift
  • Utskriftshastighet på 25 sider i minuttet (imageRUNNER ADVANCE C256-serien) / 35 sider i minuttet (imageRUNNER ADVANCE C356-serien)
  • Kompakt design
  • 10,1-tommers berøringsskjerm i farger
  • V2-fargeteknologi og CS-toner
  • Wi-Fi-tilkobling
  • Programtillegg for nettskytjenester som Google Drive, Evernote og Dropbox
  • Kompatible med Apple Air Print og MOPRIA Print
  • Lavt strømforbruk, sertifisert etter miljømerket Blå engel (Der Blaue Engel)

* Utskriftshastigheten på 35 sider/min er tilgjengelig på imageRUNNER ADVANCE C356-enheter.