Canon imagePRESS C850-serien med ettårsjubileum og 900 installasjoner i EMEA-regionen

Oslo, 24. november, 2017 – Canon Europa er svært stolte av å kunngjøre at mer enn 900 fargeproduksjonsmaskiner i imagePRESS C850-serien har blitt installert i EMEA-regionen siden lanseringen for ett år siden. Med imagePRESS C650 og utvidelsen av imagePRESS C850-serien som ble lansert i mars 2017, overstiger den installerte basen i EMEA hele 1 650 enheter.

Siden lanseringen for ett år siden, har 900 enheter i imagePRESS C850-serien blitt installert i EMEA

Solent Design Studio med nye applikasjonsmuligheter, takket være imagePRESS C750

Siden lanseringen av imagePRESS C850 og C750 høsten 2016, har tilbakemeldingen fra kommersielle trykksaksprodusenter (PSP) og interne trykkerier kommentert enhetenes unike funksjoner; automatisk tosidig bannerutskrift, halvautomatisk sideregistrering, muligheten til å trykke på et bredt spekter av medier, inkludert strukturerte medier, samt et bredt utvalg av etterbehandlingsalternativer. Funksjonene hjelper kundene med å tilby nye muligheter innen digitaltrykk.

imagePRESS C850-serien er utviklet i tråd med markedets etterspørsel etter høykvalitets fargetrykk, optimal produktivitet og større mediefleksibilitet. Serien hjelper trykksaksleverandører og interne trykkerier med å øke driftseffektivitet, slik at de kan fokusere på andre verdiskapende aktiviteter og åpne opp for nye forretningsmuligheter.

Christian Sturm, eier av Laser Design GmbH i Wien, Østerrike, installerte imagePRESS C850 tidligere i år. Han har merket en betydelig forbedring i trykkvaliteten.

-Vi jobber med et lokalt universitet der vi produserer store studentoppgaver, hefter og manus. Derfor må vi være sikre på at vi kan levere innenfor studentenes oppgavefrist. Vi installerte imagePRESS C850 tidlig i 2017, og har merket en betydelig økning i oppetid. Med imagePRESS C850 kan vi produsere brosjyrer med konsistent fargekvalitet, og utnytter den tosidige bannerfunksjon til det fulle. Kombinasjonen av fargestabilitet og støtte for en rekke medietyper, i tillegg til det brede utvalget av etterbehandlingsfunksjoner, slik som ferdig trimmede hefter, hever digitaltrykk til et nytt nivå, sier Christian Sturm i Laser Design GmbH.

Solent Design Studio i Southampton i Storbritannia, installerte nylig imagePRESS C750 og kan tilby nye applikasjonsmuligheter som et resultat av maskinens medieallsidighet.

-Utskriftskvaliteten til imagePRESS, selv på ubestrøket papir, er svært overbevisende for kundene våre. Vi kan få tilgang til nye forretningsområder ved å ta på oss relativt små jobber for nye kunder og vise hva vi er i stand til. Med våre designferdigheter kan vi tilby kundene kreative forslag som kan forbedre trykkresultatet. I tillegg åpner imagePRESS C750 for muligheten til å jobbe med et bredt utvalg av medier, bestrøkede og matte kvaliteter, inkludert strukturpapir, slik at vi kan tilby mer ambisiøse konsepter for kundene, til konkurransedyktige priser, sier Martin Reynolds, Administrerende direktør i Solent Design Studio.

Med funksjonen for tosidig bannertrykk har Solent Design utvidet sortimentet av produkter de kan tilby, til A4-hefter (landskap), i tillegg til mindre opplag av digitaltrykte konvolutter. Det nye utstyret fra Canon sikrer vekst i den digitale virksomheten, sammen med etablert offsettrykk og designtjenester.

-Kunder som ønsker forretningsvekst gjennom digital produksjon, trenger robuste og allsidige løsninger som kan hjelpe dem med å si "ja" til et bredere spekter av kundeforespørsler. Det er utrolig gøy med den positive reaksjonen markedet har gitt imagePRESS C850-serien i løpet av de siste 12 månedene.

-Vi har jobbet hardt for å utvikle tre maskiner som er basert på samme avanserte teknologi som flaggskipet vårt, imagePRESS C10000VP, og som støtter våre kunders ambisjoner om å utvide sine applikasjonsmuligheter. Vårt utvalg av programvareløsninger, fra intuitive drivere til komplette arbeidsflytløsninger, bidrar også til å styrke driftseffektiviteten. Kundenes tilbakemeldinger, på tvers av hele EMEA, viser at disse produktene allerede utgjør en stor forskjell og bidrar til å utvikle virksomheten i tråd med kundenes behov. Det er flott å se at teknologiinnovasjon kan spille en så sentral rolle i å inspirere virksomheter til å realisere sine drømmer, sier Peter Wolff, Senior Director, Customer Group Commercial Printer and Production CRD, Canon Europa.