Canons ledende nettverkskamera gir deg full HD fargevidoer i mørket

Oslo, 21. november 2017: Canon, en verdensledende produsent av bildeløsninger, lanserer i dag ME20F-SHN, et nytt nettverkskamera med suveren ytelse i svakt lys. ME20F-SHN er søstermodellen til ME20F-SH, og utvider Canons utvalg av flerbrukskameraer med mulighet for opptak i farger og full HD. ME20F-SHN er et utmerket valg for overvåking og kan skilte med eksepsjonell ytelse i svakt lys, nettverksfunksjon og innebygde funksjoner for videoanalyse i et lett og kompakt kamerahus.

Suveren ytelse i svakt lys
ME20F-SHN er utstyrt med fullformat 35mm CMOS-sensor på 2,26 MP og DIGIC DV 4-prosessor. Nettverkskameraet leverer skarp fargevideo i full HD i situasjoner med ekstremt lite lys, og sensorens piksler og datautlesing bruker Canons egenutviklede teknologi som gir minimalt med støy og eksepsjonelt høy lysfølsomhet. Med høyeste ISO på over 4 millioner (+75 dB) som gir enestående følsomhet i lite lys, kan ME20F-SHN filme objekter i så lite lys som under 0,0005 lux. Fjerner du IR-filteret under opptak i IR-modus kan du fange enda flere detaljer i svakt lys.

Slik som for Canon Cinema EOS-serie, har dette nettverkskameraet også alternativer for Canon Log og stort dynamisk område på menyen for egendefinert bilde. Det gir et stort dynamisk område på opptil 12 stopp (800 %) for bilder i høy kvalitet i en rekke lysforhold. Custom Picture-menyen er oppgradert og inneholder nå en funksjon som sikrer skarpe bilder i opptaksforhold med godt lys, og lite bildestøy i opptakssituasjoner med lite lys. Disse funksjonene er uvurderlige for brukere som er avhengige av skarpe og presise bilder.

Forbedret nettverksfunksjonalitet for overvåking
ME20F-SHN er utstyrt med Ethernet-, 3G/HD-SDI- og HDMI-porter og er dermed rustet for å dekke de fleste behov. ME20F-SHN har 3G/HD-SDI- og HDMI-porter til lokal overvåking, mens Ethernet-tilkoblingen muliggjør fjernbetjening av kamerainnstillinger, overvåking og opptak via nettlesere, mobile enheter eller annen videobehandlingsprogramvare. microSD-kortsporet støtter opptak og avspilling direkte til og fra microSD-kort. Med de seks innebygde funksjonene for videoanalyse og I/U-grensesnitt for alarm, er det mulig å starte automatisk videoopptak og overføring til eksterne enheter ved registrering av bevegelse eller alarm.

ME20F-SHN har også ADSR-funksjon (Area-specific Data Size Reduction) som gir deg mulighet til å få ekstra detaljert opptak i utvalgte områder av bildet, mens bit-hastigheten reduseres i andre deler av bildet for å spare båndbredde. ME20F-SHN har støtte for en rekke videobehandlingsprogrammer gjennom Canon WebView- og ONVIF-protokollene og kan dermed enkelt integreres i eksisterende videoovervåkingssystemer.

Fleksibel installering
Operatøren kan velge det beste objektivet for hver enkelt opptaks- og utstyrssituasjon og ta hensyn til faktorer som bildevinkel og lysstyrkenivå. ME20F-SHN har EF-fatning med Cinema-lås og er dermed kompatibelt med en rekke Canon-objektiver, blant annet zoom- og fastobjektiver og utvalgte Cine Servo-objektiver for større kontroll. Med støtte for PoE+ får du dataoverføring via Ethernet og strømforsyning i en og samme LAN-kabel, noe som gir rask og enkel installasjon av kameraet. Det kompakte kamerahuset og den lette designen er uvurderlig for brukere som trenger et kamera som fungerer både som fastmontert og portabelt kamera.

ME20F-SHN – nøkkelfunksjoner:

  • Skarp fargevideo med lite støy i ekstremt lite lys
  • Nettverksfunksjon for fjernkonfigurering og overvåking
  • Støtter et bredt spekter av overvåkingsprogramvare
  • Full HD i høy kvalitet
  • Fleksibel installering