Canon lanserer verdens minste og letteste 4K projektorserie¹ med kompakte, lyssterke XEED 4K600Z med høy oppløsning

Oslo, 7. november 2017 – Canon lanserer i dag XEED 4K600Z – en kompakt, lyssterk LCOS-projektor med laserfosfor-teknologi og oppløsning som overgår 4K. Lysstyrke på 6 000 lumen gir skarp bildevisning i førsteklasses kvalitet – perfekt til profesjonelt bruk innen simulering, design, undervisning, kreative installasjoner og digital skilting. I tillegg til imponerende lyssterkt og klart bilde, har XEED 4K600Z også den samme kompakte størrelsen og funksjonaliteten som forgjengeren XEED 4K600STZ – samt avstandsforhold på 1.34–2.35:1, som åpner for flere installasjonsmuligheter.

Canon XEED 4K600Z


Kraftfull 4K-teknologi og presis optikk
XEED 4K600Z gir en omsluttende opplevelse med skarpe detaljer og naturtro fargegjengivelse som dekker fargerommet sRGB. Det er takket være ekte 4K-oppløsning på 4 096 x 2 400, Canons spesialoptikk med LCOS-teknologi og AISYS-forbedring. De imponerende bildeegenskapene gjør XEED 4K600Z til et utmerket valg i avanserte simuleringsmiljøer som krever nøyaktig videogjengivelse. XEED 4K600Z har også minimal bildekrumning for bilder uten forvrenging, reduksjon av bevegelsesuskarphet og superrask responstid (1,0 bildeforsinkelse). Det er mulig å opprettholde sylskarpt fokus i en rekke situasjoner, også når du projiserer på ujevne flater.

Gode tilkoblingsmuligheter, kompakt størrelse og suveren brukervennlighet
XEED 4K600Z er verdens minste og letteste 4K laserprojektor² i sin klasse, med en vekt på kun 26 kilo inkludert objektivet. Projektoren er enkel å sette opp og kan projisere fra alle vinkler, takket være motordrevet linseforskyvning på +/- 60 % loddrett, og +/-10 % vannrett. Det gir enkel installasjon og du slipper å vippe eller flytte rundt på projektoren for å oppnå perfekt resultat.

I tillegg til brukervennlighet og enkel installasjon, kan XEED 4K600Z skilte med en rekke programmerbare innstillinger som gjør den til en fleksibel løsning i profesjonelle miljøer. Laserteknologien gjør for eksempel XEED 4K600Z til en utmerket løsning for digital skilting, ettersom projektoren kan være i drift døgnet rundt og har stående bildevisning. Takket være DICOM-simuleringsmodus³, som er kompatibel med DICOM 14-standardene, er den allsidige projektoren også egnet til presis visning av røntgenbilder i medisinsk undervisning.

Wi-Fi-funksjonalitet gjør det mulig å administrere og styre projektoren ved hjelp av iOS-enheter, noe som tidligere kun var mulig i et kablet lokalnett⁴. Den nye appen Canon Projector Service Tool, som er tilgjengelig for iOS-enheter, har ulike kontrollfunksjoner og en prosedyre for feilrapportering og problemløsning som sparer deg for tid.

Lyssterk lampe som varer lenger
I stedet for en tradisjonell lampe bruker den pålitelige XEED 4K600Z en blå laserlyskilde som gjør det mulig å oppnå det presise lysstyrkenivået som kreves i ulike situasjoner. Det betyr også at lampen varer lenger og har en driftstid på opptil 40 000 timer, noe som gir lavere vedlikeholdsutgifter og mindre nedetid. XEED 4K600Z har også Canons fem års garanti, og gratis lån av projektor neste dag, noe som reduserer nedetiden ytterligere⁵.

XEED 4K600Z – nøkkelfunksjoner:

  • Oppløsning som overgår 4K (4 096 x 2 400 piksler)
  • Lysstyrke på 6 000 lumen
  • Lett (26 kg) og kompakt(559 x 201 x 624 mm)
  • 360o med modus for stående og liggende visning
  • Stort fargeomfang som oppfyller fargestandarden sRGB
  • Motorisert 1,76x zoomobjektiv
  • 4K LCOS-teknologi for jevne, sømløse bilder
  • Klare farger med kontrastforhold på 4000:1

Flere høyoppløselige bilder kan lastes ned fra www.canon.no/press-centre¹ I sin lumen-klasse(på publiseringstidspunktet)
² På publiseringstidspunktet
³ Kompatibel med DICOM 14, men ikke godkjent for bruk i diagnostisering.
⁴ XEED 4K601Z, som også blir tilgjengelig i dag, er identisk med XEED 4K600Z, men er uten Wi-Fi-funksjonalitet for miljøer med fokus på sikkerhet.
⁵ *Underlagt vilkår og betingelser og er kun tilgjengelig i enkelte land.