Canon lanserer en ny PIXMA G-serie med påfyllbare blekkassetter

Oslo 9. januar 2018 – Canon, en verdensledende produsent av bildeløsninger, lanserer i dag en ny skriverserie med påfyllbare blekkassetter – etterfølgerne til Canons eksisterende PIXMA G-modeller. Den nye PIXMA G-serien er utviklet for hjemmebruk, hjemmekontor og mindre kontormiljøer. Modellene er kompakte og brukervennlige med høy kapasitet og lav utskriftskostnad per side.

PIXMA G1510

PIXMA G2510

PIXMA G3510

PIXMA G4510

Den nye PIXMA G-serien består av:

 • PIXMA G1510 – skriver utviklet for høyt utskriftsvolum og lave utskriftskostnader.
 • PIXMA G2510 – multifunksjonsskriver med høy kapasitet og funksjoner for kopiering og skanning.
 • PIXMA G3510 – multifunksjonsskriver med Wi-Fi-tilkobling, støtte for utskrift fra smarttelefon og nettbrett, og kopiering og skanning via Canon PRINT-appen.
 • PIXMA G4510 – kompakt multifunksjonsskriver med 20-arks automatisk dokumentmater, trådløs tilkobling til smartenheter, høy sidekapasitet og lav utskriftskostnad per side.

Øk produktiviteten:
PIXMA G-serien er utviklet for å gi effektiv utskrift hjemme, på hjemmekontoret og i mindre kontormiljøer. PIXMA G-serien holder utskriftskostnadene nede, leverer flere utskrifter og har praktiske og effektive funksjoner som dekker de fleste utskriftsbehov.

Nøkkelfunksjoner:

 • Samtlige modeller i serien har høy sidekapasitet – du kan skrive ut opptil 6 000 sider i sort-hvitt eller 7 000 sider i farger1, noe som gir flere utskrifter per blekkassett og lav pris per side.
 • Automatisk på-/avslåing2 som gir strømbesparelser når skriveren ikke er i bruk.
 • Utskrifter i høy kvalitet med sort pigmentblekk gir skarpe tekstutskrifter og dye-basert fargeblekk gir flotte bildeutskrifter. Alle modellene i serien skriver ut kantløse bilder opp til A4-format.

Design og teknologi
Skriverne i den nye PIXMA G-serien er utviklet med fokus på produktivitet og design. Blekkassettene er plassert slik at det er enkelt å se hvor mye blekk som er igjen. Blekkflaskene har smart utforming som reduserer søl og lekkasjer, og selve installasjonen er rask og enkel takket være skriverens teknologi.

Modellene i PIXMA G-serien er enkle å installere og bruke, og leverer bedre utskriftskvalitet på vanlig papir, slik at du får utskrifter av høy kvalitet. PIXMA G2510 og PIXMA G3510 er også utstyrt med en ny sort-hvitt LCD-skjerm på1,2 tommer, mens PIXMA G4510 har sort-hvitt LCD-skjerm med 2 linjer. Med disse praktiske skjermene er det enkelt å kopiere, sjekke Wi-Fi-tilkoblingen og løse problemer, slik at du kan bruke tiden på arbeidet ditt i stedet for skriveren.

Med FINE-skrivehodesystem er de nye skriverne holdbare og kan skrive ut store volumer, slik at du kan stole på at PIXMA G-serien takler presset når du skal skrive ut store dokumenter til et viktig møte. Teknologien med lufttette blekkrør sørger for jevn utskrift for kontinuerlig høy utskriftskvalitet.

Tilkoblingsmuligheter
PIXMA G4510 og PIXMA G3510 har begge Wi-Fi-funksjon for trådløs utskrift fra bærbare datamaskiner/PC-er eller smartenheter. Bruk Canon PRINT-appen3 til å skrive ut, skanne og kopiere, og til skrivervedlikehold. Du har tilgang til PIXMA Cloud Link via Canon PRINT-appen, slik at du kan skrive ut bilder og dokumenter fra nettskytjenester som blant annet Facebook, GoogleDrive, Dropbox og Instagram.

Begge modellene er kompatible med Mopria på Android, slik at du kan skrive ut uten å laste ned flere apper. PIXMA G4510 er kompatibel med Apple AirPrint for utskrift direkte fra kompatible iOS-enheter.

Med PIXMA G4510 og PIXMA G3510 kan du bruke tradisjonell Wi-Fi-tilkobling via en ruter eller tilgangspunktmodus4 når du ikke har tilgang til en Wi-Fi-ruter, noe som gjør det enkelt å koble en smartenhet til skriveren.tilgangspunktmodu

Fotoutskrifter
Du kan skrive ut kantløse fotoutskrifter på 10 x 15 cm på kun 60 sekunder og velge blant en rekke maler fra My Image Garden. Bruk programvaren til kreative fotoutskrifter, og skriv ut ulike prosjekter med dine egne bilder.

Papirmatingssystemet bak i skriveren har plass til 100 ark med vanlig papir og gir jevn papirgjennomstrømming for et bredt spekter av utskriftsmedier, blant annet kvadratisk, blankt fotopapir (13 x 13 cm).

Vær kreativ
Få mer ut av skriveren med en rekke kreative plattformer:

 • Med programmet PosterArtist Lite4 kan du lage og skrive ut flotte plakater og brosjyrer.
 • Utforsk Canon-appen Message In Print , og send usynlige meldinger til venner og familie når du skriver ut bilder på PIXMA G3510 og PIXMA G4510. Legg til animasjoner, nettadresser eller tekst i bildet som mottakeren kan dekode ved hjelp av Message In Print-appen.
 • Organiser bilder, lag fotomontasjer eller personlige kalendere og kort til venner og familie med den nettbaserte My Image Garden, som er kompatibel med alle skrivere i PIXMA G-serien, med blant annet utskrift av bildeoppsett og utskrift fra full HD-film.
 • Skriv ut forskjellige prosjekter fra Creative Park, som er en gratis nettbasert tjeneste. Her finner du blant annet 3D-modeller, gratulasjonskort, rammer og masker du kan skrive ut.

Praktisk kopiering
Lag kopier med ett enkelt knappetrykk. Med Smartphone Capture and Copy-funksjonen kan du bruke smarttelefonen til å ta bilde av et dokument og konvertere det til en PDF-fil du kan arkivere, dele eller skrive ut – en perfekt løsning når du jobber eksternt.

På PIXMA G4510 kan du ta kopi av tosidige ID-kort i forbindelse med reiser eller personverifisering. Med den brukervennlige funksjonen kan du skanne for- og baksidene og skrive dem ut på én side.

Praktisk design
PIXMA G-serien er utviklet for hjemme- og kontorbruk med kompakte, plassbesparende skrivere med høy kapasitet og utskriftskvalitet. Blekkassettene er plassert slik at du enkelt kan følge med på blekknivået og slippe stopp i utskriften.

Velger du PIXMA G2510 eller PIXMA G3510 med integrert LCD-skjerm på 1,2 tommer kan du lage kopier7 med et knappetrykk. PIXMA G4510 er utstyrt med LCD-skjerm med 2 linjer som gjør det enkelt å installere skriveren, sjekke Wi-Fi-statusen og løse problemer.

Den nye PIXMA G-serien byr på kostnadseffektive utskriftsløsninger som øker produktiviteten og gir mer fleksibilitet i mindre bedrifter og på hjemmekontoret. Om du skriver ut bilder eller dokumenter sørger de nye skriverne for at du får profesjonelle utskrifter med lang holdbarhet.


1 Sidekapasiteten er den estimerte verdien basert på Canons egen testmetode som bruker ISO/IEC 24712-diagrammet og kontinuerlig utskriftssimulering med påfyllingsflaskene med blekk etter det innledende oppsettet. Sidekapasitet kan ikke kombineres

2 Automatisk på-/avslåing er ikke aktivert som standard. Innstillingen må aktiveres i hurtigmenyen eller i skriverdriveren.

3 Android og iOS.

4 PIXMA G4510 støtter direkte trådløs tilkobling, mens PIXMA G3510 støtter tilgangspunktmodus.

5 PosterArtist Lite (versjon 2.6) lastes ned gratis fra Canons kundestøtteside.

6 Forutsetter Internett-tilkobling og Message In Print-appen, som kan lastes ned gratis fra App Store. Kompatibel med iPhone 6 og nyere enheter som kjører iOS 9.0 eller nyere. Enheten må være koblet til et fungere nettverk med trådløs tilkobling. Forutsetter at innholdet opprettes i appen/tjenesten Message In Print, skrives ut på en kompatibel Canon-skriver som er lansert etter august 2009 og sendes til en mottaker som ser på bilder og innhold i den kompatible Message In Print-appen på en kompatibel enhet. Kompatible papirformater er 10 x 15 cm og kvadratisk 13 x 13 cm, og kompatible fotopapir er Genuine Canon Photo Paper Glossy, Photo Paper Semi-Gloss, Photo Paper Luster og Photo Paper Matte. Enkelte unntak kan gjelde.

7 Du kan lage opptil 20 kopier samtidig.