Canon lanserer nytt flaggskip med fullformat i Cinema EOS-serien

Oslo 28. mars 2018 – Canon lanserer i dag C700 FF – en flaggskipmodell i Cinema EOS-serien med fullformat. Takket være Canons nyutviklede nestegenerasjons fullformat CMOS-sensor på 38,1 x 20,1 mm kan kameraet ta opp 5,9K for ultimat kreativ frihet og kvalitet. EOS C700 FF har støtte for opptak i flere formater og bruk av anamorfe objektiver og EF- og PL-objektiver. Når C700 FF brukes med EF-objektiver, er det også støtte for Canons innovative autofokussystem (AF), Dual Pixel CMOS AF, som er perfekt til fullformatopptak.

Canon EOS C700 FF

Ny sensorteknologi, sensormoduser og opptaksformater
Den nyutviklede fullfullformat CMOS-sensoren på 38,1 x 20,1 mm er utviklet for profesjonell produksjon og gir filmskapere mulighet til å ta opp filmatiske bilder med eksepsjonelt lite støy, naturlige hudtoner, liten dybdeskarphet og dynamisk omfang som overskrider. Dette gir frihet og fleksibilitet i grading og postproduksjon og ved opptak av HDR-bilder. Med den nydesignede sensoren kan du også utforske ulike sensormoduser, som fullformat, Super 35mm og Super 16mm, samtidig som du tar opp en rekke ulike formater, blant annet ProRes, XF-AVC (internt på Cfast-kort) og Canons ukomprimerte Cinema RAW-format.

Når du bruker CODEX CDX-36150, kan EOS C700 FF ta opp 5,9 K 12/10-bit RAW, med alternativer for 4K og 2K RAW 12-bit, samt opptak i ProRes 4K-kvalitet. Ønsker du opptak med høy bildefrekvens, kan EOS C700 FF ta opp opptil 60fps (5,9K), 72fps (4K-beskjæring) og opptil 168fps (2K-beskjæring). Ved å bruke 5,9K oversampling kan kameraet også levere 4K- og 2K-bilder av høyere kvalitet med mindre moiréeffekt og støy.

Objektivalternativer og design
C700 FF er tilgjengelig med både EF- og PL-fatning og dermed kompatibelt med Canons omfattende utvalg av EF- og Cinema-objektiver. Takket være vertikal 20,1 mm sensorstørrelse kan C700 FF også brukes med anamorfe objektiver. Ved å benytte objektiver i Canons EF-system kan du få fullt utbytte av fullformatsensoren samt Canons innovative Dual Pixel CMOS AF, som låser fokus på og følger et motiv i bevegelse, noe som er avgjørende i opptak med høyere oppløsning.

EOS C700 FF er også kompatibelt med eksisterende Canon EOS C700-tilbehør, inkludert søkeren EVF-V70, fatningsadapteren MO-4E/ MO-4P B4 og fjernkontrollenheten OU-700.

EOS C700 FF – nøkkelfunksjoner

  • 5,9K fullformat CMOS-sensor
  • 15-trinns dynamisk område
  • Flere sensormoduser, inkludert fullformat, Super 35mm og Super 16mm
  • Presis og pålitelig Dual Pixel CMOS AF-system med Canon EF-fatning
  • Støtte for flere opptaksformater, inkludert Canon Cinema RAW, ProRes og XF-AVC

Mer informasjon