Canon lanserer CN-E20mm T1.5 L F – et lyssterkt fullformat fastobjektiv med EF-fatning for enestående 4K-opptak

Oslo, 28. mars 2018 – Canon lanserer i dag CN-E20mm T1.5 L F – et vidvinkelobjektiv for filmproduksjon av høy kvalitet. Med enestående optiske egenskaper og suveren objektivkonstruksjon gir CN-E20mm T1.5 L F brukervennlig opptak av imponerende 4K-bilder og styrker Canons utvalg av fastobjektiver i cine-serien.

Canon CN-E20mm T1.5 L F

Høy optisk ytelse
CN-E20mm T1.5 L F har asfærisk linse med stor diameter og glass med lav dispersjon som eliminerer sfærisk avvik og andre optiske fenomener og gir ekstremt skarpt bilde. Med lyssterkt T-tall på 1.5 gir CN-E20mm T1.5 L F imponerende 4K-opptak i svakt lys, perfekt for naturdokumentarer. CN-E20mm T1.5 L Fs lyssterke T-tall og blenderåpning med 11 lameller gir naturlig bokeh-effekt for en tredimensjonal bakgrunnsuskarphet med en dypere dybdeskarphet. CN-E20mm T1.5 L F har mindre brennviddeendring ved fokusering (focus breathing) slik at du er sikret sylskarp fokusering for stabile opptak.

Kompatibelt, solid og effektivt
CN-E20mm T1.5 L F er kompatibelt med nylig lanserte EOS C700 FF, samt EOS-1D C og andre fullformatkameraer og gir filmopptak i førsteklasses kvalitet. Objektivet har en bildesirkel som dekker 35mm fullformat, noe som gir enda flere opptaksmuligheter. Den integrerte gummiringen på festetilkoblingen gir en drypptett konstruksjon som takler opptak i krevende forhold. CN-E20mm T1.5 L F samsvarer med resten av Canon EF Cinema-objektivene og har ringplassering, frontdiameter, samlet lengde og dreiningsvinkel som vil være kjent for Canon-fans. Nye selvlysende indikatorer på objektivhuset gir bedre synlighet i svakt lys, mens fokusringen har tall på både venstre og høyre side av objektivet, slik at det er mulig å sjekke avstandsindikatoren fra begge sider. CN-E20mm T1.5 L F har profesjonell fokusringrotasjon på 300 grader med akkurat passe motstand ved fokusering. Ved å avstemme eksponeringen og hvitbalansen for naturlig lys sikrer CN-E20mm T1.5 L F kvalitetsopptak hele veien. Objektivinformasjonen vises i søkeren slik at du har full kontroll og kan effektivisere redigerings- og postproduksjonsprosessene.

Nøkkelfunksjoner for Canon CN-E20mm T1.5 LF

  • Lyssterkt 20mm 4K cine-fastobjektiv
  • 118,4 mm lang og vekt på kun 1,2 kg
  • Største blenderåpning på T1.5
  • Utmerket bildekvalitet
  • Suveren optomekanisk konstruksjon og holdbarhet