Canons nye LX-MU500Z installasjonsprojektor med laser – kompakt, kostnadseffektiv og i høy kvalitet

Oslo, 5. april 2018 – Canon lanserer i dag LX-MU500Z – en banebrytende, kompakt installasjonsprojektor med laser som er et utmerket valg for både utdanningsinstitusjoner og bedrifter. Med 5000 lumen, WUXGA-oppløsning, DLP-panelteknologi, klare farger og dynamisk kontrastforhold på 50,000:1 er LX-MU500Z et perfekt bildeverktøy til overbevisende presentasjoner i klasse- og møterom.

Canon LX-MU500Z

Høy lysstyrke og eksepsjonell bildekvalitet
LX-MU500Z med 5000 lumen garanterer lyssterke bilder i en rekke ulike installasjonsmiljøer – fra opplyste klasserom til åpne møteplasser. Projektoren har blå laser og gult fosforhjul som gir skarpe og naturtro farger og høy lysstyrke. Lyse og mørke områder i bildet vises med imponerende presisjon, noe som gjør LX-MU500Z til et uunnværlig verktøy for lærere som vil formidle stoff visuelt, til profesjonell presentasjon av en ny forretningsplan eller engasjerende innlegg på en konferanse.

LX-MU500Z har WUXGA-oppløsning (1920 x 1200) som gir utrolig skarpt bilde med tydelig, lettlest tekst og jevn grafikk- og videovisning. WUXGA-oppløsningen gir skarpe og imponerende presentasjoner og er også egnet til digital skilting og underholdning. DLP-paneler av høy kvalitet fjerner rutenetteffekten som ellers kan være et problem med vanlige LCD-projektorer, og sikrer imponerende skarpt bilde. LX-MU500Zs dynamiske kontrastforhold på 50,000:1 gir dype og rene farger og naturtro gjengivelse av sorte områder for en enda bedre betraktningsopplevelse. De klare fargene er et utmerket hjelpemiddel når du skal imponere potensielle nye kunder eller holde en overbevisende butikkdemo.

Bransjeledende fleksibilitet
LX-MU500Z er kompakt og lett og enkel å flytte rundt på. Den er utstyrt med laserlyskilde som eliminerer behovet for å flytte projektoren for å skifte lyskilde, noe som er praktisk på travle kontor og skoler. Projektoren er stillegående i drift med 35 dB og gir projeksjon uten forstyrrende støy, selv i de stilleste omgivelser.

LX-MU500Z er plasseringsvennlig med stor linseforskyvning på +/- 50 prosent, kan projisere bilde på høykant og har keystone-korreksjon i fire hjørner. Det betyr at bilde og geometri justeres uansett hvor projektoren plasseres i forhold til lerretet. LX-MU500Z leveres med HDBaseT, en standard for overføring av HD-bilder, lyd- og kontrollsignaler over lengre avstander, og du kan bruke en CAT5e-kabel på opptil 100 meter. Takket være disse funksjonene kan LX-MU500Z installeres på steder som krever projeksjon på lang avstand, for eksempel i store konferanserom eller auditorier. Projektoren har også innebygd LAN-port som kan brukes til betjening og overvåking. Dette er særlig praktisk i utdanningsinstitusjoner med begrensede ressurser siden det gjør det enkelt for IT-medarbeiderne å diagnostisere feil. Det sparer dessuten både tid og utgifter til vedlikehold.

Med fem bildeinnstillinger og to definerbare brukermoduser sørger LX-MU500Z for at all projeksjon gjengis nøyaktig og i høy kvalitet – noe som er avgjørende ved projeksjon av detaljerte tekniske presentasjoner eller presentasjoner i medisinsk undervisning. LX-MU500Z kan også motta ulike typer 3D-signal for visning av skarpt og ‘oppslukende’ 3D-innholdi. Dette kan tilføre en ny dimensjon til kreative installasjoner eller presentasjoner i undervisningsrom.

Kostnads- og energieffektiv
LX-MU500Z har blå laserdioder og gult fosforhjul som varer i opptil 20 000 timer, noe som er betraktelig lenger enn lampebaserte lyskilder. LX-MU500Z har ingen utskiftbare deler, noe som gir enkelt vedlikehold og rimelig drift. Videre har LX-MU500Z lyskilde som slås av/på umiddelbart og lavere strømforbruk både under vanlig bruk og i standby. Skulle det oppstå en feil på LX-MU500Z, sikrer Canons lange femårs garantiii for at du får låne en projektor gratis neste dag. Dette gir mindre nedetid og reduserer den samlede eierkostnaden.

LX-MU500Z – nøkkelfunksjoner:

  • WUXGA-oppløsning (1920 x 1200 piksler)
  • 5000 lumen
  • DLP-teknologi
  • Blå laserdiode med gult fosforhjul
  • Lyskilde med 20 000 timer levetid
  • Keystone-korreksjon i fire hjørner
  • Canons 5-års garanti
  • Gratis lån av projektor neste dag under serviceii


i Brukes med kompatible 3D-briller (følger ikke med).

ii Underlagt vilkår og betingelser som varierer fra område til område.

Mer informasjon