Canon mottar fire prestisjefylte 2018 EISA Awards

Oslo, onsdag 15. august 2018 – Canon Europa er stolte over å motta fire prestisjefylte utmerkelser fra EISA (European Imaging and Sound Association), som viser bredden i Canons enestående utvalg av kameraer, objektiver og tilbehør.

EISA gir utmerkelser til Canons enestående kamera-, objektiv- og tilbehørsutvalg

  • EOS 6D Mark II kåret til beste digitale speilreflekskamera EISA 2018–2019
  • EOS M50 kåret til beste kamerakjøp EISA 2018–2019
  • EF 85mm f/1.4L IS USM kåret til beste fastobjektiv til speilrefleks EISA 2018–2019
  • Speedlite 470EX-AI-blits kåret til beste fotoinnovasjon EISA 2018–2019

Produktene vurderes av et dommerpanel som består av redaktører fra over 53 internasjonalt anerkjente elektronikkmagasiner fra 23 europeiske land, samt Australia, India, Canada og USA. EISA kårer de teknologiproduktene som har den mest avanserte teknologien og de mest ettertraktede funksjonene i sin klasse.

Lee Bonniface, Marketing Director hos Canon Europa uttaler, «Vi jobber hardt med å utvikle produkter av høyeste kvalitet som gir fotografer på alle nivåer mulighet til å perfeksjonere seg. Canon har siden starten for 80 år siden vært ledende innen bildeteknologi takket være et sterkt ønske om å være nyskapende. De fire prestisjefulle utmerkelsene fra EISA er en anerkjennelse av Canons kompromissløse fokus på enestående bildekvalitet.»

EISA-juryen sier følgende om Canons prisbelønte produkter:

Beste digitale speilreflekskamera EISA 2018-2019: Canon EOS 6D Mark II
Canon EOS 6D Mark II er et kompakt, men avansert digitalt speilreflekskamera for fotoentusiaster. Kombinasjonen av fullformat CMOS-sensor på 26,2 megapiksler og DIGIC 7-bildeprosessor gir førsteklasses bildekvalitet, også i situasjoner med lite lys. Kameraet har rask og pålitelig autofokus med 45 fokuspunkter og Dual Pixel CMOS-autofokussystem som brukes til live view- og videoopptak. Kameraet er også Canon første fullformatkamera med vribar berøringsskjerm, som gjør det enkelt å komponere bildet og navigere i kameramenyen.

Du finner mer informasjon her: https://www.canon.no/cameras/eos-6d-mark-ii/

Beste kamerakjøp EISA 2018–2019: Canon EOS M50
Dette kompakte, lette og rimelige speilløse kameraet leverer samme bildekvalitet som sine større søsken. Med 24,1 megapikslers APS-C-sensor og DIGIC 8-bildeprosessor tar det både stillbilder og 4K-video av høy kvalitet. Den vribare og vippbare berøringsskjermen gjør det enkelt å fotografere og filme fra alle vinkler – høyt, lavt, selfie eller vlogg – med et enkelt trykk på skjermen for å fokusere på motivet. Forbedret Dual Pixel CMOS AF gir hurtig og presis fokusering over opptil 88 % av bildefeltet både for stillbilder og full HD-film. Med innebygd Wi-Fi og Bluetooth er det enkelt å overføre bilder til mobile enheter og dele dem i sosiale medier.

DDu finner mer informasjon her: https://www.canon.no/cameras/eos-m50/

Beste fastobjektiv til speilrefleks EISA 2018–2019: Canon EF 85mm f/1.4L IS USM
Dette unike objektivet har innebygd bildestabilisator og stor blenderåpning – en kombinasjon som gjør det mulig å fotografere med håndholdt kamera i ekstremt lite lys. Objektivet er skapt for profesjonell bruk, med forseglinger mot vær og vind samt rask og presis autofokus. Skarpheten er forbedret sammenlignet med foregående 85mm-objektiver fra Canon, mens bakgrunnene gjengis med flott uskarphet. Objektivet er et utmerket valg for portrett- og bryllupsfotografer som bruker speilreflekskamera med fullformat og høy oppløsning.

Du finner mer informasjon her: https://www.canon.no/lenses/ef-85mm-f-1-4-l-is-usm-lens/

Beste fotoinnovasjon EISA 2018–2019: Canon Speedlite 470EX-AI
Denne Speedlite-blitsen gjør livet til fotografen enklere ved å fjerne usikkerheten rundt indirekte blitsbelysning. 470EX-AI fyrer automatisk av en serie med testblink for å beregne hvordan lyset kastes tilbake fra veggen eller taket og roterer så blitshodet til riktig posisjon for en myk og flatterende lyssetting. Fotografen kan også stille inn blitshodet manuelt, og enheten forblir i denne posisjonen selv om kameraet roteres. Med full E-TTL-kontroll fyres blitsen automatisk av med riktig styrke for perfekt eksponerte bilder.

Du finner mer informasjon her: https://www.canon.no/cameras/speedlite-flash-470ex-ai/

Merknader:
Om Eisa: EISA (European Imaging and Sound Association) består av 53 internasjonale spesialmagasiner fra 25 land. EISA representerer det største internasjonale redaksjonelle samarbeidet innen forbrukerelektronikk og er kjent for European EISA Awards. EISA har kåret de beste produktene i bransjen i over 35 år.