Canon presenterer nye blekkskrivere og skannere i PIXMA- og CanoScan-seriene

Oslo, torsdag 2. august 2018 – Canon lanserer i dag en nye serie med PIXMA-blekkskrivere og smarte skannere, deriblant PIXMA TS9550 som er Canons første blekkbaserte multifunksjonsskriver med A3-utskrift. Denne allsidige serien med skriver og skannere dekker de fleste utskrifts- og skannebehov hjemme, på jobben eller i forbindelse med mer kreative prosjekter.

Canons nye PIXMA- og CanoScan-serier gir smart, rask og eksepsjonell ytelse hjemme og på kontoret

PIXMA TS9550-serien

PIXMA TS8250-serien

PIXMA TS6250-serien

PIXMA MG3650S

PIXMA TR4550-serien

CanoScan LiDE 400

CanoScan LiDE 300

Med støtte for Amazon Alexa (Ikke tilgjengelig i Norsk enda) kan du bruke talekommandoer som «Alexa, start Canon Printer» og «print a colouring sheet1» med en Amazon Echo-enhet eller andre enheter som er kompatible med Alexa. Du kan også bruke stemmestyring til å sjekke skriverens status, for eksempel hvor mye blekk som er igjen.

Canon PIXMA-blekkskrivere

Canon PIXMA TS9550-serien – kompakt multifunksjonskriver med tilkoblingsmuligheter og A3 utskrift for bedrifter og kreative prosjekter

Canon PIXMA TS9550 har kompakt design på linje med en A4-skriver, men skriver ut i opptil A3-format. Den leverer profesjonell utskrift takket være Canons klasseledende FINE-skrivehodeteknologi og fem separate blekkassetter, som gir bilder med flotte nyanser og holdbarhet på opptil 100 år2 i album.

Skriveren er et utmerket valg for bedrifter og hjemmekontor og har en rekke innebygde effektiviserende funksjoner som betjening fra smarttelefon og sømløs Wi-Fi-tilkobling for brukervennlig utskrift, skanning og kopiering. Den er også kompatibel med AirPrint (iOS) og Mopria (Android) for utskrift direkte fra smartenheter.

Den elegante designen rommer også en intuitiv berøringsskjerm på 10,8 cm og en egen kopifunksjon som gir enkel håndtering av dokumenter i A3-format. Du kan lage hefter direkte fra skriverens berøringsskjerm, og toveis papirmating og 20-arks automatisk dokumentmater3 gir effektiv papirhåndtering. PIXMA TS9550-serien finnes i iøynefallende klassisk hvit (PIXMA TS9551C) som er perfekt for kreative miljøer, og elegant sort (PIXMA TS9550) som er ideell for bedrifter og hjemmekontor.

Canon PIXMA TS8250-serien – suverene fotoutskrifter fra multifunksjonsskriver med seks blekkassetter og trådløs tilkobling

Canon PIXMA TS8250 er en elegant multifunksjonsskriver som velegnet til både hjemme- og kontorbruk og gir fotoutskrifter av høy kvalitet. Med seks separate blekkassetter, inkludert fotoblått blekk, og sømløs trådløs tilkobling skriver du enkelt ut flotte kantløse bilder i opptil A4-format.

Denne allsidige og kompakte blekkskriveren kan kobles til PIXMA Cloud Link via Canon PRINT-appen (iOS/Android).

Med høy utskriftshastighet på opptil 15 bilder i minuttet i sort-hvitt og 10 bilder i minuttet i farger leverer PIXMA TS8250 et kantløst bilde på 10 x 15 cm i løpet av sekunder. Den har også toveis papirmating som gir ekstra fleksibilitet, og det er mulig å kjøpe XL- og XXL-blekkassetter3 som gir enda mer kostnadseffektiv utskrift.

PIXMA TS8250 har berøringsskjerm på 10,8 cm og multiarkmater som er praktisk for mer kreative utskriftsprosjekter. Muligheten til å skrive ut negledekor byr på timevis med kreativ moro for tenåringer som vil designe sin egen negledekor med Nail Sticker-appen (iOS og Android) som lanseres i slutten av november 2018.

Canon PIXMA TS6250-serien – kompakt, familievennlig multifunksjonsskriver med mange tilkoblings-muligheter

Jobb smartere med denne kompakte PIXMA-multifunksjonsskriveren som er perfekt til hjemmebruk. Canon PIXMA TS6250 er et utmerket valg når du vil ha fotoutskrifter med flotte detaljer. Den gir også profesjonell dokumentutskrift takket være sort pigmentblekk for sylskarp tekst. Med gratisappen Canon PRINT (iOS/Android) og Wi-Fi-tilkobling kan du betjene skriveren fra en smartenhet, og du får tilgang til populære nettverkstjenester gjennom PIXMA Cloud Link4

Berøringsskjermen på 7,5 cm gir intuitiv betjening, og PIXMA TS6250 er klar til utskrift og skanning i løpet av sekunder. Få utskrifter av høy kvalitet med fem separate blekkassetter og automatisk tosidig utskrift og skriv ut kantløse bilder i opptil A4-format.

Canon PIXMA MG3650S – smart, tilkoblet og rask – et helstøpt multifunksjonsprodukt

Canon PIXMA MG3650S er en kompakt multifunksjonell hjemmeskriver med sømløs trådløs tilkobling til smartenheter og nettskyen og utskrift, kopiering og skanning med høy hastighet og kvalitet. Skriveren har støtte for Canons XL-blekkassetter og har automatisk tosidig utskrift som gir effektiv utskrift og reduserer papirforbruket og karbonavtrykket.

Canon PIXMA TR4550-serien – kompakt multifunksjonsskriver for hjemmekontoret

Denne kompakte og elegante multifunksjonsskriveren har 20-arks automatisk dokumentmater4 for effektiv kopiering, skanning og faksing av flersidige dokumenter. Med høy produktivitet og sømløs trådløs tilkobling er Canon PIXMA TR4550 et utmerket valg for hjemmekontoret. Du kan også koble Amazon Alexa-kompatible enheter til PIXMA TR4550 og bruke talekommandoer til å skrive ut sjekklister og maler eller til å sjekke blekknivå og skriverstatus.

Du kan øke effektiviteten ytterligere med Canon PRINT-appen og skrive ut, skanne og kopiere uten å måtte slå på datamaskinen – det eneste du trenger er en smarttelefon. Du kan også bruke AirPrint (iOS) eller Mopria (Android) til å betjene PIXMA TR4550, og om du ikke har tilgang til Internett-ruter, kan du likevel skrive ut med trådløs direktetilkobling. Med nettskytilkobling5 kan du skanne dokumenter til blant Google Drive og Dropbox ved hjelp av PIXMA Cloud Link. Funksjonen for kopiering av ID-kort kopierer begge sidene av ID-kortet til én side for raskere behandling.

Canon CanoScan planskannere

Canon CanoScan LiDE 400 – kvalitetsskanner med høy hastighet og kvalitet i lekker design

Canon CanoScan LiDE 400 er en førsteklasses skanner med forbedret hastighet og skanning med høy oppløsning spesialutviklet for å spare plass, strøm og tid. Den elegante designen har kompakt stativ og brukervennlig USB type C-strømtilkobling. CanoScan LiDE 400 skanner opptil 4 800 x 4 800 dpi (punkt per tomme) for presis gjengivelse av bilder med høy oppløsning eller dokumenter.

Et A4-dokument i farger skannes med 300 dpi i løpet av kun 8 sekunder. Skanning av tykkere dokumenter som bøker, magasiner og rapporter, er heller ingen problem takket være det dobbelthengslede Z-lokket som heves opptil 21 mm. Funksjonene Auto Scan Document Fix og Auto Photo Fix6 og LiDE-teknologien sørger for at riktige innstillinger automatisk brukes for hver enkelt skannejobb.

Canon CanoScan LiDE 300 – kompakt og brukervennlig hjemme- og kontorskanner

Elegante og kompakte Canon CanoScan LiDE 300 er en lett A4-planskanner utstyrt med Canons effektive EZ-direktetaster for enkel betjening, noe som gjør denne skanneren til et utmerket valg for kvalitetsskanning hjemme eller på kontoret.

Med skanning i høy kvalitet og oppløsning opptil 2 400 x 4 800 dpi skanner du et dokument i løpet av sekunder (A4 300 dpi skannes på 10 sekunder). Du kan enkelt flytte CanoScan LiDE 300 rundt hjemme eller på kontoret siden den ikke har strømledning, men enkelt kobles til en stasjonær eller bærbar PC med en USB-kabel.

Fire EZ-direktetaster gjør det enkelt å skanne til PDF eller e-post, og du kan kopiere eller starte Auto Scan-programmet uten å måtte gå gjennom komplekse menyer. Funksjonene Auto Document Fix og Auto Photo Fix5 gir øyeblikkelig dokumentgjenkjenning, noe som igjen sparer tid og arbeid slik at du kan fokusere på viktigere oppgaver.

Skriverne i Canon PIXMA TS8250-serien, PIXMA TS6250-serien, PIXMA MG3650S- og PIXMA TR4550-serien og CanoScan LiDE 400- og CanoScan LiDE 300-skannerne er tilgjengelige fra september 2018, mens PIXMA TS9550-serien er tilgjengelig fra november 2018.

Utskriftsbonus

Canon Europa har også inngått en lisensavtale med Sanrio som gir eiere av Canon PIXMA-skrivere tilgang til eksklusivt innhold fra Lille Herr Mann- og Lille Frøken-seriene, blant annet fargeleggingsark, gavepapir, kort og 3D-illustrasjoner. Det unike innholdet rommer blant annet karakterer som Herr Kilefant, Herr Dumpidump og Lille frøken Solskinn og er tilgjengelig med de nye skriverne i Canon PIXMA TS9550-, PIXMA TS8250- og PIXMA TS6250-seriene. Har du en av disse skriverne, får du tilgang til innholdet ved å registrere deg i Canon Prints Reward-programmet. Du finner mer informasjon på https://printrewards.canon-europe.com/.

Du finner mer informasjon om skriverne i de nye Canon PIXMA TS-, MG- og TR-seriene og CanoScan-skannerne på:
https://www.canon.no/printers/home-and-photo-printers/
og
https://www.canon.no/scanners/

Om Sanrio

De mange figurene i Lille Herr Mann- og Lille Frøken-seriene har brakt moro og latter til generasjoner av familier. Hvert 2,5 sekund selges det en bok i Lille Herr Mann- eller Lille Frøken-serien, og det er solgt hele 250 millioner bøker på verdensbasis. Shintaro Tsuji grunnla Sanrio i Japan i 1960 under mottoet «liten gave, stort smil», og målet var å spre glede med små gaver.

Selskapet har i årenes løp skapt og lisensiert over 400 karakterer som appellerer til folk i absolutt alle aldre. Selskapet står blant annet bak superstjernen Hello Kitty, men har også andre internasjonalt kjente figurer som Gudetama, My Melody, Little Twin Stars, Cinnamoroll, Pompompurin samt nyere tilskudd som de britiske ikonene Lille Herr Mann og Lille Frøken. Sanrio samarbeider i dag med de mest respekterte selskapene innen blant annet mote, kosmetikk, hi-tech og leketøy for å tilføre de kuleste merkene smil og glede – for som Hello Kitty sier: du kan aldri ha for mange venner.

Om Amazon Alexa
Amazon og Alexa er varemerker for Amazon.com, Inc. eller deres datterselskaper.1 De faktiske talekommandoene kan variere.

2 Basert på Canons akselererte testing ved oppbevaring i mørke under kontrollert temperatur, fuktighet og gassforhold som simulerer oppbevaring i album med plastlommer. Canon garanterer ikke holdbarheten på utskriftene. Resultatene kan variere avhengig av bildet som skrives ut, tørketid, utstillings-/oppbevaringsforhold og miljøfaktorer.

3 Ikke tilgjengelig overalt

4 Kun formatene A4/LTR/LGL.

5 Funksjonene for skanning til nettsky og e-post er kun tilgjengelige for dem som bruker Canons originale blekk.

6 Kun for Windows