Snart går startskuddet for Canons Arena-18

Arena-18 er Canons store og ambisiøse satsning i år, der de favner hele spekteret av produkter og løsninger, fra foto og video til print, dokumenthåndtering, automatisering og sikkerhet. Dette blir en av årets viktigste møteplasser for en rekke bransjer. Med kun to uker igjen til Canons stormønstring, er det hektiske dager hos Canon nå etter ferien.

Noe for enhver smak

Reisefotograf Johnny Haglund holder sin første fotoutstilling noen sinne under arrangementet, og listen over foredragsholdere inneholder kjente navn som Petter Schjerven, Espen Andersen og Takin Kroop. I tillegg avholdes det selvsagt en rekke produktpresentasjoner og bransjerettede foredrag, så vel som god mat og sosiale aktiviteter.

- Selvsagt er det ressurskrevende å lage et arrangement av slike dimensjoner, men vi har fått veldig god respons fra kunder i alle segmenter. Vi oppfordrer alle besøkende til å legge turen innom under Arena-18 og sette av godt med tid. Det blir produkter og løsninger å se nærmere på for alle. Vi stiller til rådighet våre mest kunnskapsrike medarbeidere, både når det gjelder teknologi og forretningsmuligheter. Når vi i tillegg setter dagsaktuelle temaer som GDPR, dokumentsikkerhet, språk og kommunikasjon på dagsorden, tror vi dette blir et av årets høydepunkt for alle som arbeider med bilder, film, dokumenthåndtering, print og kommunikasjon, sier Markedsdirektør Henrik Klemetsen.

Praktisk informasjon:

Arena-18 arrangeres 28. og 29. august, ved Canons hovedkontor i Hallagerbakken 110 på Holmlia. Canon setter opp bussavgang hver time fra Oslo sentrum, i tillegg er det godt med parkeringsplasser ved Canons hovedkontor. Med bil er det kun 10 minutter kjøretid fra Oslo sentrum til Canons hovedkontor. Påmelding, program og annen informasjon:

https://www.Arena-18.no/