Canon PowerShot SX70 HS har fastmontert objektiv med kraftig 65x zoom i et portabelt kamerahus i speilrefleksstil

Oslo, 20. september 2018 – Canon lanserer i dag PowerShot SX70 HS, et bridge-kamera med fastmontert objektiv med 65x optisk zoom tilsvarende brennvidde på 21 til 1365 mm. Med design og betjening som et speilreflekskamera, vribar LCD-skjerm på 7,5 cm, sensor på 20,3 megapiksler og 4K Ultra HD-video, er Canon PowerShot SX70 HS et utmerket alt-i-ett-kamera som takler alle typer motiver uten at du må ha med deg flere objektiver.

Med avansert teknologi som gir stillbilder med høy oppløsning og 4K UHD-video

PowerShot SX70 HS’ 65x zoom, som med Canons ZoomPlus-funksjon kan utvides til en imponerende brennvidde tilsvarende 2730mm, er perfekt til motiver som er langt unna. Brennvidden gjør kameraet godt rustet til å forevige alt fra konserter og skolearrangementer til detaljene i et motiv på lang avstand. Med nærgrense på 0 cm i makromodus kan du fokusere på detaljer som er helt inntil objektivet, perfekt når du vil forevige ørsmå detaljer på en urskive, en matrett eller ville blomster. Funksjonen Zoom Frame Assist Lock gjør det enklere å holde fokus når du tar supertelebilder, og er et perfekt hjelpemiddel til fartsfylt sportsfotografering og naturbilder.

Kameraets speilreflekslignende ergonomi og elektroniske OLED-søker med høy oppløsning, gir stødig betjening og kontroll når du komponerer bilder. Dette er spesielt nyttig når du fotograferer populære turistattraksjoner eller tar bilder på farten.

Canon PowerShot SX70 HS' styrke ligger i den banebrytende og superraske DIGIC 8-prosessor som gir bilder med høy oppløsning, 4K ultra HD-video og serieopptak med 10 bilder i sekundet. Autofokusen er meget responsiv og adaptiv, også i svakt lys, og med kontinuerlig autofokus i serieopptak med 5,7 bilder i sekundet er det enklere å fange spontane øyeblikk.

DIGIC 8-prosessoren er også drivkraften bak kameraets 4K Ultra HD-videofunksjoner, inkludert intervallopptak i 4K-kvalitet og mulighet til å hente ut 4K-stillbilder fra videoopptak. Det gir deg mulighet til å filme og bevare vakre landskap og dyrebare minner i høyeste oppløsning.

Kameraets forbedrede 20,3-megapikslers 1/2,3-type CMOS-sensor gir 25 prosent høyere oppløsning sammenlignet med forgjengeren Canon PowerShot SX60 HS med 16,1 megapiksler, noe som gir et nytt nivå av detaljer og klarhet i bildene. Sensoroppgraderingen innebærer også at du kan skrive ut bilder tatt med Canon PowerShot SX70 HS, som flotte fotoutskrifter i stort format, slik at dyrebare familieminner kan få hedersplassen på veggen.

I tillegg til skarpe JPEG-bilder kan Canon PowerShot SX70 HS også ta ukomprimerte RAW-bilder. Det åpner en verden av profesjonell etterbehandlingsteknikker som gir deg tallrike muligheter for å imponere med flotte bilder.

Det har aldri vært enklere å synkronisere bilder og videoer til smartenheter, PC eller Mac1 via modusen for automatisk synkronisering og overføring av bilder og Canons Camera Connect-app (iOS/Android) eller Image Transfer Utility 2 for PC og Mac. PowerShot SX70 HS har også fjernstyrt Live View, som lar deg ta bilder via en smarttelefon2, slik at alle kan være med på familiebildet.

Canons nye bridge-kamera byr på portabilitet og allsidighet i særklasse og egner seg til alt fra opptak av videoblogg, dyrefotografering på afrikanske savanner til portrettbilder av kjente og kjære. Med dette allsidige kameraet kan du komme tett på det som skjer, når du har behov for det.

Canon PowerShot SX70 HS kommer for salg i november 2018.

 

Du finner mer informasjon på: Canon PowerShot SX70 HS

Viktige fordeler:

  • Utseende og betjening som et alt-i-ett-speilreflekskamera med brukervennlig grensesnitt
  • Fleksible opptaksmuligheter med 65x superzoom og 10 bilder i sekundet
  • Fang viktige minner som RAW-bilder og 4K UHD-video
  • Pålitelig og rask autofokus, også i svakt lys
  • Kompatibel med telefon og datamaskin via Bluetooth eller Wi-Fi

Esken inneholder følgende:

  • Canon PowerShot SX70 HS
  • Kompakt strømadapter CA-DC30E
  • Batterilader CB-2LHE
  • Oppladbart litiumionbatteri NB-13L
  • Grensesnittkabel IFC-600PCU


1 Datamaskiner: Mac og PC som kjører Image Transfer Utility 2. Se spesifikasjonene for detaljert informasjon.

2 Mobiltelefoner: Kompatibel med iOS- og Android-enheter med Canon Camera Connect-appen. Se spesifikasjonene for detaljert informasjon.