Ta, skriv ut og del selfier på farten med nye Canon Zoemini S og Canon Zoemini C som er instantkamera og skriver i ett

Oslo, torsdag 28. mars 2019 – Canon lanserer i dag to nye modeller i Zoemini-serien – Canon Zoemini S og Canon Zoemini C som kombinerer kamera- og skriverfunksjoner i lommeformat. De nye modellene bygger videre på den populære originale Canon Zoemini som ble lansert i 2018, og er perfekte følgesvenner for fotokreativitet på farten med enkel utskrift av bilder med selvklebende bakside.

Slipp løs kreativiteten og skap historier av øyeblikket med Canons nye alt-i-ett-løsning

Canon Zoemini S

Canon Zoemini C

Canon Zoemini S er et utmerket valg for alle som vil forevige, skrive ut og dele ferieopplevelser, en spontan selfie, bilder med gode venner eller en lekker matrett. Med kamera på 8 megapiksler, speil i front, ringlys og fjernutløserfunksjon, er Zoemini S enkel å bruke og sørger for at du er klar til å ta den perfekte selfien når som helst.

Superkompakte Canon Zoemini S finnes i tre lekre fargevarianter: rosegull, matt sort og perlehvitt, og den superkompakte størrelsen passer perfekt i hånden, lommen eller sekken.

Om du er på shopping med venner, feirer en bursdag eller er på musikkfestival, gir Canon Zoemini S og Canon Zoemini C deg mulighet til å ta og skrive ut minibilder på 5 x 7,6 cm på Zink™-fotopapir med selvklebende bakside. De nye Zoemini-modellene gjør det enklere og morsommere å fange daglige øyeblikk og dele historier med venner enn noensinne.

Canon Zoemini S støttes av appen Canon Mini Print (iOS/Android) som kan lastes ned gratis og gir deg mulighet til å skrive ut bildene dine direkte fra en smartenhet ved hjelp av Bluetooth®. Du kan også redigere bildene med en rekke kreative filtre og rammer. Ved å bruke fjernutløser og selvutløserfunksjonen i Canon Mini Print-appen tar du også enkelt gruppebilder der alle får være med.

I tillegg til Instagram og Facebook gir Canon Mini Print-appen brukerne mulighet til å koble til Google Foto og Dropbox, slik at de kan skrive ut papirkopier av de beste minnene mens de er på farten.

Canon Zoemini C er en effektivisert versjon Canon Zoemini S uten støtte for Canon Mini Print-appen. Zoemini C har kamera på 5 megapiksler, speil til selfier, micro SD-kortspor og finnes i fire iøynefallende farger: rosa, gult, mintgrønn og sjøgrønn – perfekt for utskrift av dyrebare minner på farten.

Både Canon Zoemini S og Canon Zoemini C leveres med ti ark selvklebende smuss- og revnemotstandig Zink™-fotopapir som gjør det enkelt å skrive ut og dekorere alt fra soveromsvegger til kjøleskap eller smartenheter. Ekstra papir kan kjøpes i pakker på 20 eller 50 ark.

Begge modellene er kan kjøpes i Canons nettbutikk og hos Canon-forhandlere fra torsdag 25. april 2019.

Canon Zoemini S – nøkkelfunksjoner:

 • Kamera på 8 megapiksler med micro SD-kortspor1 for fotografering, utskrift og deling med én og samme enhet
 • Lett og portabel enhet som enkelt får plass i lommen eller vesken og finnes i matt sort, perlehvitt og roségull
 • Frontmontert speil og ringlys sikrer flotte selfier, mens Canon Mini Print-appen styrer fjernutløserfunksjonen som gjør det enkelt å ta gruppebilder med selvutløser
 • Bruk Bluetooth® og Canon Mini Print-appen til å skrive ut bilder fra smartenheter og bruk ulike filtre og utskriftsalternativer
 • Bruker blekkfri Zink™-teknologi som gir smuss-, vann- og revnebestandige fotoutskrifter med selvklebende bakside.
 • Enhetene leveres med ti ark Zink™-papir på 5 x 7,6 cm med selvklebende bakside

Canon Zoemini C – nøkkelfunksjoner:

 • Kamera på 5 megapiksler med micro SD-kortspor2 for fotografering, utskrift og deling med én og samme enhet
 • Speil i front gjør det mulig for brukerne å ta og skrive ut perfekte selfier
 • Lette og portable Zoemini C finnes i fire strålende farger og er en perfekt følgesvenn i lommeformat
 • Bruker blekkfri Zink™-teknologi som gir smuss-, vann- og revnebestandige fotoutskrifter
 • Enhetene leveres med ti ark Zink™-papir på 5 x 7,6 cm med selvklebende bakside som lar deg skrive ut og feste øyeblikkene med det samme

Esken inneholder følgende:

 • Canon Zoemini S/C* (tilgjengelige farger beskrevet ovenfor)
 • Én pakke Canon Zink™-fotopapir (ti ark fotopapir og ett SMART SHEET™)
 • Mikro-USB-ladekabel (USB A til mikro)
 • Hurtigstartveiledning
 • Bestemmelser og forskrifter
 • Håndrem

Om Canon Mini Print-app

En mobil enhet må kobles til fotoskriveren Canon Zoemini via Bluetooth® og Canon Mini Print-appen, som kan lastes ned gratis fra App Store og Google Play. Kompatibel med mobile enheter som kjører iOS 9.0 eller nyere og Android-enheter som kjører Android 4.4 eller nyere.1 Bilder tatt med Zoemini S kan lagres på micro SD-kortet. Det er ikke mulig å overføre bilder til Zoemini S fra kortet

2 Bilder tatt med Zoemini C kan lagres på micro SD-kortet. Det er ikke mulig å overføre bilder til Zoemini C fra kortet.