Canons nye blekkskrivere øker effektiviteten og reduserer nedetiden for bedrifter i vekst

Oslo, 7. mars 2019 – Canon, verdensledende produsent av bildeløsninger, lanserer i dag WG7500-serien: en helt ny serie med blekkbaserte multifunksjonsskrivere (MFP) for bedrifter. WG7550F, WG7550 og WG7540 er utviklet med små til mellomstore bedrifter i tankene og gir maksimum effektivitet og produktivitet, reduserer den samlede utskriftskostnaden og reduserer vedlikeholdsbehovet. Perfekt for bedrifter og organisasjoner i offentlig sektor med begrenset budsjett og ressurser. WG7500-serien er også den første serien som kombinerer Canons intuitive blekkskriverteknologi med selskapets omfattende ekspertise innen kontorløsninger.

Helt nye A3-multifunksjonsskrivere med blekkutskrift gir små og mellomstore bedrifter utskrift av store volumer med høy utskriftshastighet

WG7550

Produktivitet i fokus

De kompakte enhetene skriver ut i A3-format med opptil 80 sider1 i minuttet, og enkelte av modellene tilbyr også rask tosidig fargeskanning. WG7500-serien er et utmerket valg for kontormiljøer med månedlig utskriftsvolum på opptil 5 000 ark fordi den gjør det enklere å effektivisere større dokumentarbeidsflyter takket være gjennomtenkt design og færre utskiftbare deler. Dette gir mindre nedetid slik at de ansatte får mer tid til arbeidsoppgavene sine. Canons blekkskriverteknologi sammen med et nyutviklet skrivehode sørger for jevn blekkpåføring som gir utskrifter i konsekvent kvalitet i tillegg til å redusere behovet for flere utskrifter av samme jobb.

WG7550F, WG7550 og WG7540 er utstyrt med 5-tommers berøringsskjerm i farger som gir enkel betjening og inntasting, samt en intuitiv og sømløs brukeropplevelse som øker produktiviteten.

Praktisk kontorløsning for daglige oppgaver

Med den nye serien kan de ansatte bruke arbeidstiden effektiv samtidig som den totale eierkostnaden reduseres ved at behovet for kontinuerlig vedlikehold blir mindre. Papirmateren bidrar til å begrense antall papirstopp, og det miljøvennlige designet omfatter automatisk dvalemodus og automatisk avslåing i samsvar med internasjonale miljøstandarder. Dekslene som kan åpnes, er plassert foran og på høyre side på skriveren slik at den enkelt kan plasseres inntil en vegg eller i et hjørne for å ta minst mulig plass på kontoret. Serien kan videre skilte med lavt strømforbruk på om lag 1,25 kWh/uke, noe som gir mindre miljøbelastning og lavere driftskostnader2.

Suhaib Hussain, Senior Product Marketing Specialist hos Canon Europa, sier: «Med maksimal konkurranse i markedet er det viktig at små bedrifter har tilgang til funksjoner for utskrift av høye volum med høy hastighet og skannefunksjoner, uten at de begrenses av budsjettet. Vi er opptatt av å tilby effektiv utskriftsfunksjonalitet til selskaper i alle sektorer i form av enheter med lave driftskostnader og minimalt vedlikeholdsbehov. Ingen organisasjoner bør oppleve at utstyret hindrer effektivitet. Den nye WG7500-serien er derfor utrustet for dagens varierte arbeidsprosesser og høye tempo, og har Canons intuitive blekkteknologi som maksimerer effektiviteten, reduserer behovet for vedlikehold og i siste instans kutter ned på den totale eierkostnaden for arbeidsplasser med knappere ressurser. »

Tilkoblingsmuligheter møter funksjonalitet

WG7500-serien har flere avanserte funksjoner, som automatisk formatgjenkjenning, kopiering av ID-kort og USB-utskrift som gir mindre bedrifter mulighet til å skrive ut eller lagre skannede data direkte på UBS uten behov for PC.

Skriverne er utviklet for moderne arbeidsplasser og gir medarbeidere fleksibilitet med tilgang til viktige utskrifts- og skannefunksjoner når de er på farten. Brukerne kan betjene alle enhetene i serien fra en PC via kablet nettverk, eller med en direkte trådløs tilkobling fra smarttelefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner for WG7550F- og WG7550-modellene, samt via Canon PRINT Business-appen, Canon Print Service-programtillegget, Apple AirPrint og Mopria. Mobiliteten kombineres med ulike sikkerhetsfunksjoner som gir bedriftene mulighet til å definere tilgangsrettigheter, administrere maskinen fra en datamaskin og angi begrensninger for utskrifts- og skannejobber. For bedrifter som håndterer sensitiv forretningsinformasjon eller offentlig informasjon, tilbyr WG7500-serien en løsning som møter utfordringene i bedrifter og organisasjoner på tvers av flere SMB-sektorer.

Enhetene har også støtte for flere protokoller slik at brukerne kan velge flere filformater som når de er skannet kan sendes eller lagres til ulike mål. Det er blant annet mulig å dele kompakte eller søkbare PDF-er til e-post, faks, FTP og SMB.

WG7500-serien blir tilgjengelig H2 2019.

Canon WG7550F

 • 4-i-1 MFP
 • Sort-hvitt- og fargeutskrift med opptil 80 sider i minuttet
 • Tosidig skanning og kopiering i farger og sort-hvitt i én passering
 • 5-tommers berøringsskjerm i farger
 • Mulighet for mobil jobbing
 • Kompatibel med Canon PRINT Business -appen, Canon Print Service, Apple AirPrint og Mopria.
 • Tilkobling via kablet nettverk eller trådløst
 • Sikker utskrift / USB-utskrift
 • Skanning til faks

Canon WG7550

 • 3-i-1 MFP
 • Sort-hvitt- og fargeutskrift med opptil 80 sider i minuttet
 • Tosidig skanning og kopiering i farger og sort-hvitt i én passering
 • 5-tommers berøringsskjerm i farger
 • Mulighet for mobil jobbing
 • Kompatibel med Canon PRINT Business -appen, Canon Print Service, Apple AirPrint og Mopria.
 • Tilkobling via kablet nettverk eller trådløst
 • Sikker utskrift / USB-utskrift

Canon WG7540

 • 3-i-1 MFP
 • Sort-hvitt- og fargeutskrift med opptil 70 sider i minuttet
 • Tosidig skanning og kopiering i farger og sort-hvitt i én passering
 • 5-tommers berøringsskjerm i farger
 • Tilkobling via kablet nettverk
 • Sikker utskrift / USB-utskrift


1 300 dpi, 80 sider i minuttet på WG7550F og WG7550, og 70 sider i minuttet på WG7540.

2 Verdiene for typisk strømforbruk (TEC) ble beregnet basert på en forutsetning om at enheten konstant veksler mellom driftsmodus, dvalemodus og avslått i fem dager, og at den er i dvalemodus eller avslått modus de to resterende dagene i samme uke. Tallet for typisk strømforbruk for dette produktet er beregnet på Canons eget initiativ ved hjelp av prosedyren for TEC-måling som er regulert i den internasjonale ENERGY STAR-ordningen.

Mer informasjon