Canon Norge – en av Norges Beste Arbeidsplasser, igjen!

Oslo, 20. mars 2019 - En sterk 5. plass på listen til Great Place to Work viser at medarbeidere i Canon Norge opplever arbeidsplassen som god, er stolte over arbeidsplassen og opplever personlig og faglig utvikling.

Canon er en verdifull merkevare, og denne prisen viser at merkevarens verdi ikke bare dreier seg om produkter og løsninger, men gjenspeiles også i organisasjonen og våre medarbeidere. Med lokasjoner over hele landet har Canon Norge et mangfold av medarbeidere som representerer bedriften innenfor flere yrkesgrupper som salg, service og et sterkt støtteapparat. Canon har i år konkurrert med over flere hundre selskaper som alle bevisst jobber aktivt med å bygge kultur, gjensidig tillit og å videreutvikle en bærekraftig arbeidsplass.

- Det er oss, menneskene i Canon, som hver dag er med å forme den arbeidsplassen vi ønsker å ha. Dette gjør vi gjennom sterkt engasjement, solid håndverk og glimt i øyet. Vi samles ofte, feirer resultater og utfordrer oss selv og organisasjonen. Innsatsen og energien som hver enkelt av oss bidrar med former vår kultur og gir resultater som gjør at vi i Canon er helt oppe i toppsjiktet på listen av Norges beste Arbeidsplasser - forteller HR-direktør, Maiken Furre.

En viktig forutsetning for å delta i kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser er at man blir sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter at organisasjonen har oppfylt kravene til den globale standarden for en god arbeidsplass, og man må hvert år gjennom en sertifiseringsprosess for å dokumentere opplevelsene på arbeidsplassen. De beste arbeids-plassene har en åpen kultur der ledelsen inkluderer medarbeidere i viktige avgjørelser, søker innspill og idéer og oppleves som åpne og tilgjengelige. Grunnlaget for sertifiseringen er en egen kulturanalyse som blir målt opp mot en omfattende undersøkelse av medarbeidernes opplevelse av tillit, stolthet og fellesskap på arbeidsplassen.

- Vi har vært med i denne kåringen i mange år, og vi er svært stolt over at vi hvert år har vært blant topp 10 av Norges best arbeidsplasser. For oss er det en viktig bekreftelse på en stabil og bærekraftig organisasjon med medarbeidere som trives. At vi i så mange år har vært helt i toppskiktet er et sterkt konkurransefortrinn for oss både overfor kunder, i markedet for øvrig og ikke minst for hver og en som jobber her og representerer Canon - sier Maiken Furre.

Fakta om undersøkelsen Norges Beste Arbeidsplasser:

  • 16. år på rad Great Place to Work kårer Norges Beste Arbeidsplasser.
  • 217 virksomheter og 30203 medarbeidere deltok i undersøkelsen.
  • Fire kategorier: 20-49 medarbeidere, 50-199 medarbeidere, 200-499 medarbeidere og 500+ medarbeidere.
  • Fokus på gjensidig tillit, troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap.
  • Hver virksomhet blir vurdert gjennom en analyse av anonyme svar på mer enn 50 spørsmål i Great Place to Work sin Trust Index undersøkelse, sammen med en analyse av selskapenes kultur og praksiser som vurderes gjennom Great Place to Work sin kulturanalyse, Culture Audit.

Canon Norge

Canon Norge har rundt 320 medarbeidere og er representert ved 9 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Hovedkontoret ligger på Holmlia i Oslo.

Canon er den ubestridte lederen innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet. Vår produkt- og løsningsportefølje omfatter alt fra foto, video, skrivere, skanner og faks til multifunksjonsprodukter med tilhørende løsninger og tjenester. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

Canon Norge en del av Canon Europa, som du kan lese mer om nedenfor.

Om Canon Europa
Canon Europa er en del av Canon Inc, som er en av verdens ledende leverandører av imaging- og informasjonsteknologiske løsninger for bedrifter og private.  Canon Europa er representert i 116 land med over 19 000 ansatte fordelt over hele Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA).

Canon ble grunnlagt i 1937. Med sin lidenskap for bildet har Canon videreført sin teknologi til mange markeder og har etablert seg som verdensledende innen bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både forbruker- og bedriftsmarkedet. Canons bredde av løsninger strekker seg fra digitale kompaktkameraer og SLR-kameraer, videre til produkter innen kringkasting og medisin, til multifunksjonsskrivere og produksjonssystemer - omgitt av en mengde verdiøkende tjenester.

Canon investerer tungt i forskning og utvikling (FoU) slik at selskapet kan være en stabil leverandør av innovative produkter og tjenester som dekker kundenes kreative behov. Enten det er amatørfotografer eller profesjonelle trykkere, søker Canon å vekke hver enkelt kundes lidenskap for bildet.

I Canon mener vi at samfunns- og miljøansvar er en integrert del av god forretningspraksis. Dette gjenspeiles i vår bedriftsfilosofi Kyosei – Å leve og arbeide sammen for et felles gode.

Mer informasjon om Canon Europa er tilgjengelig her: www.canon-europe.com