Canon Norge inngår samarbeid med Naturfotograf Knut Erik Alnæs

Oslo, 14. mai 2019, Canon Norge er stolte av å presentere naturfotograf Knut Erik Alnæs som siste tilskudd til Canon Nordic Photographer-programmet.

Canon kunngjør i dag sitt samarbeid med naturfotograf Knut Erik Alnæs. Tross sin unge alder på 19 år har Knut Erik klart å opparbeide seg en imponerende portefølje av bilder. Han har vunnet en rekke priser siden 2015 og er en anerkjent naturfotograf i fagmiljøet.

«Vi har fulgt Knut Erik i en del år allerede og er veldig imponerte over utviklingen han har hatt som fotograf. Han skildrer natur og dyreliv på en helt spesiell måte. Det er en glede å kunngjøre samarbeidet og vi ser frem til hva 2019 vil bringe.» Sier Thea Martinsen, PR-ansvarlig i Canon Norge.

Knut Erik ble introdusert for fotografi i 2009 da han oppdaget farens kamera. Noen år senere fikk han sin egen speilrefleks og siden har interessen bare blitt større.

«Min første speilrefleks var en EOS 550D, og etter det har Canon vært med på hele reisen. Jeg har alltid vært svært fornøyd med utstyret. Kombinasjonen av brukervennlige funksjoner og førsteklasses teknikk gjør at jeg alltid kan stole på at det leverer de resultatene jeg forventer. Jeg ser veldig frem til samarbeidet med Canon og gleder meg til å i enda større grad kunne dyrke lidenskapen min. Og ikke minst følge med i utviklingen til EOS R - systemet, det er noe jeg synes er veldig spennende." Sier Knut Erik Alnæs.

I dag studerer han juss ved universitetet i Oslo men bruker mye av fritiden til fotografi ute i naturen, som han syns er veldig givende. For Knut Erik handler naturfoto i stor grad om å fange naturopplevelsene, spesielt de øyeblikkene som få ser. Det stiller imidlertid også krav til at man tar hensyn til dyrenes atferd, slik at de ikke blir unødig forstyrret. For Knut Erik er dette førsteprioritet. Han mener dette også gir best resultat.

For mer informasjon se:

https://www.canon.no/nordic-photographers/knuterik/

https://www.keanaturephotography.com/