Canon bekrefter fremtidig fastvareoppdatering som forbedrer AF-ytelsen på PowerShot G5 X Mark II, og oppdatering som gir 24p-filmopptak på EOS RP og EOS 90D

Oslo, 31. oktober 2019 – I kjølvannet av den nylige AF-fastvareoppdateringen til PowerShot G7 XMark III, kunngjør Canon at de planlegger å lansere samme oppdatering til PowerShot G5 X Mark II innen utgangen av 2019 – som respons på kundenes tilbakemeldinger.

Canon EOS 90D

Canon EOS RP

Canon PowerShot G5 X Mark II

I dag har Canon også lansert fastvareoppdateringer til EOS 90D og EOS RP som gir mulighet for videoopptak i 4K og full HD (23,98 bps). Som tidligere meddelt, er disse kameraene de første i en rekke som utvides med denne funksjonaliteten.

Oppdateringene kan lastes ned gratis fra Canon Norges nettsider.
Du finner mer informasjon på https://www.canon.no/support/