FÅ FLERE MULIGHETER. FÅ MER ALLSIDIGHET. OPPNÅ MER.

Oslo, 1. november 2019 Canon lanserer i dag en ny imagePROGRAF TA-serie med to allsidige skrivere – en 24-tommers bordmodell og en 36-tommers gulvmodell. To prisgunstige modeller med et allsidig, brukervennlig system. Serien er myntet på næringsliv og offentlig sektor, og gjør det mulig å skrive ut mindre antall storformatutskrifter* når du trenger det.

imagePROGRAF TA-20

imagePROGRAF TA-30

TA-serien har fått de beste kvalitetene fra de avanserte imagePROGRAF TX- og TM-seriene, inkludert luftbasert matesystem (AFS, Air Feeding System). Systemet sørger for at papiret ligger flatt, slik at skrivehodet kan påføre blekket presist uten friksjon mot papiret. Det betyr at du får høyere kvalitet med mer presist bilde. I tillegg er den interne mekanikken optimalisert for lavest mulig støynivå ved bruk, noe som gjør de nye modellene velegnet for miljøer som stiller strenge krav til støy. Takket være det kompakte designet kan skriverne også plasseres ved siden av kontorpulten. En ideell løsning for enkel kontorbruk.

Trenger du en nøyaktig kopi av tekniske tegninger eller arkitektur-visualisering med tydelige linjer og skarp tekst? Ikke noe problem! På jakt etter grafiske utskrifter som virkelig imponerer kundene? Enkelt! Gannt-diagrammer med salgsresultater til å henge på veggen. Iøynefallende og overbevisende salgsbannere til butikken. Undervisningsmateriell, timeplaner og annet skolemateriell i særklasse. Alt er mulig. Du kan til og med skrive ut til utendørs bruk.

Bjørn Frantsen, produktsjef for storformat hos Canon Norge, sier: «Vi ser at stadig flere i markedet etterspør muligheten til å skrive ut DAK-tegninger på mindre anleggsområder, produsere plakater internt eller skrive ut storformatbilder til en mer interaktiv klasseromsundervisning. Vår nye imagePROGRAF TA-serie dekker alle disse storformatoppgavene. De grunnleggende teknologiene i imagePROGRAF-utvalget, som luftbasert matesystem (AFS) og LUCIA TD-blekk, videreføres i den nye serien. På den måten kan du produsere materiell i profesjonell kvalitet og dra fordel av allsidige utskriftsmuligheter på arbeidsplassen.»


*MERKNADER:

• imagePROGRAF TA-20 = opptil 110 A1-sider i måneden
• imagePROGRAF TA-30 = opptil 80 A0-sider i måneden