Hassan Nouri ny daglig leder i Canon på Romerike

Hassan Nouri er ansatt som ny daglig leder for Canon Romerike. Han startet i stillingen 1. august og vil lede Canon Business Center (CBC) Romerike med 10 ansatte, som arbeider med salg, service og tjenester innen dokumenthåndtering for bedriftsmarkedet i deler av Oslo og Akershus.


Nouri har lang erfaring fra Canon. Allerede i 2000 startet han som salgskonsulent for direktesalg på Canons hovedkontor i Oslo.


Hassan Nouri var leder for Canon på Innlandet fra 2006 til 2009. I 2009 fikk han ansvaret for Canon Business Center Lysaker utenfor Oslo og ledet det til 2018.


Hassan kommer nå fra en stilling som Business Developer i Canon Commercial Operations. Her har han tilegnet seg verdifull kompetanse og forståelse for Canons totale portefølje, tilhørende prosesser og systemer i et stort konsern som Canon er.


– Hassan Nouris sterke salgsteft og elegante kundebehandling har bidratt til sterke resultater og meget fornøyde kunder. Disse egenskapene er også medvirkende til at han nå har fått nye og spennende oppgaver på Romerike, sier Administrerende direktør Erik Mikalsen i Canon Norge.


– Nouri har den komplette profilen til å løfte CBC Romerike de kommende årene. Vi har høye forventninger til Hassan og hans team. Vi ønsker ham lykke til med nye utfordringer, sier Erik Mikalsen.


Hassan Nouri er nå så vidt i gang på Romerike. Han bor også i nærheten, nærmere bestemt på Skedsmokorset og med det har han store forventninger til Canon Business Center Romerike og seg selv i den nye rollen.


–  Canon har en sterk posisjon på Romerike, og det ser jeg frem til å være med og videreutvikle. Vi er et lokalt kontor, noe som gir stor verdi til våre lokale kunder. Det å få muligheten til å lede virksomheten på Romerike, er for meg en tillitserklæring hvor jeg satser alt på å levere, sier Nouri.