MAXIFY-skrivere for hjemmekontor

Bli mer produktiv med MAXIFY-skrivere for hjemmekontor. De gir rimelige utskrifter for hjemmekontor og er ideelle for de som driver næringsvirksomhet hjemmefra og skriver ut mellom 200–1000 sider per måned.

[MASTER] Image_MAXIFY MB2150 240px Range

MAXIFY MB2150-serien

 • Utskrift, kopiering, skanning og faks
 • 13 sider/minutt i farger, 19 sider/minutt i sort/hvitt
 • 250-arks kapasitet, 50-arks tosidig automatisk dokumentmater
 • Tilkobling til Wi-Fi og nettsky
 • 200–1 000 sider per måned

MAXIFY MB2750 240px

MAXIFY MB2750-serien

 • Utskrift, kopiering, skanning og faks
 • 15,5 sider/minutt i farger, 24 sider/minutt i sort/hvitt
 • 500-arks kapasitet, 50-arks tosidig automatisk dokumentmater
 • Tilkobling til Wi-Fi, Ethernet og nettsky
 • 200–1 000 sider per måned

Praktisk og rask

Multifunksjonsskrivere for hjemmekontor med innebygd 50-arks automatisk arkmater som gjør det enkelt å håndtere dokumenter med flere sider. Høy utskriftshastighet og rask første utskrift sørger for at du ikke trenger å vente på dokumentene. Du kan til og med lagre favoritthandlingene dine slik at du får rask tilgang til dem neste gang.

MAXIFY-Convenience-and-speed
MAXIFY-Wireless-Connectivity

Trådløs tilkobling

Med et utvalg av Wi-Fi- og Ethernet-modeller kan du enkelt dele utskrifts- og skannefunksjoner og skrive ut fra hvor som helst. Ved hjelp av Canon PRINT-appen eller Apple AirPrint™ kan du enkelt skrive ut trådløst fra smarttelefoner og nettbrett. Du kan skrive ut via et trådløst nettverk, ved behov ved hjelp av tilgangspunktmodus og til og med via Internett med nettskystøtte.

Avansert skanning

Med skann til e-post kan du sende det skannede dokumentet rett fra skriverskjermen til valgte e-postadresser eller lage et utkast til en e-post med det skannede dokumentet som vedlegg på webmail (Gmail, MS Exchange, Yahoo!). Du kan også laste opp skannede dokumenter direkte til Evernote, Dropbox, Google Drive og SkyDrive) ved hjelp av MAXIFY Cloud Link.*

*Skanning til nettsky og e-post er bare tilgjengelig for brukere av ekte Canon-blekk.

MAXIFY-Advanced-Scanning
MAXIFY-save money on ink and paper.

Spar penger på blekk og papir

XL-blekktankene med høy kapasitet skriver ut opptil 1200 dokumenter i sort-hvitt og 900 dokumenter i farger til lav pris per side. Firefargers multipakke (tilleggsutstyr) inneholder et fullstendig sett med ekstra blekk, slik at du får enda mer kostnadseffektive utskrifter. Med automatisk tosidig utskrift kan du redusere papirforbruket og lage tosidige dokumenter med profesjonelt utseende.

MAXIFY-Working-from-home

Trenger du en fotoskriver med kontorfunksjoner?

PIXMA-skriverne for hjemmekontor gir deg fotoutskrifter i høy kvalitet kombinert med praktiske kontorfunksjoner som for eksempel automatisk dokumentmater og faks.

  Support og nedlastinger

  Last ned drivere, programvare, fastvare og håndbøker, og få tilgang til nettbasert teknisk brukerstøtte og feilsøking for MAXIFY-skriveren.

  Ser du etter blekk?

  Finn riktig blekk eller multipakke til MAXIFY-skriveren med vår guide til forbruksmateriell.

  Trenger du hjelp til å finne en skriver?

  Bruk skrivervelgeren vår til å finne skriveren som passer best for bruk hjemme eller på kontoret. Sammenlign multifunksjonsenheter, laserskrivere og fotoskrivere for skrivebordet.