MAXIFY-skrivere for små kontorer

Maksimer kontorets potensial med de robuste og produktive MAXIFY-skriverne for små bedrifter. Den perfekte, rimelige utskriftsløsningen for små kontorer med opptil 5 ansatte som skriver ut 250–1500 sider i måneden.

MAXIFY iB4150 240px Range.jpg

MAXIFY iB4150

 • Fargeblekkskriver
 • 15,5 sider/minutt i farger, 24 sider/minutt i sort/hvitt
 • Kapasitet på 500 ark
 • Tilkobling til Wi-Fi, LAN og nettsky
 • 250-1 500 sider per måned

MAXIFY MB5150_240

MAXIFY MB5150-serien

 • Utskrift, kopiering, skanning og faks
 • 15,5 sider/minutt i farger, 24 sider/minutt i sort/hvitt
 • 250-arks kapasitet, 50-arks tosidig automatisk dokumentmater (D-ADF)
 • Tilkobling til Wi-Fi, LAN og nettsky
 • 250-1 500 sider per måned

[MASTER] Image_MAXIFY MB5450 240px Range

MAXIFY MB5450

 • Utskrift, kopiering, skanning og faks
 • Sider/min: 15,5 i farger / 24 i svart-hvitt
 • 500-arks kapasitet, 50-arks tosidig automatisk dokumentmater (D-ADF)
 • Tilkobling til Wi-Fi, LAN og nettsky
 • 250-1 500 sider per måned

Praktisk og rask

Du kan håndtere dokumenter på flere sider enkelt med vårt utvalg av skrivere med stor papirkapasitet og multifunksjonsskrivere med innebygget 50-arks automatisk arkmater. Høy utskriftshastighet og rask første utskrift sørger for at du ikke trenger å vente på dokumentene.  Med smarte multifunksjonsskrivere for små kontor kan du til og med lagre favoritthandlingene dine slik at du får rask tilgang til dem neste gang.

MAXIFY-convinience-and-speed
MAXIFY-Wireless-Connectivity

Trådløs tilkobling

Med Wi-Fi og Ethernet-tilkobling kan du enkelt dele utskrifts- og skannefunksjoner og skrive ut fra hvor som helst.  Ved hjelp av Canons MAXIFY Printing Solutions-app eller Apple AirPrint™ kan du enkelt skrive ut trådløst fra smarttelefoner og nettbrett. Du kan skrive ut via et trådløst nettverk, ved behov ved hjelp av tilgangspunktmodus og til og med via Internett med nettskystøtte.

Skriverstyring

Med eksternt brukergrensesnitt kan du overvåke og styre skriveren via nettverket slik at du kan føle deg trygg. Du kan kontrollere skriverstatus og blekknivå i tillegg til å overvåke enten total bruk eller en bestemt type bruk, for eksempel tosidig utskrift i sort-hvitt.  Du kan også begrense visse operasjoner eksternt, for eksempel fargekopiering, og justere skriverinnstillingene, for eksempel oppsett av nettskyforbindelse.

MAXIFY-Printer-Control
MAXIFY-Advanced-Scanning

Avansert skanning

Skann til e-post er tilgjengelig på alle multifunksjonsskriverne for små kontorer, noe som betyr at du kan du sende det skannede dokumentet rett fra skriverskjermen til valgte e-postadresser eller lage et utkast til en e-post med det skannede dokumentet som vedlegg på webmail (Gmail, MS Exchange, Yahoo!). Du kan også laste opp skannede dokumenter direkte til Evernote, Dropbox, Google Drive og SkyDrive eller skanne til en nettverksplassering.

Spar penger på blekk og papir

XL-blekktankene med høy kapasitet skriver ut opptil 2500 dokumenter i sort-hvitt og 1200 dokumenter i farger til lav pris per side. En firefargers multipakke (tilleggsutstyr) inneholder et fullstendig sett med ekstra blekk, slik at du får enda mer kostnadseffektive utskrifter. Med automatisk tosidig utskrift kan du redusere papirforbruket og lage tosidige dokumenter med profesjonelt utseende.

MAXIFY-save money on ink and paper.
MAXIFY-Working-from-home

Jobbe hjemmefra?

Se vårt utvalg av MAXIFY-skrivere for hjemmekontor som gir høy produktivitet og passer perfekt for deg som driver virksomheten din hjemmefra.

Support og nedlastinger

Last ned drivere, programvare, fastvare og håndbøker, og få tilgang til nettbasert teknisk brukerstøtte og feilsøking for MAXIFY-skriveren.

Ser du etter blekk?

Finn riktig blekk eller multipakke til MAXIFY-skriveren din med vår guide til forbruksmateriell.

Trenger du hjelp til å finne en skriver?

Bruk skrivervelgeren vår til å finne skriveren som passer best for bruk hjemme eller på kontoret. Sammenlign multifunksjonsenheter, laserskrivere og fotoskrivere for skrivebordet.

  AirPrint er et varemerke for Apple Inc.