Blekkpatroner til PIXMA-skrivere

Enkelte ting fungerer bedre sammen. Derfor er det fornuftig å bruke ekte Canon-blekk og -fotopapir, som er utviklet i harmoni med PIXMA-skrivere for å gi de beste resultatene. Stol på Canons spesialutviklede blekk for å få utskrifter av høy kvalitet som varer.

Hvorfor bruke Canons originale forbruksmateriell?

Ekte Canon-blekk gjør at du får maksimalt ut av Canon-skriveren, slik at du alltid kan være sikker på at det blir et godt resultat. Canon-blekk gjør at du får best mulig ytelse fra Canon-skriveren.

Sterkere, mer nøyaktige farger


Formelen til Canons ekte blekk gjør at du kan få utrolig sterke og nøyaktige farger som gjør bildene minneverdige. Hudtoner ser veldig naturlige ut, mens sterke farger ser levende og realistiske ut. Det pigmentsorte blekket brukes til å skrive ut dokumenter og gir sterke, klare utskrifter av små bokstaver og tynne streker.

Bilder som varer lenge


Canons originale blekk og fotopapir er skapt for hverandre. Det gjør at du kan skrive ut utskrifter i fantastisk kvalitet hjemme, som er bestandige mot falming selv lenge etter de ble skrevet ut. Du beskytter bildene dine resten av livet når du skriver ut med våre fotoskrivere som bruker ekte ChromaLife100-, ChromaLife100+- eller LUCIA-blekk på fotopapir fra Canon.

Beskytt skriveren din


Canons unike FINE-skrivehodeteknologi brukes i alle PIXMA-skrivere og gir utmerket bildekvalitet og rask dokumentutskrift. Med blekkdyser med en diameter som er så liten som 0,009 mm, er det viktig å bruke blekk som er blandet spesielt for at de skal fungere med de presise FINE-skrivehodene. Originale blekk beholder utskriftskvaliteten og forlenger skriverens levetid.

Hvordan gjenkjenner du originalt blekk?

Canons originale blekkassetter er tilgjengelig i to typer emballasje: papp og plast. Nedenfor kan du se hvordan du gjenkjenner dem.

Pappemballasje for blekk

Eksemplar av Bilde_XL-blekk

For å hjelpe deg med å gjenkjenne Canons originale blekk har pappemballasjen på alle originale blekkassetter et unikt Canon-hologram. Hologrammene har unike trekk som endrer utseendet etter synsvinkelen du ser den fra. Du kan se ordene Canon og Genuine fra visse synsvinkler, og trykket endres fra rette streker til en bølgete utforming.

Plastemballasje for blekk

Eksemplar av Bilde_XL-blekk

Emballasjetypen blister (termoformet plast) gir utsalgssteder optimal beskyttelse av produktet, samtidig som det presenteres effektivt på hyllen. Den unike og eksklusive formen på Canons blisteremballasje for blekk, kombinert med utførelsen av høy kvalitet (trykk og forsegling), gjør at du enkelt kan gjenkjenne et ekte produkt. Blisteremballasjen vår for blekk er laget av minst 70 % resirkulert materiale.

Finn mer informasjon om typer blekksystemer og teknologi som ligger bak PIXMA-blekk. Forstå hvordan antallet sider du kan skrive ut for hver blekkassett regnes ut, og hvor mye du kan spare ved å bruke XL-blekk.

FINE-kassetter

Bilde_FINE_Cartridge

FINE Cartridge-systemet gir deg maksimal brukervennlighet med bare to kassetter som skal skiftes ut. Fargekassetten inneholder cyan, magenta og gult blekk til fargeutskrifter, mens den svarte blekkassetten inneholder pigmentsort blekk for tekstutskrift. Dette system brukes vanligvis i de grunnleggende skriverne.

Separate blekkassetter

Bilde_Single_Inks

Single Ink-systemet optimaliserer blekkbruk, ettersom hver blekkfarge har sin egen kassett, som kan skiftes ut separat – slik at du bare trenger å bytte ut hver enkelt farge når den går tom. Med 5 eller flere blekkfarger gir Single Ink-systemet utskrifter med høy kvalitet, og blir vanligvis brukt i mellomsjiktsskrivere og avanserte skrivere.

Spar penger med XL-blekk

Spar penger på ekte Canon-blekk med den valgfrie XL-blekkassetten med høy kapasitet, som lar deg skrive ut mer for mindre. Spar med doble pakker og multipakker – disse praktiske pakkene er svært økonomiske.

Blekkapasitet

Uansett om du kjøper en ny blekkassett eller en helt ny skriver, er antallet sider kan du skrive ut fra en enkelt blekkassett – også kjent som blekkapasiteten – viktig.

Guide til forbruksmateriell

Finn riktig kassett eller papir til PIXMA-skriveren med vår guide til forbruksmateriell. Lag varige bilder med høy kvalitet og dokumenter som ser profesjonelle ut, med ekte Canon forbruksmateriell.