PIXMA profesjonelle fotoskrivere

Ta fullstendig kreativ kontroll over bildene med PIXMA profesjonelle fotoskrivere som gjennomført leverer de resultatene bildene dine fortjener. Med systemer med 8, 10 eller 12 blekk er disse A3-skrivere utformet for å oppfylle kravene fra enhver fotograf, fra avanserte amatører til profesjonelle.


PIXMA PRO-1

Det profesjonelle valget

 • A3-skriver med ultimat kvalitet og produktivitet i kommersiell skala

 • Unikt 12-blekks system med fremragende fargespekter

 • Chroma Optimizer gir jevn glans og klare, skarpe toner av sort

 • Imponerende sort-hvitt-utskrifter med fem monokrome blekkassetter

PIXMA PRO-10S

Gallerikvalitet

 • Profesjonell A3+-fotoskriver

 • 10-blekks pigmentbasert system med Chroma Optimizer-blekk

 • Trådløst nettverk og Ethernet

 • Nettskytilkoblingsmuligheter og integrering for profesjonelle fototjenester

 • 3 sorte blekkassetter for kvalitetsbilder i gråtoneskala

PIXMA PRO-100S

Intens og spennende

 • A3+-fotoskriver med imponerende kvalitet

 • Intense farger med system med 8 pigmentbaserte blekk

 • Trådløst nettverk og Ethernet

 • Nettskytilkoblingsmuligheter og integrering for profesjonelle fototjenester

 • 3 sorte blekkassetter for kvalitetsbilder i gråtoneskala

Velg riktig fotoskriver

PIXMA Professional-skriverserien fra Canon blir testet av Canon-oppdageren David Noton mens han forklarer forskjellene mellom pigmentbaserte og dye-baserte blekksystemer.

Samsvar mellom skjerm- og utskriftsfarger

Finn ut hvordan du velger riktig fotopapir for bildene dine, og hvilken programvare utskriftene krever. Canon-oppdageren forteller om fotopapir og kunstpapir, betydningen av skjermkalibrering og ICC-profiler.

Utskrift av kunst og bilder

Dette er en grundig gjennomgang av utskrift – fra å velge fargerom til siste utskrift. Se en trinnvis veiledning i pluginmodulen for PIXMA Print Studio Pro for Adobe Photoshop og Lightroom.

Profilering

Opprette ICC-profiler med fargestyringsprogramvare

Det er enkelt å opprette tilpassede ICC-profiler som passer best mulig til skriveren, papiret og det unike arbeidsmiljøet ditt, ved å bruke spektrometeret og Canons Colour Management Tool Pro-programvare. Det har en enkel veiviser som skriver ut måldiagrammer som kan skannes med en rekke X-Rite-kalibreringsenheter (Eye-One PRO, Color Munki), slik at du kan skrive ut farger med den høye kvaliteten og nøyaktigheten du ønsker.

Sette blekk på papir

Den flotte kvaliteten på bilder som er laget ved hjelp av PIXMA-serien med profesjonelle fotoskrivere, er en perfekt kombinasjon av din lidenskap og vår teknologi. Canon har investert år i FINE-skrivehodeteknologisystemer og raffinering av blekk for å gi deg resultater som du kan nyte i dag. Med et utvalg av profesjonelle, pigmentbaserte 12- og 10-blekks systemer og spesialist dye-basert 8-blekks system kan kreative brukere og bedrifter finne de beste A3-fotoskriverne for å oppnå enestående kvalitet på den mest kostnadseffektive og effektive måten.

Utskrifter i sort-hvitt

Med dedikerte 3 eller 5 svart/hvitt-blekk og egen driverinnstilling kombinert med funksjoner som Chroma Optimizer for å sikre jevn glans og forbedret svarttetthet, tilbyr PIXMA-serien med profesjonelle skrivere et nytt nivå av kvalitet for profesjonell svart/hvitt-utskrift.

Støtte for din profesjonelle PIXMA-fotoskriver

Last ned drivere, programvare, fastvare og håndbøker, og få tilgang til nettbasert teknisk brukerstøtte og feilsøking for den profesjonelle PIXMA-fotoskriveren

Søk etter tidligere profesjonelle blekkskrivere

Finn informasjon om spesifikasjoner og kompatibelt tilbehør for eldre profesjonelle PIXMA-fotoskrivere i våre arkiverte produkter.