Print Studio Pro

Pluginmodulen for Canons Print Studio Pro gir den perfekte arbeidsflytkoblingen mellom bildet og den ferdige trykte produktet. Denne unike programvaren er utformet spesielt for profesjonelle PIXMA-skrivere og gir fotoutskrifter med profesjonell kvalitet på en enkel måte.

psp-banner

Installering

Pluginmodulen for Print Studio Pro legges automatisk til i de kompatible bildeprogrammene når PIXMA Pro-programvaren installeres. Du kan også laste ned den nyeste versjonen av denne pluginmodulen til de nyeste PIXMA Pro-skriverne eller de tidligere modellene Pro9000MkII og Pro9500MkII fra deres støttesider.

Starte Print Studio Pro

Start Print Studio Pro ved å åpne bildet (eller flere bilder) du ønsker å skrive ut i Adobe Photoshop, Photoshop Elements eller Lightroom. Når du bruker Canons Digital Photo Professional, velger du helt enkelt bildene fra mappen.

ps.png

Adobe Photoshop®


Fil
-meny >
Klikk på Automatiser >
Velg Canon Print Studio Pro ...

pse.png

Adobe Photoshop Elements®


Fil
-meny >
Klikk på Verktøy for automatisering >
Velg Canon Print Studio Pro ...

lr.png

Adobe Lightroom®


Fil
-meny >
Klikk på Tilleggsplugin >
Velg Canon Print Studio Pro ...

dpp.png

Canon Digital Photo Professional

Fil-meny >
Klikk på Pluginutskrift >
Velg Skriv ut med Print Studio Pro

Hovedskjermoppsett

Print Studio Pro gir deg ulike utskriftsfunksjoner i et skjermbilde som er enkelt å administrere. Her kan du velge papirtype og -størrelse og administrasjon av valgt farge samt riktige fargetoner for bilder før du skriver ut. Sanntids forhåndsvisning viser de valgte fargetonene og kantene, slik at det endelige resultatet blir slik du forventer.

main screen
PSP logo

(1) Sanntids forhåndsvisning av det valgte bildet
(2) Verktøy for å beskjære og rotere bilder
(3) Miniatyrbilder av alle åpne/valgte bilder
(4) Område for å lagre og velge favorittinnstillingene dine
(5) Område for utskriftsinnstillinger (papirtype, oppsett, fargestyring)
(6) Utskriftsknapp for å angi antall kopier

Vanlige utskriftsinnstillinger

Området for utskriftsinnstillinger i Print Studio Pro er der du velger de tre vanlige innstillingene for fotoutskrift: papirtype og -størrelse, bildets oppsett på arket og fargestyring (dvs. ICC-profiler).

media type

Papirinnstillinger

I delen Medietype velger du enten papirnavnet for Canons fotopapir eller andre papirtyper (dvs. Andre glansede papirtyper, Andre kunstpapirtyper eller Lerret).

Velg riktig papirstørrelse og det aktuelle papirbrettet (bakre brett eller manuell mating). Glansede og matte papirtyper mates vanligvis i det automatiske bakre brettet, mens de tykkere og tyngre papirtypene settes inn i den manuelle materen.

Innstillinger for bildeoppsett

Du kan velge blant forhåndsangitte oppsett som utskrifter med og uten kant, samt to eller fire bilder på ett ark. Når du skriver ut med kanter, kan du enkelt justere størrelsen på bildet ved å dra i hjørnene i vinduet for forhåndsvisning eller velge den nøyaktige størrelsen på bildet eller kantene i mm i oppsettmenyen.

Du kan enkelt midtstille bildet på papiret ved å bruke justeringsmenyen og til og med legge til ditt eget tilpassede oppsett i listen (ved å klikke på plussknappen), slik at du har det tilgjengelig for de neste prosjektene.

Layout
profile 2

Fargestyring

Du kan bruke de profesjonelle PIXMA-fotoskriverne til å skrive ut bilder som er mest mulig like bildene som vises på skjermen.

For å få best mulig resultat kan du angi fargemodusen til ICC-profil, angi skriverprofilen til auto for Canons papirtyper eller velge riktig ICC-profil for andre papirtyper. Gjengivelsesformålet bør angis som Perceptual.

Tilleggsinnstillinger

Print Studio Pro har tilleggsfunksjoner som gjør at du kan oppnå resultater som samsvarer med dine kreative ideer. Du kan legge til tekst i bildene, velge modus for bilder i sort-hvitt, lagre favorittinnstillinger og mange flere.

Sort-hvitt-utskrift og Clear Coating

Velg modusen Skriv ut sort-hvitt-bilde for å forvandle fargebilder til sort-hvitt eller produsere mer naturlige sort-hvitt-bilder av bilder som allerede er i sort-hvitt.

Hvis du velger alternativet Bruk Clear Coat på hele siden, brukes Chroma Optimiser (der det er tilgjengelig) på hele utskriften, slik at bildet blir enda mer glansfullt. Som standard brukes klart blekk kun på områder som er dekket med fargeblekk.

Black & White
text printing

Legge til tekst i bilder

I tekstinnstillingen (del av oppsettdelen) kan du legge til egendefinert topptekst, bunntekst, sidetall, informasjon om opphavsrett eller fotograferingsinformasjon (hvis tilgjengelig i bildeinformasjonen).

Tekstens skrifttype, størrelse og farge kan tilpasses. Oppsett med kant kreves for å bruke de fleste tekstinnstillingene.

Bildekorrigeringer

Når du skriver ut et bilde i sort-hvitt, kan du enkelt angi en tone med et enkelt klikk for å produsere sort-hvitt-bilder med varmere eller kjøligere tone. Fargebilder kan justeres i hver fargeretning.

Med funksjonen for mønsterutskrift kan du skrive ut ett ark med miniatyrbilder av bildet ditt, som er justert i valgt fargeretning eller lysstyrke og kontrast.

Corrections

De anbefalte visningsforholdene for å få best mulig samsvar mellom fargen på skjermen og utskriften:

Innstillinger for skjermbildet
Fargetemperatur D50 (5000K)
Lystetthet: 120 cd/m2
Gamma: 2,2

Omgivelseslys:
D50 fluorescerende lamper laget for fargeevaluering (fargetemperatur: 5000 K, høye egenskaper for fargegjengivelse)
Lysstyrke når du ser på utskrevet materiale: 500lx ± 125lx