Blekkskrivere i PIXMA-sortimentet

Utforsk Canons komplette utvalg av stilige PIXMA-blekkskrivere, utformet for rask utskrift av dokumenter og bilder med høy kvalitet.

Multifunksjons-blekkskrivere

Disse kompakte og stilige PIXMA-multifunksjonsskriverne med funksjoner for utskrift, kopiering og skanning, er perfekte for hjemmebruk.

PIXMA MG7700-serien

PIXMA MG7700-serien

Dette er en førsteklasses multifunksjonsskriver som bruker et blekksystem med seks farger til å skrive ut imponerende bilder, uten at det ofrer verken hastighet eller kvalitet. Koble til smartenheter og nettskyen med intuitive berøringskontroller.

MG6800 series

MG6800 series

Denne kraftige multifunksjonsskriveren med fem blekkassetter har Wi-Fi og berøringsskjerm, slik at det er enkelt for deg å skrive ut dokumenter og bilder direkte fra smartenheter, og åpne nettskytjenester.

MG5700 series

MG5700 series

Problemfri utskrift og skanning via smartenheter og nettskyen. Ha det gøy når du lager vakre bilder og dokumenter med denne allsidige, brukervennlige multifunksjonsskriveren med fem blekkassetter.

PIXMA MG4250

PIXMA MG4250

Kompakt og avansert multifunksjonsskriver med funksjoner for utskrift, skanning og kopiering. Med automatisk tosidig utskrift, fargeskjerm og Wi-Fi, utskrift fra smarttelefoner og Internett samt støtte for Apple AirPrint.

PIXMA MG3650

PIXMA MG3650

Koble til smartenheter og nettskyen på en enkel måte på denne kompakte multifunksjonsskriveren med Wi-Fi. Få rask utskrift, kopiering og skanning av høy kvalitet med tosidig utskrift og XL-blekkassetter (tilleggsutstyr).

PIXMA MG3050 series

PIXMA MG3050 series

Multifunksjonsskriver med skanne- og kopieringsfunksjon, Wi-Fi-tilkobling og nettskyfunksjoner – ideell for hjemmebrukere som ønsker friheten til å skrive ut fra nettbrett, smarttelefon, bærbar datamaskin eller kamera.

PIXMA MG2950

PIXMA MG2950

Opplev en trådløs verden med denne rimelige, kompakte multifunksjonsskriveren med Wi-Fi, som du kan bruke til enkel utskrift fra smarttelefonen, nettbrettet, kameraet eller nettskyen. Koble til, kopier, skriv ut og skann på en enkel måte.

PIXMA MG2550S

PIXMA MG2550S

Den perfekte multifunksjonsenheten for daglig utskrift, skanning og kopiering. Den kompakte skrivermotoren til Canon PIXMA MG2550S er utviklet for kvalitet og brukervennlighet for alt fra tekstbaserte dokumenter til familiebilder..

PIXMA MG2550

PIXMA MG2550

Brukervennlig, plassbesparende multifunksjonsskriver med stilig hvit utførelse og alternativer for kostnadseffektiv XL-blekkassetter og programvare for utskrift fra webområder.

PIXMA MG2450

PIXMA MG2450

Kompakt multifunksjonsskriver for enkelt utskrift, skanning og kopiering hjemme, med alternativer for kostnadseffektiv XL-blekkkassetter og programvare for smart utskrift fra webområder.

Multifunksjons-blekkskrivere

PIXMAs multifunksjonsskrivere med funksjoner for utskrift, kopiering, skanning og faksing samt automatisk dokumentmater er den perfekte følgesvenn for hjemmekontoret.

MX925

MX925

Kraftig og produktiv multifunksjonsskriver med 5 separate blekk og XL- og XXL-blekkalternativer, Wi-Fi, Ethernet og 35 siders tosidig dokumentmater. Avansert mediehåndtering med 250 arks papirkassett, tosidig utskrift og direkte CD-utskrift.

PIXMA MX725

PIXMA MX725

En førsteklasses trådløs multifunksjonsskriver med 5 blekkassetter, Ethernet, mobil- og nettskytilkobling samt 35-arks tosidig automatisk dokumentmater for høyproduktiv utskrift, skanning, kopiering og faks, hjemme eller på kontoret.

PIXMA MX535

PIXMA MX535

Du kan enkelt skrive ut, kopiere, skanne og fakse med denne nettskyklare multifunksjonsskriveren. Wi-Fi-tilkobling gjør det mulig å dele funksjoner mellom flere PC-er samt smartenheter.

PIXMA MX475

PIXMA MX475

Enkel utskrift, kopiering, skanning og faksing med denne rimelige multifunksjonsskriveren med Wi-Fi. Del funksjoner mellom flere PC-er og mobilenheter, og nyt godt av de kostnadseffektive XL-blekkassettene (tilleggsutstyr).

MX495

MX495

Koble til nettskyen med denne rimelige Wi-Fi®-multifunksjonsskriveren. Du kan enkelt skrive ut, kopiere, skanne og sende faks, samt dele funksjoner mellom flere enheter inkludert smarttelefoner og nettbrett, noe som gjør at den passer perfekt hjemme.

Blekkskrivere for dokumenter og bilder

Med utskrift i A4 og A3 er disse PIXMA dokument- og fotoskriverne perfekte for hjemmet eller kontoret.

PIXMA iX6850

PIXMA iX6850

Denne A3+-kontorskriveren har Wi-Fi- og Ethernet-tilkobling, og i tillegg kan den skrive ut fra mobile enheter. 5 separate blekkassetter skriver ut forretningsdokumenter og bilder på en effektiv måte.

PIXMA iP8750

PIXMA iP8750

Beundre fantastisk bilder opptil A3+ med denne førsteklasses skriveren med 6 separate blekkassetter. Skriv ut trådløst fra bl.a. smarttelefoner, nettbrett og Wi-Fi-kameraer. Ideell for fotoentusiaster.

PIXMA iP7250

PIXMA iP7250

Fotoskriver med høy ytelse, 5 separate blekkassetter,Wi-Fi-tilkobling og utskrift fra smarttelefoner. Design med lav profil og to fullt integrerte papirskuffer, automatisk tosidig utskrift og utskrift direkte på CD/DVD/Blu-Ray®.

PIXMA iP2850

PIXMA iP2850

Denne kompakte skriveren gir rimelig utskrift i høy kvalitet takket være Canons FINE-teknologi og XL-blekkassetter. Med USB-tilkobling er det en perfekt personlig skrivebordsskriver.

PIXMA iP110 with battery

PIXMA iP110 with battery

Koble til og skriv ut på farten med den ultimate bærbare skriveren. Denne lette skriveren får plass i en PC-veske, og du kan skrive ut direkte fra smartenheter og nettskyen, med fantastisk resultat.

PIXMA iP110

PIXMA iP110

Koble til og skriv ut på farten med den ultimate bærbare skriveren. Denne lette skriveren får plass i en PC-veske, og du kan skrive ut direkte fra smartenheter og nettskyen, med fantastisk resultat.

Blekkskrivere for foto

Enkel utskrift av bilder med gallerikvalitet i størrelser fra 10x15 cm (4x6") til A3+ med PIXMAs profesjonelle fotoskrivere.

PIXMA PRO-1

PIXMA PRO-1

Opplev den beste kvaliteten. Lag profesjonelle bilder i salgskvalitet med denne A3+-skriveren med 12 blekkassetter - uten behov for å sende bildene til et fotolaboratorium. Med høy produktivitet og støtte for ulike typer utskriftsmedier får du maksimal fortjeneste.

PIXMA PRO-10S

PIXMA PRO-10S

Denne svært nøyaktige, 10-blekks pigmentbaserte skriveren produserer utskrifter i gallerikvalitet som du kan være stolt av å stille ut eller selge. Full nettskytilkobling gir enkel integrering med dine utvalgte profesjonelle redigerings- og lagringsapper.

PIXMA PRO-100S

PIXMA PRO-100S

Denne profesjonelle A3+-skriveren har et 8-blekks dye-basert system for utskrifter i gallerikvalitet som du vil være stolt over å stille ut eller selge, samt Wi-Fi og full nettskytilkobling for enkel integrasjon med eksisterende arbeidsflyter.

PIXMA – brukerstøtte og nedlastinger

Last ned drivere, programvare, fastvare og håndbøker, og få tilgang til nettbasert teknisk brukerstøtte og feilsøking for PIXMA-fotoskriveren.

Eldre PIXMA-skrivere

Finn informasjon om spesifikasjoner og kompatibelt tilbehør for eldre PIXMA-fotoskrivere i våre arkiverte produkter.