Blekkskrivere i PIXMA-sortimentet

Utforsk Canons komplette utvalg av stilige PIXMA-blekkskrivere, utformet for rask utskrift av dokumenter og bilder med høy kvalitet.

Multifunksjons-blekkskrivere

Disse kompakte og stilige PIXMA-multifunksjonsskriverne med funksjoner for utskrift, kopiering og skanning, er perfekte for hjemmebruk.

PIXMA MG7700-serien

PIXMA MG7700-serien

Dette er en førsteklasses multifunksjonsskriver som bruker et blekksystem med seks farger til å skrive ut imponerende bilder, uten at det ofrer verken hastighet eller kvalitet. Koble til smartenheter og nettskyen med intuitive berøringskontroller.

PIXMA MG6800 Series

PIXMA MG6800 Series

Denne kraftige multifunksjonsskriveren med fem blekkassetter har Wi-Fi og berøringsskjerm, slik at det er enkelt for deg å skrive ut dokumenter og bilder direkte fra smartenheter, og åpne nettskytjenester.

PIXMA MG2550

PIXMA MG2550

Brukervennlig, plassbesparende multifunksjonsskriver med stilig hvit utførelse og alternativer for kostnadseffektiv XL-blekkassetter og programvare for utskrift fra webområder.

PIXMA MG2450

PIXMA MG2450

Kompakt multifunksjonsskriver for enkelt utskrift, skanning og kopiering hjemme, med alternativer for kostnadseffektiv XL-blekkkassetter og programvare for smart utskrift fra webområder.

Multifunksjons-blekkskrivere

PIXMAs multifunksjonsskrivere med funksjoner for utskrift, kopiering, skanning og faksing samt automatisk dokumentmater er den perfekte følgesvenn for hjemmekontoret.

PIXMA MX495

PIXMA MX495

Koble til nettskyen med denne rimelige Wi-Fi®-multifunksjonsskriveren. Du kan enkelt skrive ut, kopiere, skanne og sende faks, samt dele funksjoner mellom flere enheter inkludert smarttelefoner og nettbrett, noe som gjør at den passer perfekt hjemme.

Blekkskrivere for dokumenter og bilder

Med utskrift i A4 og A3 er disse PIXMA dokument- og fotoskriverne perfekte for hjemmet eller kontoret.

PIXMA iP110 med batteri

PIXMA iP110 med batteri

Koble til og skriv ut på farten med den ultimate bærbare skriveren. Denne lette skriveren får plass i en PC-veske, og du kan skrive ut direkte fra smartenheter og nettskyen, med fantastisk resultat.

Blekkskrivere for foto

Enkel utskrift av bilder med gallerikvalitet i størrelser fra 10x15 cm (4x6") til A3+ med PIXMAs profesjonelle fotoskrivere.

PIXMA PRO-1

PIXMA PRO-1

Opplev den beste kvaliteten. Lag profesjonelle bilder i salgskvalitet med denne A3+-skriveren med 12 blekkassetter - uten behov for å sende bildene til et fotolaboratorium. Med høy produktivitet og støtte for ulike typer utskriftsmedier får du maksimal fortjeneste.

PIXMA PRO-10S

PIXMA PRO-10S

Denne svært nøyaktige, 10-blekks pigmentbaserte skriveren produserer utskrifter i gallerikvalitet som du kan være stolt av å stille ut eller selge. Full nettskytilkobling gir enkel integrering med dine utvalgte profesjonelle redigerings- og lagringsapper.

PIXMA – brukerstøtte og nedlastinger

Last ned drivere, programvare, fastvare og håndbøker, og få tilgang til nettbasert teknisk brukerstøtte og feilsøking for PIXMA-fotoskriveren.

Eldre PIXMA-skrivere

Finn informasjon om spesifikasjoner og kompatibelt tilbehør for eldre PIXMA-fotoskrivere i våre arkiverte produkter.