PIXMA-programvare

PIXMA-serien med skrivere og multifunksjonsenheter gir deg enestående utskriftskvalitet og omfattende programvare for å inspirere dine kreative ideer. Du kan gjenoppdage tapte minner ved å forenkle hvordan du kan organisere og skrive ut bildene dine, inkludert bilder fra Facebook. Enkelt å skanne dokumenter, opprette PDF-filer og få tilgang til eksklusive tjenester på Internett.

My Image Garden

Utnytt PIXMA-enhetens fulle potensial. Forenkle hvordan du organiserer og skriver ut bilder med programvaren My Image Garden. Programvaren er satt sammen av alle verktøyene du trenger for å få inspirasjon til kreative idéer med automatiske forslag, inkludert maler og så mye mer.

CREATIVE PARK PREMIUM

CREATIVE PARK PREMIUM er en Internett-tjeneste for alle som bruker Canons originale blekk. Du kan blant annet laste ned bilder, illustrasjoner, papirprosjekter og mye mer fra internasjonalt anerkjente fotografer og kunstnere.

Nytt innhold legges til hele tiden, som en konstant inspirasjon til kreativitet. Bla gjennom, last ned og skriv ut innholdet fra My Image Garden, direkte fra skjermen på en nettskyklar PIXMA-skriver eller fra Canon PRINT-appen.

Bilde_Creative Park_184x34
Creative Park er en nettbasert tjeneste som er åpen for alle, der du kan lage dine egne, personlige gratulasjonskort, kalendre og en rekke andre artige foto- og papirprosjekter.

Organiser bildene

Programvaren finner bilder på PCen, selv de du har glemt for lenge siden. My Image Garden organiserer bildene dine automatisk etter datoen de ble tatt, og viser dem i kalendervisningen. Den innebygde teknologien for ansiktsgjenkjenning gjør det enkelt å organisere bildene etter personer i bildet. Du kan også enkelt organisere bildene i grupper for hendelser som bryllup, bursdager osv.

Lag og skriv ut

Det har aldri vært enklere å skrive ut bildene dine. I My Image Garden er alle utskriftsinnstillinger, f.eks. papirtype, størrelse og kanter, i ett skjermbilde du enkelt kan navigere i. Du kan gjøre bildene om til kunststykker raskt og enkelt med det tilgjengelige utvalget av maler og bildefiltre. Lag og skriv ut personlig tilpassede kort, kalendere og fotomontasjer med My Art-menyen.

Filmutskrift i full HD

Fang de beste øyeblikkene fra filmene. Du kan enkelt spille av filmer du har tatt opp med kameraet, og velge bildene du vil skrive ut som et bilde, sette sammen flere bilder eller lage en bildeserie med flere klipp for å fortelle en historie.

Direkte plateutskrift

Gi platene en stilig, profesjonell utførelse Med funksjonen Direct Disc Print kan du skrive ut direkte på skrivbare plater. Med malene som følger med, kan du utforme din egen etikett fra favorittbildene og legge til tekst.

Hurtigmeny

Hovedskjerm

Med hurtigmenyprogramvaren får du enkel og direkte tilgang til alle skriverens funksjoner, Internett-tjenester og håndbøker. Hovedskjermen viser tydelig alle tilgjengelige funksjoner på skriveren og i My Image Garden.

Lysbildefremvisning

Gjenoppdag bildesamlingen din, og få inspirasjon fra funksjonen for lysbildefremvisning i hurtigmenyen. Et lite vindu på skrivebordet viser bilder fra datamaskinen samt morsomme oppsett som er opprettet av My Image Garden.

Snarveimeny

Denne nyttige linjen med ikoner gir rask tilgang til utvalgte funksjoner på hovedskjermen i hurtigmenyen. Ikonene kan tilpasses enkelt til å vise favorittfunksjonene dine, slik at du får rask tilgang direkte fra skrivebordet.

[BILDE] Easy-WebPrint-Ex-logo

Easy-WebPrint EX

Ta kontroll over webutskriftene

Easy-Web Print EX er en plugin for Microsoft Internet Explorer som gjør det enkelt å velge viktige deler av en webside før du fester dem til ett enkelt dokument for utskrift.

psp-logo.png

Print Studio Pro

Du får en effektiv arbeidsflyt

Pluginmodulen for Canons Print Studio Pro gir den perfekte arbeidsflytkoblingen mellom bildet og den ferdige trykte produktet. Denne unike programvaren er utformet spesielt for profesjonelle PIXMA-skrivere og gir fotoutskrifter med profesjonell kvalitet på en enkel måte.

Easy_Photo_Print_Thumb


Easy PhotoPrint+

Bruk kreativiteten til å lage dine egne gratulasjonskort og kalendere


Denne funksjonen er innebygd i Canon PRINT-appen. Nettbrettbrukere kan bruke den til å lage egne gratulasjonskort, kalendere, collager og mye mer med bilder de har lagret på smartenheten eller sosiale nettverk som Facebook.

Du trenger bare å laste ned den gratis Canon PRINT-appen og registrere skriveren med nettskyfunksjon, så kan du begynne på dine helt egne prosjekter til familie og venner.

Easy Photo-Print+

Full HD Movie Print er tilgjengelig fra utvalgte Canon Digital IXUS-, PowerShot- og EOS-kameraer i tillegg til Legria videokameraer.

Kontroller produktspesifikasjonene for å undersøke tilgjengelighet for hver funksjon og programvarekompatibilitet.