Print for Green – vårt eget miljø

Canons løsninger for bedriftsmarkedet er mer enn produkter i en verdensledende teknologiportefølge – de er integrert i måten vi jobber på i Canon Norge.

Canon har et mål om å verne om vårt felles miljø – og reduksjon av eget energi- og papirforbruk er en naturlig del av dette. Med ISO 14001 sertifisering av hele Canon sin  Leveranseprosess – fra fabrikk til kunde – har vi etablert en bransjeledende praksis. Dette følger vi opp ved hele tiden å se etter områder der vi kan bli bedre. 

Hver eneste dag utnytter vi derfor våre egne løsninger, og har gjort de til vesentlige verktøy som støtter våre arbeidsprosesser. Førstehåndskunnskapen med bruk av teknologi som gjør hverdagen enklere er viktig for oss. Vi kan samtidig måle hvordan kostnader og miljøbelastning reduseres. 

Print for Green er navnet på vår egen utskriftshåndtering. Vi håper at du finner inspirasjon i dette når du selv skal se hvordan du kan spare miljø og kostnader. Og vi ønsker deg når som helst velkommen for å oppleve løsningen i praksis.

Les mer om å ta kontroll over utskriftene med uniFLOW her.
Les mer om Canons miljøengasjement her.


spacer
					image
Last ned brosjyre:
Print for Green [PDF, 5.5 MB]
Going for Green [PDF, 5.5 MB]
uniFLOW [PDF, 377 KB]