Compact and portable hero image projector close up

Installasjonsprojektorer

Utvidbare løsninger for alle installasjonsmiljøer.

Canon XEED WUXGA Laser-serien

For fagpersoner som ønsker installasjonsprojektorer av topp kvalitet til bruk innen handelsvirksomhet, medisin og utdanning, gir Canon XEED LASER-serien en ny sentralt plassert objektivdesign med praktisk talt vedlikeholdsfri laserlevetid, HDBaseT-tilkobling pluss et utvalg av seks objektiver.

Canon XEED LASER Series

XEED WUXGA Laser-serien

LCOS-laserprojektorer med lite vedlikehold, høy lysstyrke og nøyaktig fargegjengivelse

Canon XEED LASER Series

Enkle å installere og vedlikeholde.

Hver projektor kan ikke bli enklere å betjene. Den motordrevne zoomen og funksjonene for fokus og linseforskyvning kan justeres ved hjelp av fjernkontrollen med en nøyaktighet på en halv piksel. Dette er perfekt for installering av én eller flere projektorer, for eksempel stabling, blandede systemer og kupler. De effektive lampene er tilgjengelige fra baksiden, mens luftfiltrene kan trekkes ut. Det gjør at projektorene kan vedlikeholdes raskt og enkelt.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Utskiftbare objektiver

Utvid projektoren. Velg mellom fem utskiftbare kvalitetsobjektiver for XEED-projektorer eller åtte for LX-serien.

Connectivity wide view man projector presentation

Allsidige bilder av høy kvalitet

Disse profesjonelle projektorene har optisk AISYS-system som gir jevne bilder, og et stort utvalg av tilgjengelige innganger. De produserer fantastisk bildekvalitet og har allsidige tilkoblingsmuligheter. Kantjusteringen gir sømløs visning ved bruk av flere projektorer. Fire punkters keystone-korrigering sikrer skarpe, presist gjengitte bilder, selv når du projiserer fra vinkel.

Connectivity wide view man projector presentation

Finner du ikke det du leter etter?