Canon EOS M-serie kompakt systemkamera

JANNE NAAKKA

Janne Naakkas suksesshistorie startet i 2009, da han lanserte sin fotobaserte blogg som fikk stor oppmerksomhet. Med sin profesjonelle tilnærming har han skapt en konto som inspirerer tusenvis av mennesker, ikke bare i Finland, men over hele verden. Janne er veldig profesjonell, men først og fremst humoristisk og selvironisk.

Les mer

Janne Naakka Helsinki
Janne Naakka Helsinki

ÅPEN OG ÆRLIG

Nøkkelen til Jannes suksess er åpenheten og ærligheten i alt han gjør. Han har mote som spesialfelt, men Janne er også som en dagdrøm for mennesker som er opptatt av interiørdesign, mat og reise.

Se mer

Janne Naakka Helsinki

KREATIVITETENS BY

«Helsinki er en by som bobler over av kreativitet og inspirasjon hvor enn du går. Jeg stopper alltid opp ved katedralen når jeg vil ha en tenkepause og se folk samle seg for litt åndelig føde. De lange trappene byr også på muligheter til å ta et flott og mer originalt bilde av byen.»

Se mer

Janne Naakka Helsinki
Local guides

The Local Guides Photo Contest has ended

The Local Guides photo competition has ended and the winners will be notified in person. All images shared on Google Maps from May 15 to June 9 is featured in the competition to win the Canon EOS M10 camera.

Light
Tilbake til Hjem Redefine Ordinary