Canon EOS M-serie kompakt systemkamera

KENNETH NGUYEN

...en selvlært fotograf bosatt i København. Han begynte å interessere seg for fotografering for nøyaktig 10 år siden, da Ungdomshuset, Jagtvej 69 ble revet. Han er bl.a. kjent for å klatre opp på høye bygninger, hvor han tar bilder og ser verden fra et nytt perspektiv.

Les mer

Kenneth Nguyen København
Kenneth Nguyen København

10-ÅRS JUBILÆUM

"Jeg kom akkurat på at, det er nøyaktig ti år siden, at jeg fant ut av, at jeg ønsket at være fotograf. Da jeg så alle bildene etter opptøyene i januar 2007, ble jeg oppslukt av dem og kunne føle min tilstedeværelse i bildene. Det gikk opp for meg, hva jeg skulle gjøre med min fremtid."

Se mer

Kenneth Nguyen København

URBAN LIVING – HVER DAG ER FORSKJELLIG

“Jeg er ofte forbløffet over menneskene eller bylivet i KBH, som får meg til å stoppe opp. Mitt fotografiske øye har endret seg mye. Da jeg reiser mye, forsøker jeg å fortelle en historie i de bildene, jeg tar. Det er viktig, at mine følgere føler, at de er med meg på min reise.”

Se mer

Kenneth Nguyen København
Local guides

The Local Guides Photo Contest has ended

The Local Guides photo competition has ended and the winners will be notified in person. All images shared on Google Maps from May 15 to June 9 is featured in the competition to win the Canon EOS M10 camera.

Light
Tilbake til Hjem Redefine Ordinary