REDLINE-UTFORDRINGEN

PRØV DEG PÅ REDLINE-UTFORDRINGEN

Redline-utfordringen er for ambisiøse amatørfotografer som ønsker å utfordre kreativiteten og teste sin tekniske kunnskap. Prøv deg på oppgaven laget av Lorenz Holder for å få sjansen til å vinne Canon-utstyr til en verdi av over EUR 14000, i tillegg til et eksklusivt fotooppdrag der du blir veiledet av Lorenz.
Canon Camera

PRØV DEG PÅ REDLINE-UTFORDRINGEN

OPPGAVEN

Mestre lys i mørket

Lorenz Holder inviterer deg til å utforske de spennende mulighetene til å filme i lite lys, slik at du kan fange det interessante forholdet mellom lys og skygge, farge og kontrast.

Canon Camera

SLIK DELTAR DU

Overhold kriteriene, og følg trinnene for å sende inn bildene dine

Lorenz Holder og vårt dommerpanel vil vurdere hvert bidrag for komposisjon, kreativitet og teknisk mestring. Når du tror at du virkelig har utmerket deg i å takle utfordringen, følger du trinnene nedenfor for å sende inn bildene dine.
Delta nå Vilkår og betingelser
 • TRINN 1

  Velg de beste bildene

  Se nøye gjennom bildene, og velg bare de som best svarer på oppgaven, lys i mørket.

 • TRINN 2

  Kontroller filtype og størrelse

  Du må sende inn bidrag med 150 DPI og 2000 piksler langs den lengste siden, og sørge for at bildene oppfyller de nødvendige spesifikasjonene før du sender dem inn.

 • TRINN 3

  Send inn før registreringen avsluttes

  Hvis du vil delta i utfordringen, sender du inn bildene dine på Internett før fristen den 31. mai 2021.

 • TRINN 4

  Registrer deg for oppdateringer

  Følg oss på sosiale medier, eller abonner på nyhetsbrevet vårt for å motta oppdateringer om utfordringen og se om du er en av vinnerkandidatene.

 • Canon Camera

  PREMIEN

  Her er hva du kan vinne

  Hvis du vinner Redline-utfordringen, får du alt du trenger for å fortsette å ta ferdighetene dine til nye høyder. Du kan vinne det nyeste Canon-utstyret – verdt over EUR 14000. I tillegg får du muligheten til å utvikle ferdighetene dine og fremme kreativiteten din enda mer med en utrolig opplevelse som ikke kan kjøpes for penger: Et personlig fotooppdrag, laget og veiledet av Canon Ambassador og den internasjonalt anerkjente fotografen Lorenz Holder.

  Ta bilder med lite lys som aldri før

  Vær kreativ på måter du simpelthen ikke trodde var mulig med vår nyskapende serie av fullformats speilløse systemkameraer. EOS R-systemet har avansert teknologi, tilgang til vårt bibliotek med revolusjonerende RF-objektiver og banebrytende funksjoner for svakt lys. Det er laget for fotografering i mørke.

 • Speilløse kameraer

  Canon EOS R5

  Du tror du vet alt om speilløse systemkameraer? Tro om igjen. EOS R5s kompromissløse ytelse er en revolusjon for fotograferingen og filmskapingen din.

 • Speilløse kameraer

  EOS R6

  Uansett hva du filmer eller tar bilder av, og hvordan du gjør det, lar EOS R6 deg være kreativ på måter du simpelthen ikke trodde var mulig.

 • Speilløse kameraer

  Canon EOS RP

  Et lite, lett og intuitivt speilløst fullformatskamera laget for reise- og hverdagsfotografering.

 • Standard objektiv

  RF 50mm F1.8 STM

  Et kompakt, stillegående og lett 50mm RF-fastobjektiv med en stor blenderåpning på f/1.8, som er midt i blinken for de kreative ideene dine.

 • Speilløse kameraer

  EOS R

  Et fullformats speilløst kamera som åpner opp for nye kreative muligheter for fotografer og filmskapere.

 • RF-objektiver

  RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

  Det ideelle objektivet til hverdagsbruk for brukere av fullformats speilløse systemkameraer. Med det brukervennlige RF 24-105mm F4-7.1 IS STM-objektivet, som er lett og kompakt, kan du ta fotograferingen din til nye høyder.

 • Canon Camera

  MØT DOMMEREN VÅR

  Finn inspirasjon i arbeidet til 13-gangers Red Bull Illume-finalist, Lorenz Holder

  Den internasjonalt anerkjente fotografen Lorenz er kjent for sin friske og dramatiske stil – like mye kunst som fotografering – og for sin enestående evne til å fange det uventede, selv i de mest utfordrende omgivelser, og er et utmerket valg til å være dommer og mentor i Redline-utfordringen.

  Relaterte artikler

  Lær mer fra vårt fellesskap av Canon Ambassadors og inspirerende kreative individer i disse historiene og veiledningene.
  Se alle artiklene
 • A snowboarder high in the air in foggy conditions, eerily lit from behind the crest of a hill.

  ARTIKKEL

  Adrenalinfylte landskap

  Finn ut hvordan Canon Ambassador og Redline-utfordringsmentor Lorenz Holder kombinerer landskap og action på en slående og original måte.

 • Rocky outcrops in Zion National park, Utah, USA, pictured at night. Blurred lights run along the road and the Milky Way can be seen in the sky above.

  ARTIKKEL

  Den mørke siden: Fotografering i lite lys

  Valtteri Hirvonen skapte sin teknikk i Finlands mørke vintre. Her avslører han sine tips for å fotografere i lite lys.

 • ARTIKKEL

  Når actionsport møter arkitekturfotografering

  Canon Ambassador Lorenz Holder forteller hvordan han brukte et telezoomobjektiv med rask blenderåpning for å fotografere en skater i aksjon under en viadukt.

 • PROFIL

  Lorenz Holder

  Den prisbelønte fotografen Lorenz, som er basert i Freising i Tyskland, har flere priser fra Red Bull Illume og spesialiserer seg på bilder av actionsport kombinert med landskap- og arkitekturfotografering.

 • Canon Camera

  FELLESSKAPET

  Bli med i diskusjonen nå

  Bli involvert i chatter og diskusjoner som foregår akkurat nå på våre sosiale medier, hør tanker fra felleskapet om Redline-utfordringen, eller finn flere råd og triks som kan hjelpe deg med å ta fotograferingen enda lenger på YouTube-kanalen vår.

  REGISTRER DEG NÅ

  Få inspirasjon – registrer deg nå

  Gå ikke glipp av de nyeste tilbudene fra Canon samt tips, veiledninger, nyheter og invitasjoner til lokale arrangementer.