Canon imageFORMULA DR-2020U

imageFORMULA DR-2020U

Forbedre dokumenthåndteringen på kontoret ved hjelp av rask og enkel skanning med DR-2020U og de allsidige papirhåndteringsmulighetene den gir. Dette bidrar til å redusere virksomhetens kostnader og øke lønnsomheten.

Fordeler

  • Rask fargeskanning med 20 sider pr. minutt eller 40 bilder pr. minutt (200 dpi)
  • Forbedret bildekvalitet
  • Allsidig skanning – automatisk dokumentmater, planskanner og en unik visittkortleser
  • Rask og enkel skanning med CaptureOnTouch-programvaren
  • Leveres med kraftig programvare

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon imageFORMULA DR-2020U

Brukervennlig, allsidig skanning


DR-2020U er enkel å bruke og gir brukere på små kontorer, hjemmekontorer, og til og med avdelinger i større selskaper, muligheter til tosidig skanning i høy hastighet til en rimelig pris, uten at det går ut over kvaliteten eller funksjonene.

Dette er en kompakt skanner i lekkert, svart design som er utstyrt med tre allsidige skannealternativer. Dette gjør DR-2020U til en ideell løsning for mange forskjellige dokumenttyper, fra store bunker med fakturaer eller rapporter til bøker, skjøre arkivoppføringer og visittkortene til kunder.

Hurtig skanning


Øk produktiviteten med rask tosidig skanning i samme høye hastighet uavhengig av om dokumentene er i svart/hvitt eller i farger. Ved hjelp av den automatiske dokumentmateren kan DR-2020U skanne opptil 20 sider pr. minutt eller 40 bilder pr. minutt (ved 200 dpi).

Forbedret bildekvalitet


Avanserte bildefunksjoner gir resultater av høy kvalitet, og med funksjoner som fjerning av merker etter hull, automatisk formatgjenkjenning, skjevhetskorrigering og avansert tekstforbedring får du klare og tydelige bilder som alltid produseres med redusert filstørrelse for raskere behandling. Fargerapporter og bilder skannes med utrolig kvalitet ved hjelp av Canons avanserte sensorteknologi med 600 dpi og behandles med 3D-fargekorrigering.

Fleksible skannealternativer


Skanneren er utrolig allsidig, og brukere kan stable opptil 50 ark i den automatiske dokumentmateren eller kopiere manuelt ved hjelp av planskanneren. I tillegg har den en egen visittkortleser med plass til opptil 15 kort, slik at det går raskt å konvertere opplysningene til forretningskontakten.

Enkel ettrykksbetjening


Selv brukere som ikke er kjent med skanning, vil oppdage at DR-2020U er ekstremt rask og enkel å bruke. Det intuitive kontrollpanelet har tre illustrerte knapper som gjør det raskt og effektivt å utføre de vanligste skanneoppgavene, for eksempel skann til e-post, skann til mapper og skann til skriver, med bare ett enkelt trykk. Canons CaptureOnTouch-programvare gjør det enda enklere å skanne, den reduserer feil, og du sparer dermed verdifull tid.

Kraftige programmer


DR-2020U leveres med en omfattende og allsidig programvarepakke med verktøy for effektiv dokumentregistrering, redigering, arkivering og administrasjon. Ved hjelp av den medfølgende PaperPort-programvaren kan brukere nå også sende bildefiler rett til Microsoft SharePoint eller andre programmer. Annen nyttig programvare som følger med, er Canons CapturePerfect, BizCard, Nuance OmniPage og eCopy PDF Pro Office.

Pengebesparende energieffektivitet


DR-2020U samsvarer med Energy Star-retningslinjene og kan automatisk slås av eller på med PCen den er tilkoblet.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon imageFORMULA DR-2020U, funksjonene og hva den kan gjøre.