Canon imageFORMULA DR-7550C

imageFORMULA DR-7550C

Hvis du trenger en robust høyhastighetsskanner som er utformet med tanke på brukerne, er imageFORMULA DR-7550C den du leter etter.

Fordeler

  • Fargeskanning med høy hastighet – 75 sider pr. minutt med en oppløsning på 200 og 300 dpi
  • Brukervennlig utforming med frontmating
  • Arkmating med høy kapasitet for 500 ark
  • Rask og energisparende oppvarmingstid
  • Avansert bildebehandling
  • Robust – driftssyklus på over 22 500 skanninger om dagen
  • Capture Perfect følger med

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon imageFORMULA DR-7550C

Produktivitet når det gjelder


DR-7550C har en skannehastighet på superraske 75 sider pr. minutt under farge- og svart/hvitt-skanning med en oppløsning på 300 dpi (A4, stående). En dedikert innebygd bildebehandlingsbrikke oppnår de beste hastighetene selv når du har valgt flere bildebehandlingsfunksjoner.

Brukerbevisst utforming


Utformingen med frontmating på DR-7550C er både behagelig og praktisk og gir deg mulighet til å fylle på, mate inn og fjerne dokumenter enkelt mens du sitter. I tillegg er kontrollpanelet og jobbknappene alle utformet for å være lett synlige i ansiktshøyde.

Fleksibel og svært effektiv


Fakturaer, leveringsnotater, rapporter, diagrammer – noen av de mange dokumentene bedrifter behandler hver dag. DR-7550C behandler alle typer dokumenter uten problemer, og dermed økes kapasiteten, og kostnader knyttet til papirmengden reduseres.

En automatisk A3-mater behandler bunker på opptil 500 ark og støtter tre forskjellige papirmatingsmodi. Den robuste matingsmekanismen mater og separerer enkelt blandede dokumenter og, skulle det mot formodning oppstå en feil, varsler en ultrasonisk dobbeltmatingssensor brukeren umiddelbart, slik at problemet kan løses øyeblikkelig.

DR-7550C har også gode miljøskussmål og er en av de mest energisparende skannerne i sin klasse.

Avansert bildebehandling


Et stort utvalg av kraftige funksjoner som automatisk fargegjenkjenning, gjenkjenning av tekstretning, automatisk formatgjenkjenning og forskyvningskorrigering sikrer utmerket kvalitet og optimal effektivitet.

Laget for strie arbeidsmengder


DR-7550C er utformet for å takle de største arbeidsmengdene og håndterer på pålitelig vis den anbefalte daglige driftssyklusen på opptil 22 500 skanninger om dagen.

Inkludert programvare og alternativer


CapturePerfect-programvaren fra Canon følger med DR-7550C, sammen med Capture Perfect Software Developers Kit (SDK) som også er tilgjengelig for enkle, tilpassede integreringer.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon imageFORMULA DR-7550C, funksjonene og hva den kan gjøre.