Canon imageFORMULA DR-C125

imageFORMULA DR-C125

Den elegante og ultrakompakte imageFORMULA DR-C125 gir deg det beste innen plassbesparing. Dens unike, vertikale J-Path-design gjør at den passer perfekt inn i travle avdelinger og på skrivebord i små kontorer.

Fordeler

  • Slank og kompakt design med unik, vertikal J-Path-mating
  • Lettvinn og enkel skanning takket være nyskapende funksjoner
  • Rask tosidig skanning på opptil 25 sider/minutt ved 300 dpi
  • Full programvarepakke for alle dine skannebehov
  • Hybridmodell for Mac- og Windows-brukere

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon imageFORMULA DR-C125

Kompakt profil, unik design


Ved å kombinere en unik design og nyskapende funksjoner gir DR-C125 deg rimelig skanning uten at det går ut over resultatene. Med sitt vertikale J-Path-transportsystem er DR-C125 den enheten i sin klasse som tar minst plass. DR-C125 kan plasseres helt inntil en bakvegg eller på et skrivebord med begrenset plass. Tykke eller pregede kort kan skannes enkelt takket være den rette papirbanen, noe som gjør DR-C125 utrolig allsidig.

Rask og pålitelig skanning


DR-C125 utfører fargeskanning i imponerende hastigheter på opptil 25 sider/minutt (eller 50 bilder/minutt for tosidig funksjon), mens ultrasonisk registrering av dobbeltmating sørger for pålitelig papirhåndtering.

Enkel betjening, suverene resultater


DR-C125 er fullpakket med nyskapende funksjoner som gjør skanneprosessen enklere for brukerne. Med CaptureOnTouch får du en Full Auto-programfunksjon som velger de beste innstillingene automatisk basert på innholdet i dokumentet. Kompliserte oppgaver kan nå utføres på få sekunder med en enkel skanning med ett trykk. En annen nyskapende funksjon på DR-C125 er et alternativ for å mate dokumenter med forsiden opp, slik at brukerne sparer verdifull tid ved å mate dokumentene med den naturlige papirretningen.

Ny design på CaptureOnTouch


CaptureOnTouch har fått ny design med et strømlinjeformet brukergrensesnitt som gir mer intuitiv skanning. Brukerne kan raskt konvertere papirdokumenter til flere filformater (PDF, TIFF, JPEG, BMP og PowerPoint) i tillegg til å skanne dokumenter direkte til SharePoint eller Evernote. Hvis du trenger en enkel dokumentarkiveringsløsning, bruk CaptureOnTouch og opprett søkbare PDF-dokumenter med enkel tekstbasert søk og fremhenting. Dokumenter kan også skanne til PDF/A-filer, standardformatet for langtidsarkivering.

Kraftig og allsidig programvare


DR-C125 leveres med et utvalg av kraftig programvare som gjør det mulig for brukeren å arbeide mer effektivt. Sammen med CaptureOnTouch får du Bizcard, OmniPage, Paperport, eCopy PDF Pro Office og PageManager (Mac), som kan øke produktiviteten.

Skann til nettskyen


Skann direkte til den nettskybaserte dataforvaltningsløsningen Evernote. CaptureOnTouch-programvaren har en jobbknapp som skanner og sender data direkte til Evernote-serverne. Deretter kan du hente frem informasjonen fra en smarttelefon eller PC hvor som helst i verden.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon imageFORMULA DR-C125, funksjonene og hva den kan gjøre.