Canon imageFORMULA DR-C130

imageFORMULA DR-C130

Raske, intuitive DR-C130 gir kontorer og arbeidsgrupper tilgang til et komplett utvalg med profesjonell programvare og integrering med nettsky som gjør det enkelt å registrere og dele informasjon

DR-C130

Fordeler

 • Rask tosidig skanning på opptil 60 bilder/min. i farger
 • Driftssikker papirhåndtering med dobbeltmatingsutløser
 • Ultrakompakt og allsidig utforming
 • Kraftig programvarepakke inkludert
 • Innpluggingsmoduler for nettskytjenestene Google Docs, Evernote og SharePoint

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon imageFORMULA DR-C130

Rask og produktiv skanning


Skanning med høy hastighet på opptil 30 sider/min. / 60 bilder/min. for både farger og sort-hvitt takket være Canons nyskapende CMOS-kontaktbildesensor og LED-teknologi med høy lysstyrke. Muligheten til å skanne tosidige dokumenter i ett trinn gir raskere dokumentarbeidsflyter, mens dokumentmateren med kapasitet på 50 ark holder produktiviteten høy. DR-C130 er opptil 50 % mer energieffektiv enn konkurrentene på markedet.

Enkel å bruke


Med betjening via frontpanelet er det enkelt å stoppe, starte og gjenoppta skanning med et tastetrykk. Du kan også registrere skannejobber med CaptureOnTouch-programvaren og tilordne en jobb til startknappen for rask utførelse av vanlige skanneoperasjoner. Med CaptureOnTouch får du en Full Auto-programfunksjon som velger de beste innstillingene automatisk basert på innholdet i dokumentet, og dermed sparer tid.

Oppretthold enestående produktivitet


DR-C130 håndterer med enkelhet en rekke utskriftsmaterialer, fra preget kartong til lange ark med opptil 3 meters lengde. Skannerutformingen med treveisskuff gir deg mulighet til å skanne med utskuffen lukket, åpen eller halvåpen, for større allsidighet der det er trangt om skrivebordsplassen. Driftssikker skanning oppnås også med det praktiske utløsersystemet for dobbeltmating som lar brukeren ignorere og fortsette skannejobber i spesielle tilfeller som skanning av en konvolutt eller et dokument med en Post-It-lapp.

Avansert bildekvalitet


DR-C130 leveres med en rekke bildebehandlingsfunksjoner som gir deg resultater av høy kvalitet hver gang. Funksjoner som forskyvningskorrigering, sløyfing av tom side og gjenkjenning av tekstretning gir presis og korrekt bildegjengivelse.

Sømløs nettskytilkobling


Du kan skanne og lagre dokumenter direkte med nettskyprogrammer som SharePoint, Evernote og Google Docs. Deretter kan du hente frem informasjonen fra en smarttelefon eller PC. Modulen EMC Captiva Cloud Capture Run Time er også tilgjengelig for DR-C130, slik at utviklere enkelt kan opprette webbaserte skanneprogrammer.

Komplett utvalg av programmer som er klare til bruk


DR-C130 leveres med et komplett utvalg av avansert programvare som bidrar til å produsere svært profesjonelle skanneresultater og til å opprette, redigere og styre dokumentarbeidsflyter. Dette inkluderer CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort, eCopy PDF Pro Office og Kofax VRS.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon imageFORMULA DR-C130, funksjonene og hva den kan gjøre.

Scanning speed A4 (single sided)

Utskriftshastighet A4 (enkeltsidig)

Automatic document feeder

Automatisk dokumentmater

Scanning speed A4 (single sided)

Daglig skannevolum

Double-sided scanning

Tosidig skanning

icon

Effektiv bunkeskanning

eCOPY

Oppretting og redigering av PDF

 • Skanner

 • Dokumentasjon

 • Installasjonsdisk

 • Kofax VRS-disk

 • Strømadapter

 • Strømledning

 • USB-kabel

 • Papirvalse

Medfølgende programvare

Finn ut mer om programvaren som følger med denne skanneren.

Canon-programmer

CaptureOnTouch 2

Med det brukervennlige grensesnittet til CaptureOnTouch kan du enkelt skanne papirdokumenter til digitale arkiver og lagre eller sende dem til flere plasseringer, inkludert nettskybaserte tjenester. Opprett søkbare PDF-filer ved hjelp av den innebygde OCR-teknologien.

Kompatibilitet: Windows

COT_v2-Scan-C130.jpg
capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Kraftig program for rask og effektiv bunkeskanning av dokumenter. Du får avanserte alternativer for utdata samt visning av flere vinduer og miniatyrbilder.

 • Med en rekke funksjoner som fjerner forskyvning, forbedrer lesbarheten og gjør bildene skarpere, får du presise digitale dokumenter hver gang
 • Skann direkte til e-post, PDF, fil eller presentasjon med et tastetrykk
 • Du kan enkelt registrere rutinejobber og redigere, omorganisere eller behandle filer
 • Kofax VRS-støtte

Kompatibilitet: Windows

Mer informasjon >

Programmer fra andre programutviklere

eCOPY

Et kraftig og brukervennlig program for å vise, opprette, redigere og konvertere PDF-filer. eCopy har komplette funksjoner for formatering, merknader og redigering, inkludert oppretting av utfyllingsskjemaer med automatisk gjenkjenning av skjemafelt. Komplett verktøypakke for dokumentsikkerhet og -signatur følger med.
Kompatibilitet: Windows

Paperport

Hev nivået på dokumenthåndtering med den brukervennlige, men kraftige programvaren, slik at du får mest mulig ut av Canon-skanneren din. Du kan skanne, organisere, søke i og dele dokumenter for å fjerne papirrotet og organisere hjemmekontoret på en effektiv måte.
Kompatibilitet: Windows

OmniPage

OmniPage bruker den integrerte OCR-teknologien til å gjøre om dokumentene du har skannet med Canon-skanneren din, til innhold som er enkelt å redigere. Du kan gjøre papirdokumenter om til digitale filer som kan redigeres, og bevare det originale oppsettet – med kolonner, farger, bilder og grafikk.
Kompatibilitet: Windows

Presto BizCard

Med Presto får du kontroll over bedriftskontaktene dine. BizCard-programvare til skanneren din. Du kan raskt og enkelt lagre viktig kontaktinformasjon fra visittkort i en digital database som du kan redigere og søke i, og som er enkel å administrere og synkronisere.
Kompatibilitet: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager er et kraftig verktøy for Mac-brukere som gjør dokumenthåndteringen mer effektiv. Verktøyet har integrert enkel tekstgjenkjenning (OCR, optical character recognition) og gjør det mulig å lagre, redigere, organisere og dele skannede digitale dokumenter. Profesjonell filbehandling i kombinasjon med et enkelt brukergrensesnitt.
Kompatibilitet: Mac

Programvareutviklersett

BSDP

Business Solutions Developer Programme (BSDP) gir deg tilgang til et stort utvalg av teknisk informasjon som kan hjelpe deg med å utvikle programmer for de mange bedriftsproduktene våre. Hvis du vil vite mer om SDK-ene våre, kan du gå til Canon Developer Programme-nettsiden.