Canon imageFORMULA DR-C225W

imageFORMULA DR-C225W

DR-C225W har innebygd Wi-Fi som gjør det mulig å skanne trådløst fra mobiltelefoner, nettbrett og PC-er. Ideelt for deling mellom kontorbrukere, skanning av dokumenter i butikk og skanning hjemme.

DR-C225W

Fordeler

 • Svært kompakt og plassbesparende med unik J-banedesign
 • Rask fargeskanning på opptil 50 bilder/minutt
 • Full programvarepakke for alle dine skannebehov
 • Avanserte bildebehandlingsfunksjoner
 • Lettvinn og enkel skanning takket være nyskapende funksjoner

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon imageFORMULA DR-C225W

Fleksibel skanning og deling


DR-C225W med innebygd Wi-Fi gir en bedre kundeopplevelse og raskere beslutninger. Den gjør det mulig å skanne bunker av dokumenter på en effektiv måte direkte fra salgsstedet til iPad®, iPhone® eller Android-enheter. Viktige kundedata kan valideres raskt og sendes umiddelbart til firmaets nettskybaserte arbeidsflyter og informasjonsbehandlingssystemer for raskere behandling. DR-C225W kan deles trådløst mellom forskjellige avdelinger eller mindre kontorer internt i firmaet. Det brukervennlige verktøyet for konfigurering av trådløs tilkobling gjør det enklere å bytte mellom tilgangspunktmodus og stasjonsmodus (infrastrukturmodus). DR-C225W kan også brukes med en standard USB-tilkobling.

Kompakt profil, inspirert design


Den vertikale J-banedesignen for dokumentmating gjør at DR-C125W bruker mindre plass på skrivebordet mens den skanner. Hvis det er trangt om plassen, kan skanneren også plasseres på mindre flater, som en smal pult, en vinduskarm eller i et kasseområde.

Rask og allsidig skanning


DR-C225W gir rask, tosidig skanning av opptil 50 bilder/minutt i Wi-Fi-modus, slik at teamene skal kunne jobbe raskere og mer effektivt.¹ Den 30-arks automatiske dokumentmateren med ultrasonisk registrering av dobbeltmating behandler bunker med ulike dokumenter på en pålitelig måte. Det er også mulig å velge en rett bane for mating, slik at du kan skanne ID-kort, bilder og opptil 3 meter langt papir.

Avansert bildebehandling


DR-C225W har avanserte bildebehandlingsfunksjoner, inkludert automatisk fargegjenkjenning, tekstforbedring og skjevhetskorrigering. MultiStream™-teknologi gjør at du kan skanne flere bilder i flere forskjellige skannemodi samtidig.

CaptureOnTouch


Skann enklere og mer intuitivt med CaptureOnTouch-programvarens trinnvise, ikonbaserte brukergrensesnitt. Nylig forbedrede funksjoner gir deg lett tilgjengelige, kraftige og brukervennlige funksjoner for skanning og redigering av dokumenter. I Full Auto-modus bruker CaptureOnTouch automatisk de beste skanneinnstillingene for dokumentinnholdet.

CaptureOnTouch Mobile


Last ned denne gratis mobilappen for å skanne bunker med dokumenter direkte til mobiltelefonen din eller nettbrettet ditt. Appen har avanserte bildebehandlingsfunksjoner, inkludert automatisk formatgjenkjenning, skjevhetskorrigering og sløyfing av tom side.

¹Skannehastighetene kan variere avhengig av Wi-Fi-nettverket.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon imageFORMULA DR-C225W, funksjonene og hva den kan gjøre.

icon

Skannehastighet A4 (enkeltsidig)

Automatic document feeder

Automatisk dokumentmater

Scanning speed A4 (single sided)

Daglig skannevolum

Double-sided scanning

Tosidig skanning

USB connection

USB-tilkobling

Use and share wirelessly

Bruk og del trådløst

Tilting control panel

Enkel, intuitiv skanning

eCOPY

Oppretting og redigering av PDF

icon

Automatisk dokumentmater

 • Skanner

 • Dokumentasjon

 • Installasjonsdisk

 • eCopy PDF Pro-disk

 • USB-kabel

 • Strømadapter

 • Strømledning

Medfølgende programvare

Finn ut mer om programvaren som følger med denne skanneren.

Canon-programmer

Capture On Touch

CaptureOnTouch 3

Med det brukervennlige grensesnittet til CaptureOnTouch kan du enkelt skanne papirdokumenter til digitale arkiver og lagre eller sende dem til flere plasseringer, inkludert nettskybaserte tjenester. Opprett søkbare PDF-filer ved hjelp av den innebygde OCR-teknologien.

Kompatibilitet: Windows, Mac

CaptureOnTouch Pro

Denne skanneren leveres med CaptureOnTouch Pro, den profesjonelle og brukervennlige programvaren for skanning fra Canon. Du kan enkelt fange inn og klassifisere bunkeskanninger og integrere Canon-skanneren din med bedrifts- og dokumentarbeidsflyter for økt produktivitet.

Kompatibilitet: Windows

Mer informasjon >

CaptureOnTouch Pro

Mobilt skanneprogram

COT Mobile

CaptureOnTouch Mobile

CaptureOnTouch Mobile er et brukervennlig og kostnadsfritt program som gjør det mulig å skanne fra utvalgte imageFORMULA-skannere fra Canon direkte til mobilenheter via et Wi-Fi-nettverk.

 • Spar tid med tosidig skanning av dokumenter i én passering
 • Skann dokumenter på en profesjonell måte med automatisk gjenkjennelse av dokumentstørrelse, oppretting av skjev tekst og sletting av blanke sider
 • Tilgjengelig for Android og iPhone og iPad
Last ned fra App Store
Last ned fra Google Play

Programmer fra andre programutviklere

eCOPY

Et kraftig og brukervennlig program for å vise, opprette, redigere og konvertere PDF-filer. eCopy har komplette funksjoner for formatering, merknader og redigering, inkludert oppretting av utfyllingsskjemaer med automatisk gjenkjenning av skjemafelt. Komplett verktøypakke for dokumentsikkerhet og -signatur følger med.
Kompatibilitet: Windows

Paperport

Hev nivået på dokumenthåndtering med den brukervennlige, men kraftige programvaren, slik at du får mest mulig ut av Canon-skanneren din. Du kan skanne, organisere, søke i og dele dokumenter for å fjerne papirrotet og organisere hjemmekontoret på en effektiv måte.
Kompatibilitet: Windows

OmniPage

OmniPage bruker den integrerte OCR-teknologien til å gjøre om dokumentene du har skannet med Canon-skanneren din, til innhold som er enkelt å redigere. Du kan gjøre papirdokumenter om til digitale filer som kan redigeres, og bevare det originale oppsettet – med kolonner, farger, bilder og grafikk.
Kompatibilitet: Windows

Presto BizCard

Med Presto får du kontroll over bedriftskontaktene dine. BizCard-programvare til skanneren din. Du kan raskt og enkelt lagre viktig kontaktinformasjon fra visittkort i en digital database som du kan redigere og søke i, og som er enkel å administrere og synkronisere.
Kompatibilitet: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager er et kraftig verktøy for Mac-brukere som gjør dokumenthåndteringen mer effektiv. Verktøyet har integrert enkel tekstgjenkjenning (OCR, optical character recognition) og gjør det mulig å lagre, redigere, organisere og dele skannede digitale dokumenter. Profesjonell filbehandling i kombinasjon med et enkelt brukergrensesnitt.
Kompatibilitet: Mac

Programvareutviklersett

BSDP

Business Solutions Developer Programme (BSDP) gir deg tilgang til et stort utvalg av teknisk informasjon som kan hjelpe deg med å utvikle programmer for de mange bedriftsproduktene våre. Hvis du vil vite mer om SDK-ene våre, kan du gå til Canon Developer Programme-nettsiden.