Canon imageFORMULA DR-G1130

imageFORMULA DR-G1130

A3-produksjonsskanner med høy kvalitet og høy hastighet for separat skanning og viktige jobber. Perfekt for sentrale eller eksterne kontorer og skannespesialister.

DR-G1130

Fordeler

 • Rask A3-fargeskanner på opptil 200 bilder/minutt
 • 500-arks automatisk dokumentmater
 • Pålitelig papirmater for håndtering av ulike dokumenttyper
 • Frontmating og U-bane for praktisk betjening
 • Robust design for større arbeidsmengder
 • Høykvalitets bildebehandling

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon imageFORMULA DR-G1130

Rask, mer produktiv skanning


Oppnå høyere produktivitet med den raske produksjonsskanneren DR-G1130. Den kan skanne opptil 130 sider/minutt / 260 bilder/minutt i gråtoner og sort-hvitt.
Et dedikert kort bidrar til høyeste hastighet selv når du har valgt flere bildebehandlingsfunksjoner. Med en 500-arks dokumentmater kan du skanne større bunker og spare verdifull tid.

Forbedret dokumenthåndtering


En rekke avanserte papirhåndteringsfunksjoner gir mer effektiv skanning og bedre resultater, uansett blanding av ulike dokumenttyper. Flat papirbane gir mer problemfri skanning og forebygger skader på materialer, spesielt tynt papir, mens tre papirmatingsmodi gir alternativer for pålitelig håndtering av ulike dokumenttyper. Med sensorer for registrering av stifter forebygger DR-G1130 skade på dokumenter, mens den ultrasoniske dobbeltmatingssensoren varsler brukere i tilfelle dobbeltmating skulle forekomme.

Utviklet med tanke på brukerne


Utformingen med frontmating på DR-G1130 er både behagelig og praktisk og gir deg mulighet til å fylle på, mate inn og fjerne dokumenter enkelt mens du sitter. I tillegg er kontrollpanelet og jobbknappene alle utformet for å være lett synlige i ansiktshøyde.

Laget for større arbeidsmengder


Til tross for den kompakte størrelsen har DR-G1130 robust konstruksjon som takler de krevende arbeidsmengdene til moderne bedrifter, med en veiledende daglig driftssyklus på opptil 30 000 skanninger per dag. En perfekt løsning for ulike bedriftssektorer, inkludert hovedkontorer og skannespesialister.

Høykvalitets bildebehandling


For resultater med overlegen kvalitet, hver eneste gang, leveres DR-G1130 med en rekke smarte bildebehandlingsfunksjoner. En avansert metode for forskyvningskorrigering betyr at skanneren ikke bare kan registrere og rette opp dokumenter som mates på skrå, den kontrollerer også forskjøvet tekst i de skannede bildene. Med foliomodus kan du skanne materialer i formater opptil A1. MultiStream-funksjonen oppretter to sett med utdata, for eksempel sort-hvitt for tekstgjenkjenning og farger for arkivering, mens funksjonen for tegnfremheving gir bedre lesbarhet for tekstgjenkjenning.

Allsidige alternativer og programmer


For enkel skanning av innbundne materialer kan du koble DR-G1130 til Canons A3-planskanner 201 eller A4-planskanner 101 som tilleggsutstyr. Andre alternativer er etterpregeverktøy og dekoder for patchkode. Canons CapturePerfect-programvare er inkludert for brukervennlig bunkeskanning med tilkoblingsmuligheter for SharePoint.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon imageFORMULA DR-G1130, funksjonene og hva den kan gjøre.

Scanning speed A4 (single sided)

Skannehastighet A4 (enkeltsidig)

Automatic document feeder

Automatisk dokumentmater

Scanning speed A4 (single sided)

Daglig skannevolum

A3

Tosidig skanning av A3-format

icon

Effektiv bunkeskanning

USB connection

Bedre bildekvalitet

 • Skanner

 • Installasjonsdisk

 • Kofax VRS-disk

 • Dokumentasjon

 • USB-kabel

 • Strømledning

 • Rengjøringsklut

Medfølgende programvare

Finn ut mer om programvaren som følger med denne skanneren.

Canon-programmer

capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Kraftig program for rask og effektiv bunkeskanning av dokumenter. Du får avanserte alternativer for utdata samt visning av flere vinduer og miniatyrbilder.

 • Med en rekke funksjoner som fjerner forskyvning, forbedrer lesbarheten og gjør bildene skarpere, får du presise digitale dokumenter hver gang
 • Skann direkte til e-post, PDF, fil eller presentasjon med et tastetrykk
 • Du kan enkelt registrere rutinejobber og redigere, omorganisere eller behandle filer
 • Kofax VRS-støtte

Kompatibilitet: Windows

Mer informasjon >

Programmer fra andre programutviklere

Kofax VRS

Den bransjeledende bildebehandlingsprogramvaren VRS reduserer tiden du bruker på manuell dokumentklargjøring, forbedrer kvaliteten til skannede bilder og maksimerer ytelsen under skanning av høye volumer. Økt produktivitet med bedre lesbarhet og høyere hastighet for optisk tegngjenkjenning.
Kompatibilitet: Windows

Programvareutviklersett

BSDP

Business Solutions Developer Programme (BSDP) gir deg tilgang til et stort utvalg av teknisk informasjon som kan hjelpe deg med å utvikle programmer for de mange bedriftsproduktene våre. Hvis du vil vite mer om SDK-ene våre, kan du gå til Canon Developer Programme-nettsiden.