Canon imageFORMULA DR-M160

imageFORMULA DR-M160

imageFORMULA DR-M160 er den bordskanneren i sin klasse som øker produktiviteten mest. Med en robust design, rask hastighet og pålitelig mediehåndtering er den ideell for skanning med høyt volum.

Fordeler

  • Ledende fargeskanningshastigheter på opptil 60 sider/minutt
  • Robust design som kan håndtere opptil 7000 skanninger per dag
  • Kompakt utforming og høy produktivitet
  • Overlegent pålitelig papirhåndtering, inkludert gjennomføring av separering på nytt

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon imageFORMULA DR-M160

Rask skanning for miljøer med stort papirforbruk


Med imponerende hastigheter for tosidig utskrift på opptil 60 sider/minutt/120 bilder/minutt ved 300 dpi, som er ideelt for OCR-behandling, er DR-M160 laget for skanning med høy kvalitet i krevende miljøer

Robust design for raske utskrifter


Den robuste designen inkluderer en imponerende 60-arks mater som kan håndtere bunker med blandede dokumenter, slik at du oppnår økt produktivitet for arbeidsgruppene. DR-M160 er utviklet for å tilby svært pålitelig mating og separering av forskjellige medietyper – fra tykke til tynne ark og fra pregede kort til tre meter lange dokumenter. DR-M160 er laget for å håndtere opptil 7000 skanninger per dag, og med kraftige papirvalser og et solid papirtransportsystem er den utrolig slitesterk og kan håndtere store arbeidsmengder.

Uproblematisk papirhåndtering


Et unikt system for å gjennomføre separering på nytt gjør at skanneren automatisk kan mate dokumenter på nytt i de sjeldne tilfellene hvor den registrere dobbeltmating, slik at brukeren i minst mulig grad trenger å gjøre noe. Med knappen for utløsing av dobbeltmating, kan brukeren raskt ignorere en registrert dobbeltmating og fortsette skanningen.

Intuitiv programvare følger med for økt brukervennlighet


imageFORMULA DR-M160 leveres med brukervennlig programvare for sømløs skanning og dokumentbehandling. CaptureOnTouch har et intuitivt brukergrensesnitt med en Full Auto-programfunksjon for forenklet skanning. Programvaren støtter også skanning til flere filformater (PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP og PowerPoint) og tilkobling til SharePoint. CapturePerfect er ideelt for bunkeskanning av viktige oppdrag, fordi programvaren gir de beste visningsfunksjonene og sendemetodene, inkludert direkte til mappe, e-post og SharePoint. I tillegg får du den bransjeledende bildebehandlingsprogramvaren Kofax VRS og eCopy PDF Pro Office, som gir deg hurtig oppretting, redigering og konvertering av PDF-dokumenter.

Legg til en planskannerenhet 101


Tilleggsutstyret planskannerenhet 101 er en ideell partner til DR-M160. Den er enkel å koble til (via USB-kabel) og er utviklet til å fungere sømløst for skanning av innbundne eller skjøre dokumenter, med høy presisjon.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon imageFORMULA DR-M160, funksjonene og hva den kan gjøre.