Canon imageFORMULA P-208

imageFORMULA P-208

Den kompakte og elegante mobile skanneren P-208 er det perfekte valget for hjemmekontor og for medarbeidere på forretningsreiser. En automatisk dokumentmater for 10 ark og rask tosidig skanning sørger for høy produktivitet.

Fordeler

  • Ultrakompakt, lett og allsidig
  • Produktiv tosidig skanning med 16 bilder/minutt med automatisk dokumentmater for 10 ark
  • Støtter skanning av preget kartong og bilder
  • Praktisk, intuitiv betjening for å koble til og skanne
  • Kompatibel med Mac og Windows
  • Wi-Fi-modulen WU10 er tilgjengelig som tilleggsutstyr

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon imageFORMULA P-208

Mobil skanning med høy produktivitet


Knøttlille P-208 leverer tosidig skanning i imponerende hastighet på opptil 16 bilder/minutt (sort-hvitt). Den integrerte automatiske dokumentmateren for 10 ark gir mulighet for ekstra produktivitet med bunkeskanning – perfekt for skanning av kontrakter og tilknyttede dokumenter. P-208 kan lett bli med på reisen, den krever et areal som bare er litt større enn en vanlig linjal, og vekten er bare 600 g. Skanneren får strøm via USB og bidrar til å opprettholde produktiviteten uansett hvor du er, hjemme eller på reise.

Koble til og skann på farten


Elegante, kompakte og superlette P-208 gir deg muligheten til å bare koble til og skanne. I modusen AutoStart kobler du til skanneren via USB til en Windows- eller Mac-datamaskin, så starter Canons innebygde CaptureOnTouch Lite-program for bildebehandling automatisk. Du er klar til å skanne på et øyeblikk, uten behov for ekstra programvare eller drivere.

Skann ulike dokumenter


P-208 kan skanne en rekke materialer, fra A4-ark til dokumenter i spesielle størrelser eller preget kartong, så dette er et perfekt tilbehør for mobile brukere. Organiser hjemmet ved å skanne husholdningens regninger, eller bevar minner digitalt ved å skanne gamle bilder i høy kvalitet ved hjelp av en egen funksjon som gjengir bilder så likt originalen som mulig.

Brukervennlig bildebehandling


P-208 har en rekke bildebehandlingsfunksjoner som automatisk fargegjenkjenning, gjenkjenning av tekstretning og tekstforbedring, som sparer tid og gir resultater med høy kvalitet. For praktisk og intuitiv skanning kan du bruke det helautomatiske programmet som automatisk velger de beste innstillingene for dokumentet. Bare legg inn dokumentene og skann!

Fleksibel trådløs skanning


For friheten til å skanne hvor som helst kan du kombinere P-208 med tilleggsmodulen WU10 med Wi-Fi og batteri. Da kan du skanne dokumenter trådløst direkte til smarttelefon, nettbrett eller PC eller dele skanneren mellom en gruppe med brukere eller enheter via en nettverksserver eller hjemmeruter.

CaptureOnTouch Mobile


Koble P-208 til tilleggsmodulen WU10 hvis du vil bruke Canons CaptureOnTouch-mobilapp til å skanne direkte til en iPhone®, iPad® eller Android-enhet. Spar tid med funksjoner som skanning av tosidige dokumenter i én prosess. Avanserte bildebehandlingsverktøy, inkludert automatisk formatgjenkjenning, skjevhetskorrigering og sløyfing av tom side, gir gjennomført høy bildekvalitet. Programmet er gratis og finnes til både iOS og Android.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon imageFORMULA P-208 , funksjonene og hva den kan gjøre.

ADF

Automatisk dokumentmater

USB connection

USB-tilkobling