Canon imageFORMULA P-215

imageFORMULA P-215

Uansett om du er på kontoret, hjemme eller på farten er den stilige P-215 praktisk å bruke med ekte koble-til-og-skann-funksjon. Med en hastighet på 30 bilder per minutt ved tosidig skanning, er P-215 den raskeste, bærbare skanneren.

Fordeler

  • Rask USB-drevet skanning av opptil 30 bilder per minutt
  • Bunkeskanning med 20-arks automatisk dokumentmater
  • Superkompakt for plassbesparelse og mobilitet
  • Støtter skanning av ID-kort og pregede kort
  • Skann til Google Docs og Evernote
  • Fremragende bildekvalitet
  • Kraftig programvare med støtte for Mac og PC
  • Nyt godt av Wi-Fi-skanning med tilleggsutstyret WU10

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon imageFORMULA P-215

Den mest produktive USB-drevne skanneren.


imageFORMULA P-215 er den skanneren i sin klasse som øker produktiviteten mest. Med en hastighet på 30 bilder per minutt ved tosidig skanning og en bransjeledende 20-siders automatisk dokumentmater, kan brukerne skanne på en effektiv måte på kontoret, hjemme eller på farten. Full skannehastighet som drives med én enkelt USB-kabel tilkoblet USB 3.0-grensesnitt.

Superkompakt for plassbesparelse og mobilitet


Med sin sofistikerte og smarte design i sølv og sort, er den ekstremt lette og kompakte P-215 ideell for kontoret. Skanneren tar så liten plass at den får god plass på selv de travleste skrivebord. Du får ekte koble-til-og-skann-funksjonalitet ved ganske enkelt å koble skannere til en hvilken som helst PC eller Mac. Canons unike, innebygde CaptureOnTouch Lite-programvare er klar til bruk, uten at du må laste inn drivere eller programvare.

Dedikert ID-kortskanning


Fordi kortskanning blir stadig viktigere for bekreftelse av ID, har P-215 et eget dedikert spor for kortskanning. En sofistikert matemekanisme snur kortene, slik at du raskt kan skanne ID-kort og pregede kort.

Forbedret bildebehandling


Avansert teknologi sørger for høypresisjonsskanning i opptil 600 dpi. Et bredt utvalg av bildebehandlingsfunksjoner, som automatisk fargegjenkjenning og automatisk gjenkjenning av tekstretning, sørger for ypperlig skannekvalitet som er ideelt for oppretting av søkbare PDF-filer.

Skanning direkte til nettskyen


Brukerne har muligheten til å skanne direkte til ulike nettskytjenester, inkludert Evernote, Google Docs™ og SharePoint. Dette gjør det mulig å raskt laste opp informasjon til nettskyen, slik at den er tilgjengelig når som helst og hvor som helst.

Kraftig programvarepakke


P-215 bruker både ISIS- og TWAIN-drivere, noe som forenkler integreringen med standardbildebehandlingsprogrammet ditt. Det følger også med en komplett programvarepakke, slik at brukerne kan jobbe mer effektivt. Canons CaptureOnTouch-programvare har et intuitivt brukergrensesnitt som gjør et enkelt å skanne. Dens Full Auto-programfunksjon velger automatisk de beste innstillingene for skannejobbene. PageManager (Mac) og PaperPort (Windows) sørger for effektiv filbehandling og effektive konverteringsverktøy. BizCard-programmet gjør det enklere enn noen gang å skanne visittkort.

Programvareutviklingssett


Disse er tilgjengelige for CaptureOnTouch og CaptureOnTouch Lite (innebygd i skanneren) og gjør det mulig for utviklere å integrere P-215 sømløst med egenutviklet programvare og lage tilkoblingsmuligheter til tredjepartsprogramvare.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon imageFORMULA P-215, funksjonene og hva den kan gjøre.