Canon imageFORMULA ScanFront 300e/300eP

imageFORMULA ScanFront 300e/300eP

Den ultrakompakte nettverksskanneren ScanFront 300e/300eP, sammen med eCopy ShareScan-programvare, leverer intuitiv dokumentdeling og effektiv integrering i forretningsprosesser og -programmer. eCopy ShareScan-programvaren bestilles separat.

Fordeler

  • Ultrakompakt og produktiv nettverksskanning
  • Intelligent automatisering av forretningsarbeidsflyter på enheten
  • Enkel sentralisert administrasjon med forbedret sikkerhet
  • Programtilkoblinger for sømløs integrering og tilkobling

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon imageFORMULA ScanFront 300e/300eP

Intelligent dokumentbehandling


Nettverksskanneren ScanFront 300e/eP drives av eCopy ShareScan, som kan hjelpe til med å automatisere forretningsprosesser og øke produktiviteten på arbeidsplassen ved hjelp av rask og intelligent dokumentskanning og tilkobling til forretningsnettverk, -arbeidsflyter og -programmer.

Enkel skanning


En stor 8,5-tommers berøringsskjerm i farger og eCopy ShareScan-programvaren gir et intuitivt brukergrensesnitt og muliggjør hurtig og enkel skanning til flere destinasjoner - slik som e-post, nettverksmapper, Internett-faksing eller direkte til en brukers skrivebord. Videre kan forretningsarbeidsflyter enkelt automatiseres med ettrykks OCR og målruting med mapper og menyer.

Ultrakompakt og pålitelig


Den kompakte utformingen gjør at ScanFront 300e/300eP enkelt kan plasseres på små kontorer. Brukerne kan dermed dra nytte av allsidig papirhåndtering, hurtig skanning og forbedret produktivitet på arbeidsplassen. Den rette papirbanen sørger for pålitelig bunkeskanning av blandede dokumenter, fra tynne ark til tykt papir.

Sømløs tilkobling


Nettverksskanneren ScanFront 300e/300eP integreres sømløst med eCopy ShareScan Manager-plattformen med andre eCopy-tilkoblede enheter. Dette gir administratorer et felles grensesnitt for ekstern styring av alle eCopy-aktiverte enheter i nettverket.

Valgfrie bransjetilkoblinger


Add-on-tilkoblinger for eCopy (tilleggsutstyr) er tilgjengelige for dynamisk systemintegrering i innholdsbehandlingssystemer, slik som Microsoft SharePoint, Captaris RightFax, Interwoven Worksite og EMC Documentum. I tillegg gjør en Software Development Kit-tilkobling det mulig for uavhengige programvareleverandører å utvikle sine egne skreddersydde løsninger.

Øk produktiviteten ved skrivepulten


Få eCopy PDF Pro Office sammen med ScanFront 300e/300eP – et effektivt og brukervennlig PC-program som lar deg opprette, redigere og konvertere PDF-filer for bedre samarbeid og en drastisk økning i produktivitet og kostnadsbesparelser.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon imageFORMULA ScanFront 300e/300eP, funksjonene og hva den kan gjøre.